Nie jesteś zalogowany.
Coś dla wielbicieli Shany znalazłem coś takiego w sieci: [Eclipse]_Itadaki_no_Hecatetan_-_01_(h264)_[81CA68B4].mkv. To taki 8 minutowy filmik z bahaterami z Shakugan no Shana. Postacie są malutkie i jest dużo podteksyów erotycznych, taka komedyjka przyznam, że ciekawa. Nie podam linka skąd to ściągnołem bo adres jest już nieaktualny.
Coś dla wielbicieli Shany znalazłem coś takiego w sieci: [Eclipse]_Itadaki_no_Hecatetan_-_01_(h264)_[81CA68B4].mkv. To taki 8 minutowy filmik z bahaterami z Shakugan no Shana. Postacie są malutkie i jest dużo podteksyów erotycznych, taka komedyjka przyznam, że ciekawa. Nie podam linka skąd to ściągnołem bo adres jest już nieaktualny.
To byś to chociaż zuploadował, jak już robisz smaki.
radziocd napisał:Zgrzyt napisał:oby dali tam jakąś hojniej obdarowaną przez naturę laseczkę
Ale w jej kształtach tkwił urok tego anime:D
no chyba w tym przydatku brak kształtów : /
Loli power:D
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-04-14 18:24:10)
[cytuj]Coś dla wielbicieli Shany znalazłem coś takiego w sieci: [Eclipse]_Itadaki_no_Hecatetan_-_01_(h264)_[81CA68B4].mkv. To taki 8 minutowy filmik z bahaterami z Shakugan no Shana. Postacie są malutkie i jest dużo podteksyów erotycznych, taka komedyjka przyznam, że ciekawa. Nie podam linka skąd to ściągnołem bo adres jest już nieaktualny.[/quote]
Mogę podać adresik, sam nie oglądałem bo wydaje mi się, że zepsuło by mi to klimat serii .
[URL]http://www.animecorner.nl/eng/anime.asp?id=shana[/URL]
Teraz instrukcja . Jak klikniecie link to zobaczycie znaną wam postać, klikacie potem na multimedia, u samej góry wybieracie Specials i do wyboru macie 2 odcinki Shakugan no Shanatan, to co podał Brylant i Shakugan no Shana Specials. Do wyboru Rapid lub MU w formacie RMVB.
Zaraz pewnie ktoś napisze, że RMVB to syf i podałbym linka do AVI. Niestety nie mam .
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-04-14 20:41:28)
Zaraz pewnie ktoś napisze, że RMVB to syf i podałbym linka do AVI. Niestety nie mam .
Ode mnie nic takiego nie usłyszysz... dzięki.
Mogę podać adresik, sam nie oglądałem bo wydaje mi się, że zepsuło by mi to klimat serii .
[URL]http://www.animecorner.nl/eng/anime.asp?id=shana[/URL]
Dzięki, zaraz zabieram się za ściąganie:D
OO ja sie pyralem kiedys na forum o druga serie to zostalem wysmieny i prosze w koncu jednak jest ;] juz niemoge sie doczekac ;]
Pozdrawiam Zmora
rmvb nie jest syfem! Syfem są ludzie którzy nie potrafią w tym kodować/kompresować filmów. Jedyne dobre rmvb widziałem od 'Banzai!' - naprawdę jeśli rmvb tak mają wyglądać to ja mogę je ściągać! Gratuluję! Aaron to też do ciebie
Za to taki site jak 'RealityLapse' to jest syf. Oni chyba tylko wrzucają to do maszynki do mielenia. Nie ratuje ich nawet duża baza anime. OVER!
Ja znalazłem:
1. 'Shakugan no Shana Special' lub nazwa z AniDB - 'Shakugan no Shana Special: Love and Outdoor Hot Spring Tutorial!'
http://eclipse.no-sekai.de/projects/shana - 2 wersje - Xvid[avi] i h.264[mkv]
Już mam obydwie wersje Będę pomagał seedować jakiś czas.
2. 'Itadaki no Hecatetan' lub nazwa z AniDB 'Master Throne Hecatetan'
+ torrent do wersji avi + torrent do wersji mkv +
Niestety tracker nie działa na obydwu ale na DHT jest kilka osób do wersji Xvid[avi].
Wersja x.264[mkv] nie żyje niestety na trakerze a zatem torrent odpada
Nie wiem jak będzie jutro ale ja poseeduje jeszcze trochę dziś i jutro bo już mi się ściągnęła wersja Xvid[avi] a więc join people
Big Tasty.. Melon Bread
EDIT::
a jednak znalazłem wersję mkv ale na megaupload, pobierajcie ja już mam
http://www.megaupload.com/pt/?d=GJGIP18I - [Eclipse]_Itadaki_no_Hecatetan_-_01_(h264)_[81CA68B4].mkv
- Polecam ściągać RapGet'em
EDIT 2:
Do tego dochodzą jeszcze 2 części mini Shany czyli:
1. 'Shakugan no Shanatan'
2. 'Shakugan no Shanatan 2' lub według AniDB 'Shakugan no Shanatan Returns'
direct download - http://shana.0wnz.at/index.php?dir=shakugan_no_shana/ - max 2 wątki na raz z tej strony, ładne prędkości.
Mam nadzieję, że przydadzą sie wam te linki
W tym poście chyba zamieściłem linki do wszystkiego związanego z 'Shaną' co do tej pory ukazało się.
Jeśli będziecie chcieli inne linki to piszcie - poszukam.
EDIT 3:
Brylant dodał alternatywny link do 'Itadaki no Hecatetan' - http://www.megaupload.com/?d=U1INBDNH
a link na pewno dobrze działa bo i CRC się zgadza i wielkość pliku - dobrze plik upnąłeś Brylant, dzięki
Byłbym zapomniał - wszystkie linki tutaj odnoszą sie do wydania grupy Eclipse a oni zwykle wydają w 2 wersjach.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-04-15 13:15:40)
Shakugan no Shana jako anime mi się bardzo podobało no ten watek romantyczny (który kuleje) trochę mnie martwił ale ogólnie spoko.
Ale jest jedna rzecz której nie mogę przeboleć ta wasza fascynacja(Chyba że zboczenie) loli bohaterkami. No co jest takiego w Niepełnoletnich(sporo)/nie dojrzałych kobietkach że tak to głównie facetów rajcuje ? Ja osobiście patrząc na e loli bohaterki raczej myślę że to uroczo denerwujące (tak na poziome "mam małą siostrzyczkę ale to słodkie"). Ale tak serfując po necie i znajdując ecchi(mniej bardziej o ero przeróbkach nie wspominając) Arty, obrazki myślę ze to chore. Wiem że w Japonii są popularne magazyny z takowymi rzeczami ( np. jak się ku*wiłem gdy na takie natrafiłem w miesięcznikach Comic Megastore H, Comic Aun, Comic Kairakuten itd.). O co w tym do cholery chodzi?
Tak nieprzyzwoitemu kolesiowi jak ja przyszło pisać takie rzeczy .
Wrzuciłem na megaupload [Eclipse]_Itadaki_no_Hecatetan_-_01_(h264)_[81CA68B4].mkv tu macie link: http://www.megaupload.com/?d=U1INBDNH, robiłem to po raz pierwszy więc jak będą jakieś problemy to dajcie znać. Właśnie zauważyłem, że ktoś mnie już ubiegł no ale mówi się trudno od przybytku głowa nie boli.
Ostatnio edytowany przez Brylant (2007-04-15 01:56:18)
[cytuj]Ale jest jedna rzecz której nie mogę przeboleć ta wasza fascynacja(Chyba że zboczenie) loli bohaterkami.[/quote]
Zgrzyt, jeśli chodzi o mnie to ja nie oglądam anime żeby popatrzeć sobie na laski i się ponapalać. Oglądam je bo niektóre mają naprawdę ciekawą fabułę, pomysł i bohaterów(no nie powiesz mi że Shana nie miała ciekawego charakeru, chociarz powiniemen napisać charakterku "Urusai, urusai, urusai"). A na innym forum to pamiętam pisaliśmy która według nas bohaterka jest najładniejsza (wiecie o co chodzi, która ci się najbardziej podobałą) z serii Shuffle! i ktoś walnął Primula i to wtedy był lolicon .
Co do tego co napisał Kisiel, to należą mu się podziękowania bo wyczesał tego sporo (macie wybór). Co do RealityLapse to się mogę zgodzić bo ściągnąłem z tamtąd 2 odcinki Kiby i nie ciekawie to wyglądało, a poza tym to transfer strasznie kiepski tam jest (ja więcej niż 20kB/s nie wyciągałem).
hmmm.... wie ktoś kiedy ukaże się kinówka Shany wedłeg anidb już w Japoni była :p
hmmm.... wie ktoś kiedy ukaże się kinówka Shany wedłeg anidb już w Japoni była :p
No tak, ale w kinach. A za DVD pewnie trzeba będzie poczekać z 3-4 miechy (pewnie nawet więcej)
No ale może da się gdzieś wersję z kina zgraną dostać.
nawet jeżeli można, to nie warto.
No tak, ale zastanów się... czy się opłaca, w tak brutalnie kiepskiej jakości?
plany wydania dvd sa tydzien lub 2 przed rozpoczeciem 2go sezonu. nie pamietam juz dokladnej daty ale to jakos koniec wrzesnia... mam tylko nadzieje ze moje zrodla sie myla bo chcialbym jak najszybciej oblukac ten filmik :]
No jakość rzeczywiście nie będzie dobra bo widziałem już filmy zgrane z kina, ale obejżeć się da, a kto każe ci to nagrywać. Ja bym taki z kina ściągnął obejżał (i tak raczej żadna grupa nie będzie tego shitu(chodzi o jakosć) tłumaczyć), a potem ściągnął taki z DVDRip z hardsubem i obejżał(wreszcie bym wiedział o czym mówią), potem aby bym poczekał na polskie napiski i nagrał.
małe pytanko: czy shana będzie kontynuowana?? xD bo są 3 epy i od jakiegoś czasu ani widu odcinka... a na zakończenie to mi to nie wyglądało.....
Zalatuje haremówka... Wczoraj w koncu obejrzałam sobie czwarty, który odkładałam od paru dni i ciesze sie, ze tak zrobiłam... Niech Shana w koncu pozbedzie sie tej dziewuchy podobnej do Hecate (ja tam jestem pewna, ze to ona), bo nie zdzierże. Arrghhh, moje biedne nerwy >D