Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]Tak sie zastanawiam kto podziela moje zdanie ze Claymore jest jednym z najlepszych A&M jakie wyszly ostatnimi czasy ?[/quote]
Ja zakładam, że to będzie najlepszy tegoroczny tytuł.
Anime całkiem-całkiem, ale nie powala po pierwszych czterech odcinkach.
Jeszcze jedno...
Zamowilem wczoraj 8 tom mangi z empiku jak zalatwie gdzies skaner to wrzuce na net ku uciesze ludu
... odbiło Ci? Takich rzeczy się nie robi Jesteś tutaj nową osobą i to chyba wszystko tłumaczy.
Tak sie zastanawiam kto podziela moje zdanie ze Claymore jest jednym z najlepszych A&M jakie wyszly ostatnimi czasy ?
Jeżeli chodzi o rysunki to na pewno, jeżeli chodzi o fabułę to się jeszcze zobaczy:D.
... odbiło Ci? Takich rzeczy się nie robi Jesteś tutaj nową osobą i to chyba wszystko tłumaczy.
no fakt jestem nowy i niewiedzialem ze niemozna tak robic sory zaraz przeczytam sobie FAQ i nie bedzie wiecej wpadek
Ostatnio edytowany przez Kibagami_G (2007-04-26 15:21:29)
Już dawno mówiłem że to bedzie najlepszy newcomer tego sezonu xD Kibagami a przeczytałeś ty dwa rozdziały po polsku zrobione przeze mnie xD??(tzn jeden przeze mnie drugi przez drugą osobe zajmującą sie projektem)
ja to wogole tak sie wkrecam w kazda srode wychodza 3 anime ktore ogladam i normalnie do srody wyrobic nie moge , tylko chodze chlac zeby szybciej zeszlo DEATH NOTE - CLAYMORE [kocham to anime a dopiero sie rozkreca] i oczywiscie BLEACH XD
Wczorajsze epy tych anime wszystkie byly wypas: clay i dn jak zwykle perfekcyjna kreska i animacja , szczegolnie pasuja mi kolory w Claymore.
Kazdy z epow konczy sie w zajefajnym punkcie i tylko czekac na nastepne.
Dzisiaj wyjezdza Naruto wiec tez moze byc ciekawie ale obejrze dopiero jutro jak wytrzezwieje
Pozdrawiam
Radoslaw crx Rowinski
ja nie uważam, że Claymore to najlepsze anime tego roku. Szczerze to bardziej mi się podoba Seirei no Moribito, ale to już moje zdanie:P
a z mianem najlepszego anime poczekajcie do końca roku;)
no aż wyjdzie 666 satan
A co do clyamore to wie ktoś któremu chapterowi odpowiada 4 odc. ?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Kurde posiadam 4 odcinek ale to Raw i teraz muszę czekać na porządne napisy :/ (nie chce mi sie pobierać z ENG hardkiem)
no aż wyjdzie 666 satan
A co do clyamore to wie ktoś któremu chapterowi odpowiada 4 odc. ?
Całe Holy City (ep 3 i 4), to Chaptery od 5 - 11.
Kibagami a przeczytałeś ty dwa rozdziały po polsku zrobione przeze mnie xD??(tzn jeden przeze mnie drugi przez drugą osobe zajmującą sie projektem)
nie, wszystkie 7 tomow przeczytalem po angielsku i nie zebym watpil w twoje tlumaczenie ale jakos nie ufam polskim przekladom kilka razy nadzialem sie na takie glupoty ze az strach sie bac i gdybym nieznal angielskiego to do tej pory myslalbym ze fuck = kurna
Całe Holy City (ep 3 i 4), to Chaptery od 5 - 11.
Dokladnie to Darkness in Paradise Teraz zacznie sie rzeznia bo w 5 odcinku mam nadzieje zobaczyc w koncu Terese of the Faint Smile :-D juz niemoge sie doczekac
kigbagami my z rawków robimy jak sa watpliwosi^^pozatym ni zdziwiłbym sie jesli na polski zmienione było dobrze(twój przykład fuck=kurna)bo angielscy skanlatorzy czesto zmacniaja xD
Nadszedł ten dzień - napisy do 4 odcinka Claymore by Deshirey & Yaqb Productions są już na ANSI. Zapraszam do ściągania i komentowania .
coraz bardziej mi sie podoba to anime zaczyna mnie wkrecac tak jak przy one piece, naruto,blechu,db i innych :p(za duzo by ich tu wypisywac :p)
kigbagami my z rawków robimy jak sa watpliwosi^^pozatym ni zdziwiłbym sie jesli na polski zmienione było dobrze(twój przykład fuck=kurna)bo angielscy skanlatorzy czesto zmacniaja xD
no no jak robicie z rawków to tylko pogratulować i moze masz racje z tymi eng. subami ze sa wzmacniane ale polskie czasami az nazbyt odbiegaja od orginalu i wychodza z tego glupoty podeslij mi linka do twojego tlumaczenia to rzuce okiem i powiem ci co mysle
Tzn głownie i tak z angielskiego ale w przypadku kiedy wydaje nam sie że grupa angielska przecholowała to siegamy po rawki;P
Jest już 5 Ep
ja jzu sciagam i czekam na napisy
A ja jak widziałem zapowiedź w poprzednim odcinku, to mnie tak zainteresowała, że chyba nawet nie będę czekał na napisy tylko od razu obejrzę:D.
Oh Teresa of The Faint Smile...cudnie cudnie już sie doczekać nie moge<napalił sie>