Nie jesteś zalogowany.
dobrze zrobilem czekając na rawa od l33tów... oni jednak wydają najlepsze
a co do odcinka to naprawde dobry klimat sie zrobil...
ichi jakis taki dupowaty sie zrobil, moze by wreszcie pomyslal o treningu a nie tylko o zamartwianiu sie przegraną...
hmm masz na myśli kilkuletni lol bo jak mnie pamięć nie myli to potrzeba kilku lat na całkowite opanowanie Bankai itp. po za tym wiadomo że jak by Ichi cały czas wygrywał to by były teksty typu "ojej cały czas wygrywa, jak mnie to wkurza itp." a tak to nas zaskoczy i tyle .
nie wiem czemu się jakoś wam ten opening nie podoba (średnio), mi tam bardzo się podoba jeden z lepszych (puśćcie sobie go 3 razy albo od nowa seryjke obejrzyjcie i wam się nawróci:P)
http://rapidshare.com/files/25965757/Aq … _.mp3.html
http://rapidshare.com/files/25966131/Or … _.mp3.html
Proszę, wyciągnąłem ścieżkę dźwiekową, bo zauważyłem że na gendou nie ma ;]
Enjoy!
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2007-04-14 16:03:06)
ten odcinek byl naprawde dobry... az nie moge sie doczekac kolejnego
Ja zarówno mangi jak i anime aż mi w gardziołku zasycha
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-04-20 23:41:55)
Odcinek... jaka tajemnica powialo Ale to jest super bo lubie jak mnie Bleach zaskakuje... Pozatym ja tez nic nie mam do openingu jak i endingu bo ogladajac to zaraz po Naruto to widac wyzsza klase przy Bleachu. Yhhhhh Vizardzi to wg mnie moga sie sprzymierzyc z SS na czas walki z Aizenem ale nie wiem nie czytam mangi... Moze czas zaczac
Pozatym Ichigo nie jest bez treningu, bo w tym epie wg mnie zaczyna swoj trening - zdobywanie wielkiej mocy czyli oswajanie Hollow'a
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-24 14:44:01)
Teraz jak już anime wróciło do mangi, to nie ma sensu czytać mange. Później nie będziesz miał takiej frajdy z oglądania anime.
Popieram bo wtedy nie bedzie zaskoczenia przy ogladaniu anime (cos jak spoiler) ale manga tez frajde przynosi
epek 123 kozacki nie moge się doczekać 124 jak każdy z was
zapewne
Potwierdzam . Aktualne epki beda wymiatac:D
tak jest blicz wymiata w kazdym stopniu a 123 rzadzi ahhh ten 124 mmmm to bedzie walka
Szkoda tylko, że trzeba tyle czekać
Z jednej strony to jest dobre bo jest większa frajda z oglądania
Ale jak już się obejrzy to "cholera i znowu tydzień czekania"
Teraz jak już anime wróciło do mangi, to nie ma sensu czytać mange. Później nie będziesz miał takiej frajdy z oglądania anime.
głupoty pleciesz manga ma też swoje plusy ja czytam na bieżąco i nie mogę sobie nachwalić
ba powiem więcej niektóre karteczki dużo lepsze niż ujęcia w anime np: jak wizardy powstrzymują ichigo mieczami w mandze wydawało mi się to lepiej oddane albo pękanie maski złośnicy i jeszcze kilka innych bym znalazł co nie znaczy że anime mi sie nie podoba wręcz przeciwnie bardzo fajnie się rozkręca
Heh wiedzialem ze czegos mi brakowalo w anime, a tu sie okazuje ze tego bankai...a tak niedawno czytalem i juz zapomnialem
[cytuj=Arry]W mandze Ichigo wszedł w bankai walcząc z Hiyori.[/quote]
Albo ślepy jestem, albo tobie coś się pokabaciło. Właśnie przeglądam te chaptery i Ichigo wcale w bankai nie wchodził.
zgadza się, coś ci się pokręciło Arry:P
[cytuj=Arry]W mandze Ichigo wszedł w bankai walcząc z Hiyori.
Albo ślepy jestem, albo tobie coś się pokabaciło. Właśnie przeglądam te chaptery i Ichigo wcale w bankai nie wchodził.
W bankai nie, ale w nią wszedł... eee sorry to nie ta wersja
Szual napisał:[cytuj=Arry]W mandze Ichigo wszedł w bankai walcząc z Hiyori.
maniack które to już piwo bo moje czwarte
edit : rzeczywiście czwerte napisałem ale zbłaza
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2007-04-27 16:30:06)
Maniack napisał:Szual napisał:[cytuj=Arry]W mandze Ichigo wszedł w bankai walcząc z Hiyori.
maniack które to już piwo bo moje czwerte
Czwerte? Cóż to za kosmiczna miara... nie wiem ile to jest na ziemskie ale moje szeste