Nie jesteś zalogowany.
Moonlight Mile - po pierwszych 4 odcinkach (5 w drodze ) seria interesująca i godna polecenia pod każdym względem
Wie ktoś gdzie pobiore torrent z Tengen Toppa Gurren-Lagann ep 02 W dobrej jakości z sensowna liczba sedów (waga sie nie liczy tak samo czy to hardek czy raw)?
Ja tez chce Tengen Toppa Gurren-Lagann ep 02 ale nie z trorrentow, emul, mu Na http://fourzerofour.usjest tylko ep 1 i ponizej jest Tengen_Toppa_Gurren-Lagann_03 [h264] 131.4 MiBi to niby 3 odcinek? Nie za mało zajmuje?? A gdzie 2??
Panowie lub Panie moze sie ktos zabrac za napisy do Darker than dark ?? !! Dotychczasowy tlumacz ma maturke i nie moze tera tl. a anime super jest
Ostatnio edytowany przez lakimakromedia (2007-04-22 01:56:57)
Słyszeliście co za ściema jest z Skull Man'em
To nie jest anime a serial live action -_-
Macie tutaj przykładowe screeny:
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-04-23 18:51:42)
Sugerujesz, że studio BONES przerzuciło sie na filmy fabularne? :p
To raczej jakiś żarcik...
Edit: Ja kiedyś ściągnąłem fabularną serię "Hell Girl" (Jigoku Shoujo) - może tu też robią zarówno anime jak i serię fabularną?
Ostatnio edytowany przez filippiarz (2007-04-23 19:19:57)
Ale zassałem dzisiaj rawa Skull Man'a wypuszczonego przez Q-R i z całą pewnością nie jest to anime. Jedynie op i end jest animowany normalnie, reszta to normalny serial live action nie licząc paru fragmentów animowanych komputerowo.
Chyba że jest to forma zapowiedzi/trailera ale raczej wątpliwe...
Edit:
Chociaż może jednak jest to forma zwiastunu...
Zna ktoś na tyle japoński żeby powiedzieć, co jest napisane na końcu:
Chociaż raczej pewnie to data wydania kolejnego odcinka tego serialu, a może jednak nie...
Edit 2:
Gdyby ktoś chciał sam się przekonać to prosze: http://www.tokyotosho.com/details.php?id=66594
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-04-23 19:45:37)
Ale zassałem dzisiaj rawa Skull Man'a wypuszczonego przez Q-R i z całą pewnością nie jest to anime.
Miałem zassać tego rawa, ale przypomniało mi się, że data wydania Skull Man'a to 29.04.2007 więc sobie darowałem. Zacznę ściagac dopiero po 29 jak się ukażą jakieś sensowne rawy... bo Q-R chyba sobie w ch... wali
22.04 miał wyjść przedpremierowy special...
Ale nadal wietrzę jakiś hoax, bo BONES to studio animacji a nie filmów fabularnych, a w sieciowym preview jest ze 3 minuty losowych scen z anime - wszystkie rysowane jak trza
czy ktos reflektuje na rawy Tengen_Toppa_Gurren-Lagann od SLF-Raws. Moim zdaniem bardzo dobra jakosc. Jutro jak bede na uczelni to postaram sie to wrzucic na jakis serwer. Ktos wie na ktory DD najlepiej sie up'ie a potem sciaga? Chodzi o upload w granicach 200kB/s
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2007-04-23 21:22:04)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
tez na to czekam moze byc dobre kino akcji
Waski ja akuratnie sciagam Tenge Toppa od [DA-RAW] (hdtv mniam) plus cos ekstra
Moonlight Mile od [DA-RAW] w full HDTV :d
Swoja droga SLF ma dobre rawy ale nie HD
Ostatnio edytowany przez Rekid (2007-04-25 10:27:06)
Nie wiecie, która grupa wypuszcza Darker Than Black w hdtv i bez hardsubów? Pierwszy epek ściągnąłem od MaiWaifu, ale nie wiem czy wydadzą kolejne
Dlaczego Rawy najpierw są z pojemnością nawet 400MB, a potem schodzą do 200-300.
Mnie to dziwi i lekko .....
Nie rozumiem skoro to jest live action to na cholere dawali na oficjalnej stronie takie coś O.o
http://www.skullman.jp/character/index.html
Ostatnio edytowany przez Bilek (2007-04-25 10:14:59)
Koutetsushin Jeeg, Kiss Dum: Engage Planet weżmie się ktoś za ich tłumaczenie czy też odejdą w zapomnienie??
Jest jeszcze przynajmniej jedno nowe fajne anime, o którym chyba nikt nie wspominał. A mianowicie chodzi mi o Reideen.
Ja tez chce Tengen Toppa Gurren-Lagann ep 02 ale nie z trorrentow, emul, mu
Na http://fourzerofour.usjest tylko ep 1 i ponizej jest Tengen_Toppa_Gurren-Lagann_03 [h264] 131.4 MiBi to niby 3 odcinek? Nie za mało zajmuje?? A gdzie 2??
Szukasz Tengen... wskakuj tu.
Wejdź na zakładkę DDL#3 i tam znajdziesz Tengen Toppa.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Anime które będę kontynuował
Hayate no Gotoku!
Lucky Star
Tengen Toppa Gurren-Lagan
Murder Princes
Darker than Black
Cazador de la Bruja
Seto no Hanayome
Potem coś jeszcze dopisze włąśnie ukazał się nowy ep Hayate no Gotoku!
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-04-30 18:28:12)
Ludzie cieszta się, gdyż w październiku ma wyjść Genshiken TV 2[yahoo][yahoo]