Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
mam pytanie bo urwalem ogladanie po tym jak fillerem byly te pluszaki etc i mam pytanie czy sie skonczyly? i od ktorego juz normalnie leci bleach?
od około 100 odcinka
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Poszukaj na forum, bo był topik, w którym wszystko wypisali.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To ja skorzystam z okazji i się zapytam. Od którego odcinka lecą fillery? Lub od jakiej sytuacji?
Ostatnio edytowany przez MisQL (2007-04-24 14:59:45)
Jak dobrze pamiętam to od 64 epa. Od momentu w którym Aizen poszedł do świata pustych, i Ichigo wrócił do świata żywych.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-04-24 15:07:19)
Filery kończą sie jakoś 110 ,111 odc
masz rozpiska co było w odcinkach niepełna ale jest tam kiedy się kończy się saga Bounto [filere] i zaczynają się odcinki według mangi
[url]http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=138999]
Ostatnio edytowany przez Marcin (2007-04-24 15:21:46)
od 110 zaczyna sie normaly bleach mnie tez ten filer bardzo denerwowal ale teraz bleach to wymata
ciekawe czy tez byscie tak mowili jakbyscie nie wiedzieli które to sa te fillery, uważam ze byly calkiem przyzwoicie zrobione, nie mozna potepiać filerów tylko dlatego że nimi są. To jest nieciekawa boczna historia tylko dlatego że nie jest tak jak w mandze?
Wiesz, ja nie czytałem mangi, i zauważyłem dosyć spory spadek jakości po 63 epie (i szczerze mówiąc to nawet jak teraz leci na podstawie mangi to i tak jest gorzej niż do 63 odcinka).
ciekawe czy tez byscie tak mowili jakbyscie nie wiedzieli które to sa te fillery, uważam ze byly calkiem przyzwoicie zrobione, nie mozna potepiać filerów tylko dlatego że nimi są. To jest nieciekawa boczna historia tylko dlatego że nie jest tak jak w mandze?
A ja uważam że fillery były do dupy. I co? Poziom fillerów w Bleachu był marny w stosunku do tego sprzed fillerów no i jak sie kończą fillery tez widać znaczną różnicę.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-24 16:04:18)
Można jeszcze porównywać zapcyhacze z Bleach, do fillerów z innych anime, a wtedy wypadają całkiem nieźle. Ale nie mówmy, że dorównywały odcinkom z mangi. Jako fillery b.dobre i nic poza tym.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-24 16:30:41)
Strony 1