Nie jesteś zalogowany.
Dość ciekawa dyskusja... Cóż, Aleksandro, przyjmij do wiadomosci, ze twoje argumenty nie dotrą do niego, bo on tak sie obnosi ze wszystkim...
A za demoralizowanie, to mu się juz oberwało... Co ni Zgrzyt-chan?
Pamiętasz te piękne panie z tematu o najładniejszych dziewczynach z Anime?
Ciąg dalszy zabaw z Twistem
EDIT:
1. "Czy on jest w stanie Cię pokochać, a nie tylko zaliczyć?"
2. ~Arry, ja dziękuję za takie tematy xD Jak chcę o życiu pogadać to biorę flaszkę i idę z kumplami ją obalić xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-04-22 22:54:23)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Aleksandro
1)Wiem co to miłość (ba ta prawda)
2)Nigdy nie traktuje dziewczyn jak przedmiot, ba jak bym tak je traktował (jak przedmioty) nie mógł bym się nazwać facetem.
3)Jestem troszkę starszy i uwierz mi że dziewczyny/kobiety co maja ponad 20 latek potrafią wejść do baru zagadać do faceta przespać sie z nim i nawet nie pytać o imię itp. sprawy , porostu mają do gdzieś.(i kto jest wykorzystany ?)
4) mylisz mnie z innym typem faceta
5) ja nie zaliczam kobiet, bo to nie egzamin ani jakiś obowiązek tym bardziej jakieś safari.
6) Co do koleżanek tu bym musiał ci wypisać trochę życiorysek więc wybacz
W ogóle takie rzeczy zawsze można obgadać na gg (itp.) bo to nie rozmowa na łamach forum
A teraz papa i dobranoc bo jutro mam wyjazd na 3 dni.
A tak wogle czemu ja robie za tego złego?
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-04-22 22:53:25)
Ale społeczna mętalność jest taka , ze jak dziewczyna odda się chłopakowi to ona "jest łatwa itp." a facet "boski maczo" ... nie no raja wogóle schodzimy z tematu :-) ja jestem młoda jeszcze, więc się nie znam ale pewne wartości mam wpojone i nie potrafie się ich pozbyć bo owe "wartości" są niemodne , niepopularne , wyśmiewane ...
Seks jest podobno dobry na wszystko:D A po fakcie, jeśli obie strony mają chęć zapalić papierosa to znak, że są zadowolone:D
hmmm też chciałem coś napisać:P
niekoniecznie papierosa...
Ale społeczna mętalność jest taka , ze jak dziewczyna odda się chłopakowi to ona "jest łatwa itp." a facet "boski maczo" ... nie no raja wogóle schodzimy z tematu :-) ja jestem młoda jeszcze, więc się nie znam ale pewne wartości mam wpojone i nie potrafie się ich pozbyć bo owe "wartości" są niemodne , niepopularne , wyśmiewane ...
Nie tyle niemodne, co zostałaś tak wychowana i trzeba to uszanować.
A na co? Na kolejny seks?
Ostatnio edytowany przez Arry (2007-04-22 22:56:21)
Mogą być również lody:)
Seks jest podobno dobry na wszystko:D A po fakcie, jeśli obie strony mają chęć zapalić papierosa to znak, że są zadowolone:D
hmmm też chciałem coś napisać:P
Taak, ale trzeba z nimi uważać, tak samo z popiółką xD
~marcin2, blancik też byłby dobry
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
~marcin2, blancik też byłby dobry
...jedyny, ktory rozumie, co czyta;)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-22 23:03:21)
hmm... oh Zgrzyt , przyznaje niektóre laski są wredne ;-) wstyd się przyznać ja tez czasami jestem ... ale masz racje jesteś starszy wiesz więcej o życiu niź ja :-) hmm.. ty nie jesteś zły Zgrzyt ale przyznaje , ze źli faceci przyciągają haha
Quithe napisał:~marcin2, blancik też byłby dobry
...jedyny, ktory rozumie, co czyta.
Nieuświadomione młodziaki xD (tak, wiem, to nie jest prawda ) Ale sza, bo ~Aleksandra obruszy się pewnie i o to . Poglądy na te dwie sprawy często mogą chodzić tymi samymi drogami (tu oczywiście ścieżka odrzucenia xD).
przyznaje , ze źli faceci przyciągają haha
A ci dobrzy wychowują ich dzieci
Ostatnio edytowany przez wilczy_deszcz (2007-04-22 23:07:25)
hmm.. ty nie jesteś zły Zgrzyt
Wygląda jakbyś tak mówiła, a myślała coś innego:D
Jak powiedział Master of Art
"dzień bez offtopa to dzień stracony":P
delete
Ostatnio edytowany przez wilczy_deszcz (2007-04-22 23:06:47)
sorki Ola ale chyba nie powinnaś sie wypowiadać na te tematy..[cenzura]
a Zgrzyt to chyba troche koloryzuje i sie zapedził i teraz cieżko mu wybrnąć hehe broń sie teraz stary...płeć piękna jest przeciwko tobie hehe[hehe]
Ostatnio edytowany przez Vilku (2007-04-22 23:07:24)