Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam pytanie zaczołem ściągać sage Dragon Ball i problem bo na stronie jest tylko do pierwszego odcinka ... może przegapiłem a może nie ma... prosze o linki do napisów od Dragon Ball pilnie potrzebuje ...
jesli chodzi o sage, to jest do niej masa napisow, a jesli chodzi o pierwsza czesc sagi, to nie ma. ludzie co wy myslicie, ze to sie z kosmosu bierze? jak nie ma panie kolego, to znaczy ze musisz usiasc i zrobic.
"pilnie potrzebuje ..."
ja pilnie potrzebuje, zeby doba miala 48 godzin, da sie zrobic?
ja proponuje uczyć się języków - najlepiej angielskiego
lol. Ja proponuję uczyć się japońskiego
ROTFL. Ja proponuje nie oglądać anime to już problemu nie będzie.
No tak ... ale czemu odrazu taki atakk pierwszego pana tylko że bnieumiem angielskiego więc nie moge zrobić ...
Ja pilnie potrzebuje ze 2k PLN na napisy trzeba poczekać, ktoś pewnie kiedyś zrobi
Jak to co? Trzeba sie UCZYĆ. I tyle. Ludzie naprawdę mają lepsze rzeczy do roboty niż robienie napisów na zawołanie...
wyślijmi CD z tymi epkami jeśli mają angielskiego harda a być może zrobię Ci napisy
Być może?
Dzisiaj mam chęci - ale kto wie co będzie jutro...
Wg mnie jeśli otrzymujesz od kogoś anime za free to stwierdzenie "może" wydaje mi się nie na miejscu.
Jakby to było kilka(naście) odcinków to nie byłoby problemu - ale na całą sagę czasu niestety nie mam... MOŻE w przyszłości
Strony 1