Nie jesteś zalogowany.
sorki Ola ale chyba nie powinnaś sie wypowiadać na te tematy..[cenzura]
A dlaczego ma się nie wypowiadać? Te dzisiejsze małolaty są szalone xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Vilku napisał:a Zgrzyt to chyba troche koloryzuje i sie zapedził i teraz cieżko mu wybrnąć hehe broń sie teraz stary...płeć piękna jest przeciwko tobie hehe[hehe]
A się zapendził, a się zapendził. Cokolwiek by to nie miało znaczyć...
szybszy byłem o minute[jezor]i sie sam poprawiłem jak ujrzałem literówke
-zapędzic sie ? odsyłam http://sjp.pwn.pl
[cytuj]~Aleksandra napisał(a):
przyznaje , ze źli faceci przyciągają haha[/quote]
A to prawda mój kumpel zawsze jedzie z lasak "miesza je z błote" a te do niego jak much lgną czegoś tu nierozumim u dziewczyn/kobiet
szybszy byłem o minute[jezor]i sie sam poprawiłem jak ujrzałem literówke
-zapędzic sie ? odsyłam http://sjp.pwn.pl
Wiem co to znaczy "zapędzić się", ale nie ma takiego słowa "zapendzić się", dlatego napisałem "cokolwiek nie miałoby to znaczyć"
mój kołowrotek sie kreci...od epka do epka...a na egzaminy kompletnie leje...przeleciałem gegre całe 3 lata i biole i musi mi starczyc...hikikomori sie ze mnie robi...
[cytuj]~Aleksandra napisał(a):
przyznaje , ze źli faceci przyciągają haha
A to prawda mój kumpel zawsze jedzie z lasak "miesza je z błote" a te do niego jak much lgną czegoś tu nierozumim u dziewczyn/kobiet
Miliony much lecące do gówna nie mogą się mylić, prawda? xD (no offence, of course ) A tak na serio, to chyba jakieś skrzywienie mają te laski. Masochistki jakieś
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
niee...ja te gegre i biole zrobiłem metodą wachlarzyka...bierzesz książke do 1 roku i przelatujesz starajac sie wychwycic coś z tego wszystkiego xD(1 rok zajmuje 5-7 minut xD)
Vilku napisał:sorki Ola ale chyba nie powinnaś sie wypowiadać na te tematy..[cenzura]
A dlaczego ma się nie wypowiadać? Te dzisiejsze małolaty są szalone xD
w sumie to w tych czasach to juz 12-ki wiedzą co to sex ale to też było apropo demoralizacji młodziezy która sama się demoralizuje i wyznacza standardy..
~Arry to dobrze że wiesz...trza Polsce zdolnych ludzi[okej]
12 latki?? Ja wiedziałem w wieku 7 lat:/(oczywiscie tylko teorie znałem xD)ala taka prawda że w tym kraju dzieciaki szybko sie uczą...wczoraj na nocnej schadzce z ksiezycem(poetycka dusza xD tak naprawde to wyszedłem na ćmika z psem;P)już widziałem gnojków w wieku 11 lat proszących mnie o ognia...
A cóż Was tak zajmują "morskie opowieści" Zgrzyta? Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje.
9-letnia córka znajomej wchodząc na chat wpisała sobie w nicku "Sexi Zuzia" o.O
przynajmniej nie >>Wojtek "też mam 12 lat"<<
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-22 23:28:32)
12 latki?? Ja wiedziałem w wieku 7 lat:/(oczywiscie tylko teorie znałem xD)ala taka prawda że w tym kraju dzieciaki szybko sie uczą...wczoraj na nocnej schadzce z ksiezycem(poetycka dusza xD tak naprawde to wyszedłem na ćmika z psem;P)już widziałem gnojków w wieku 11 lat proszących mnie o ognia...
wiedzą w praktyce...bo niejaka poczytna lektura jak Bravo tłumaczy obszernie "jak wyhaczyć kolesia"...[zly]
i na dyskoteke go go
Ostatnio edytowany przez Vilku (2007-04-22 23:31:49)
A cóż Was tak zajmują "morskie opowieści" Zgrzyta? Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje.
Cóż nas zajmują? Bo są zajmujące XD A propo krów, nie obrażaj ich, bo bedziesz miał do czynienia z... nie chcesz wiedzieć XD
PS:
Khadzad... problem w tym, że ty na ćmika też nie powinieneś wychodzić XD
gównażeria składała się z chłopaków wątpie by chcieli mnie wychaczyć xD(jeśli o to ci chodzi;P)
gównażeria składała się z chłopaków wątpie by chcieli mnie wychaczyć xD(jeśli o to ci chodzi;P)
chodziło mi o te 12-ki co ida na disko by poderwac kolesia skate hehe
Arry jak to nie powinienem?? Za stary jestem czy jak??(takie można mieć przekonanie jeśli sie wyjdzie u nas na boisko szkolne xD)
Vilku chyba że tak:P nie wiem moje szalone życie hikikomori(w morde przyznałem sie...)nie przewiduje wizyt na dyskotekach xD a aż takim pedofilem nie jestem by brać 12 xD(choć szlag mnie bierze jak widze goscia z 3 liceum z laską z 2 gimnazjum...z zazdrości of course...)
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-22 23:39:16)