Nie jesteś zalogowany.
Napisy do siódmego i ósmego epka Saiunkoku Monogatari są już dostępne na ansi:) Bardzo fajne odcinki Pozdrawiam^^
Ostatnio edytowany przez Sagiri (2007-04-14 23:05:01)
Jigoku Shoujo Futakomori, kolejna odsłona, kolejne napisy. Epek 12.
INFO: Tym miłym akcentem chciałbym zakomunikować, że znikam na jakiś czas z życia ansi. Następnych napisów proszę się spodziewać dopiero w maju.
Aha, to jeszcze raz ja 1 epek anime Angel's Feather też już ujrzał światło dzienne.
Chętnych zapraszam do ściągania. Komentować też można.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-04-18 21:31:24)
Chciałbym poinformować, że z dniem dzisiejszym odchodzi od nas pan Didlet.
Coz tym razem czekaliscie nieco krocej, a do tego dostaliscie podwojnie Jak ladnie skomentujecie, to moze i dostaniecie 15 odcinek? Kto wie? Napisy do 13 odcinka oraz14 odcinka. Milego ogladania. Niestety napisy sa bez op i ed. Piosenki sa tak nieciekawe muzycznie ze nawet nie mialem sily nad nimi dluzej siedziec. Ich tlumaczenie pewnie kiedys sie pojawi.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
A ja jestem ciekaw co z Hitmanem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja jestem ciekaw co z Hitmanem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już ci piszę. KRuSTy ma teraz ostro w pracy, więc musicie czekać.
W końcu nadszedł ten dzień! Hajime no Ippo jako projekt KA. Możecie już sobie ściągnąć i obejrzeć te wspaniałe anime. ^o^ btw: Oglądam trzeci raz już to anime i za każdym razem jestem pod wrażeniem. Subki znajdziecie tutaj.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-04-22 19:23:43)
Łapcie subki do siódmego epa Tokyo Tribe 2.
Na ANSI pokazały się subki do 11 i 12 epa Kenichi.
pozdr
A ja sie chce zapytać czy definitywnie porzuciliście Desert Punka i D.Gray-mana... bo trochę szkoda, że już ich nie tłumaczycie :/
Wybacz, gu4rd, ale jak na razie nie mam na to czasu (Tłumaczenie).
Mogę Cię jednocześnie zapewnić, że jeśli chodzi o Desert Punka, to tłumaczenia nie zaprzestaliśmy, a jedynie zawiesiliśmy. Co do DGM, to nie mam pojęcia, bo za tłumaczenie tego nie odpowiadam.
Pozdrawiam i bądźcie cierpliwi.
cierpliwość wynagradza ;]
A ja sie chce zapytać czy definitywnie porzuciliście Desert Punka i D.Gray-mana... bo trochę szkoda, że już ich nie tłumaczycie :/
Projekt DGM został chwilowo zawieszony, ale nie porzucony. Okażcie cierpliwość z Waszej strony.
Z dniem dzisiejszym rusza nowy projekt: MonsterPrincess. Ruszamy z tym koksem. ^o^
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-05-02 13:22:13)
Krusty, czacha222: super, czekać to ja mogę wieczność. Najważniejsze, że nie porzuciliście projektów.
Na ansi znajdziecie kolejne subki do SM Bawcie się dobrze. Pozdrawiam^^
Można ściągać już drugi epek Monster Princess.
Ekhem. 13 epek Jigoku o tytule: "Tragedia V". Zapraszam do ściągania, a może i komentowania
Z lekkim opóźnieniem, ponieważ oglądałem Naruto. Można już ściągać drugi epek Ippo.