Nie jesteś zalogowany.
Ogółem, widać, że poziom na ANSI jest różnorodny i nie jest chyba źle, zobaczymy jak to z maturką wam (forumowiczom) pójdzie
Ostatnio edytowany przez madafaka (2007-04-25 21:04:59)
Ja jak pisałem do średniej to kumpel (trochę starszy) pożyczył mi i koleżance cudu, bo szczęście to dla nas za mało [szpan]
Mi i koleżance pomogło więc pożyczę i wam:
Życzę wam cudu na egzaminie [hehe][hehe]
Moi drodzy
Wszyscy z forumowiczów, co pisali testy - będzie druga tura? Powtórzenie?
Niestety, ale ten fakt zostanie zgłoszony do komisji i się okaże czy nie będą wszyscy gimnazjaliści z Polski pisać jeszcze raz
Nie chcę cie dołować, ale Lompi napisał to samo kilka postów wyżej...
~Arry - niestety, ale popadam z tego względu w depresję :F
tamten rapid to fake...koleś chciał sobie załatwić lepsze konto na rapidzie xDwiem bo sciagałem i gadałem z tym kolesiem;P
a widze widze...to niezłe jajca xD
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-25 21:41:07)
ale w takim wypadku anulowany jest cały czy tylko mat-przyr? jak tylko mat-przyr to dostane drugą szanse xD
Ja to zgłaszam xD olewam xD chce pisać jeszcze raz
Za późno, zgłosiłem xD I sporo osób zgłosiło xD
CKE xD(Centralna komicja egzaminacyjna xD)
Mi test z pola poszedł super bede miał około 46p a z maty cienko jak bedzie 37p to bede skakał z radosci ogulnie nienawidze fizy i chemi wiec wyszło jak wyszło:P
Tronki ja bym sie nie cieszył xD jak bóg da to bedzie powtórka xD(choć znając moje szczescie tak sie nie stanie)
UPS Chyba jednak unieważnią xD kumpel do radia zet wysłał a drugi do uwagi xD
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-25 22:00:18)
Hej ludzie dziwne to...
http://www.cke.edu.pl/index.php?option= … 2&Itemid=2
Strona główna OKE... jest problem w tym, zę news z arkuszami egzaminacyjnymi został wstawiony 24 kwietnia w czasie trwania egzaminu z Polskiego...
może...edit??