Nie jesteś zalogowany.
Czy wasze życie też jest tak zakręcone jak życie niektórych bohaterów anime?
Posłuchajcie tej historii...
Od czasu ostatniej wycieczki szkolnej (dwa tygodnie temu) coś we mnie drgnęło i zacząłem polować na koleżankę z mojej klasy (schemat z anime :/) bajerowałem, flirtowałem, ale po ukazaniu się zdjęć z wycieczki na jednym jestem przedstawiony dwu znacznie z inną koleżanką (w rzeczywistości było niewinnie) zaczęły po klasie krążyć ploty że potajemnie się z nią spotykam...
W końcu ludzie dali sobie spokój zacząłem dalej bajerować a tu zonk...
Wczoraj tej samej koleżance z którą miałem zdjęcie robiłem kompa, odprowadzała mnie na pociąg, akurat padało, mieliśmy jedną parasolkę...
Kiedy pociąg podjechał żegnając się z nią byłem odwrócony plecami do drzwi, pod parasolką (10 cm odległości między nami) no i swoim zwyczajem całując w policzek na pożegnanie lekko objąłem partnerkę, od tyłu wyglądało to jak byśmy się obściskiwali.
Jak na złość tym pociągiem jechała albo ta dziewczyna na którą poluje albo jakaś jej koleżanka, dziewczyna jest teraz prawie w stu procentach przekonana że chodzę z inną.
Nie przypomina wam to elementu scenariusza z anime? Bo jak dla mnie jest to aż zbyt podobne aby było prawdziwe a jednak...
Ciekawy jestem czy wy mieliście podobne historie albo macie jakieś komentarze?
School Days ? xP
Ciekawy jestem czy wy mieliście podobne historie albo macie jakieś komentarze?
Co było potem??!!!
Się pochwal, czy ta, do której nie startujesz, z którą "robiłeś kompa" - tak to się teraz nazywa, hę? ^^ ...i która cię odprowadziła na przystanek itd...
...jest chociaż ładna.
P.S. Nie wiem, czy to podobne do scenariusza ANIME... ALE brakuje mi tu opisu postaci i rysopisu xD
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-04-21 23:15:46)
Lol, napisz swoją biografię:P. Będzie się nieźle sprzedawała:D.
Chciałbym powiedzieć coś sensownego, ale ja jestem prawie hikikomori:)
Nie wiem czy jest się czym chwalić...:D
Ja też jestem ciekaw co było dalej, lub co dalej z tego wyniknie.
To już jest chyba lekka przesada... Mi to "przypomina" phantasy star online (strikes back). Bawcie się.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-21 23:14:30)
heheh chyba dużo anime oglądasz
uważaj, bo cię potną nożem do tapet :<
jak to was aż tak interesuje to mogę później w miarę rozwoju sytuacji napisać co dalej się dzieje, ale nie spodziewajcie się zbyt szybkiego rozwoju sytuacji zresztą to się może nie skończyć happy endem...
A co do postaci, to moje zdjęcie możecie znaleźć w "pokaż swoją twarz"- taki przystojny rudowłosy chłopak podobny do tego na awatarze, jeżeli chodzi o koleżankę której robiłem kompa to trochę ponad przeciętna, sporo takich w naszym kraju.
No więc ja:
Wzrost 178,5 cm. Oczy niebieskie, budowa szczupła sylwetka ale nie chuchro, włosy rude.
Koleżanka do której nie startuje:
Wzrost ok. 159 cm. Oczy prawie żółte, sylwetka normalna, ciemna szatynka.
Koleżanka do której startuje:
Wzrost ok. 166 cm. Oczy niebieskie, szczupła, bardzo jasna szatynka.
Ps. Dzięki Grejpfrut zapamiętam ;P
uważaj, bo cię potną nożem do tapet :<
Ja tu nic nie chce mówić. Ale ludzie wiecie co było z nożem do tapet w Suffle:D A o NGE to już nie wspomnę [roftl]
Ostatnio edytowany przez blackhayate (2007-04-21 23:26:34)
Mnie tylko zastanawia twoje żegnanie się z koleżankami... Z każdą jesteś tak blisko, że całujesz je w policzek?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-21 23:34:15)
A ty nie? i czy to nie normalne? Zresztą jak ładna to czemu nie całować, zawsze przyjemniej, zresztą to zbliża, podejrzewam że dzięki temu dziewczyny z naszej paczki czują się z nami spokojniej.
grejpfrut napisał:uważaj, bo cię potną nożem do tapet :<
Ja tu nic nie chce mówić. Ale ludzie wiecie co było z nożem do tapet w Suffle:D A o NGE to już nie wspomnę [roftl]
Hę?! O co chodzi? Suffle nie oglądałem, a w NGE nie kojarzę żadnej takiej akcji
Mnie tylko zastanawia twoje żegnanie się z koleżankami... Z każdą jesteś tak blisko, że całujesz je w policzek?
Co w tym dziwnego?
Ja z duża liczbą swych przyjaciółek/koleżanek spałem.
A tak na marginesie śmieszy mnie porównywanie życia do anime i na odwrót. przecież anime jest wzorowane na życiu (no trochę z przymrożeniem oka i na sterydach). BO jak bym patrzył na to jak ty (tak ty ty! ale kto to czyta?), to muszę stwierdzić że jestem zamknięty/uwięziony w mandze/anime, i nie jest to fajne! Owszem są miłe dziwne i nieopisane chwile ale za dużo tego chce spokoju i normalności(ba o ile istnieje)
]
Hę?! O co chodzi? Suffle nie oglądałem, a w NGE nie kojarzę żadnej takiej akcji
Chmmmmm powiedzmy ze komuś się coś podcięło.i że pewna dziewczynie tak przypadkowo się omskną z ręki.. A co do NGE tu już nie tyle chodzi o sam nożyk..
Gazie tam Suffle i NGE pomyślcie o Higurashi no Naku Koro ni
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-04-21 23:55:14)
No dla mnie jest to trochę dziwne. Nie wiem jak by zareagowała na takie całusy moja dziewczyna.
nO fakt ja nie mam stałej laski
po 1 to proponuje nie wiązać swojego zycia prywatnego z anime...
po 2 dlaczego nie powiedzieć prawdy? kłamanie i kręcenie zostaw mistrzom... tobie prawda zapewne wyjdzie lepiej, szczegolnie zważając na twoje "szczęście"
o ja wszedłem na ten temat i po przeczytaniu od razu przyszedł mi na myśl jeden wyraz : BRAVO ! ( skojarzyłem to z gazetą rzecz jasna ) xDDDDDDDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...