Nie jesteś zalogowany.
ale na ile ? na max 3 miechy? 2 .. lepiej jak zyje tak czy siak kupuja nadal . a i tak sie biznes kreci.
a może to mógłby być Sasuke? Może go zabili członkowie Akatsuki a że Sakura coś do niego kiedyś chyba coś czuła to sie popłakała na jego grobie a ten ochraniacz na czoło to co tam leży to dlatego ze Sasuke należał kiedyś do Kohony? A poten Naruto by sklupał tyłki tym gostkom z Akatsuki z zemsty za śmierć Sasuke.
Nie za bardzo nawymyślałem?:)
Ciekawie by było gdyby Naruto na końcu zginął, chociaż pewnie zakręciła by mi się łezka w oku
Co do movie, to nie zdziwię się jeśli użyją takiego chwytu jak z Gaarą i tą Oba-chan w mandze. Wątpie by to było coś co zmienia fabułę znaną z mangi, chociaż Studio Pierrot pokazało, że mogą to zrobić ( patrz BLEACH i fillerowe pluszaki ). W każdym bądź razie, na film poczekamy przynajmniej do Grudnia
a może to mógłby być Sasuke? Może go zabili członkowie Akatsuki a że Sakura coś do niego kiedyś chyba coś czuła to sie popłakała na jego grobie a ten ochraniacz na czoło to co tam leży to dlatego ze Sasuke należał kiedyś do Kohony? A poten Naruto by sklupał tyłki tym gostkom z Akatsuki z zemsty za śmierć Sasuke.
Nie za bardzo nawymyślałem?:)
To ciekawe po kiego grzyba Sakura krzyczała: Narutoooo!
ta, zginął by... no i... zmartwychwstał jako niezniszczalne zombi, a wtedy by wszystkim pokazał gdzie raki zimują xD
Nie, bo sie w koncu w nim zakochala nie? Umarł ktoś inny, a Naruto zakopali przypadkiem, bo akurat był pod ręką... A to, że umarł, to już jego wina, że nie umiał się wydostać z grobu tak, jak Uma Thruman xDD
EDIT:
Na poważnie, w grobie na pewno nie jest Naruto. Kto czytał mange ten wie, kto tam jest:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-04-21 18:46:40)
Odchodząc troche od tematu jest hardsub w dobrej jakości Naruto Movie 3 ??
Odchodząc troche od tematu jest hardsub w dobrej jakości Naruto Movie 3 ??
Nie.
A odchodząc jeszcze bardziej, widziałeś gdzieś dvd?
Miszczu_beer napisał:Czy tam nie stoi Orichimaru ?? Przynajmniej taki podobny
Gdzie Orochimaru? Oo Jeżeli chodzi o tego przy grobie to jest to Neji.
Fakt zapomniałem o nim całkowiecie
Tu macie link do dłuższego trailera tego filmu . Może mi się wydawało ale jak te czarne macki go atakowały to widziałem tam twarz jakiegoś czlowieka. http://www.youtube.com/watch?v=rWc6mlJ0 … Enet%2F%3F
Ostatnio edytowany przez Sobol15x (2007-04-22 17:27:58)
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
[cytuj=m_jay]Najbardziej bulwersujace w tym trailerze jest to ze naruto sam zrobil rasengana .[/quote]
To bardziej wyglądał jakby próbował to zrobić
Heh a mnie to sie wydaje czy to nie przypadkiem Kakashi lezy w tym grobie...
Ale to przeznaczenie nie koniecznie musi sie odnosic do tego konkretnego grobu, Moze tam np lezala Ino, wkoncu to przyjaciolka sakury. Wiec ta rozpacz Sakury nad grobem mogla by sugerowac ze to wlasnie Ino