Nie jesteś zalogowany.
Bede robil DVDR z GITS 2 Innocence, jak je skoncze dam znac jakby ktos byl chetny moge udostepnic, narazie bede sie opieral na Ghost_in_the_Shell_Innocence.DVD(xvid.ac3-5.1)[KAA][00C92C0A].mkv i napisach Freemana (czekam na jego odpowiedz odnosnie mozliwosci udostepniania). Docelowo ma byc Ghost.In.The.Shell.2.Innocence.2004.NTSC.DVDR-DPiMP(narazie tracker lezy ) + napisy Freemana (jak sie zgodzi)
ara ara...
Heh widze ze ktos tu bierze sobie przyklad z MikeGold'a z Atarashii :]
amarthar napisał(a):
> Heh widze ze ktos tu bierze sobie przyklad z MikeGold'a z Atarashii :]
mozesz rozwinac swoja wypowiedz ?
ps zassysam dvd, wkoncu tracker ruszyl, wiec bedzie to dvd + napisy freemana (jak sie zgodzi)
edit1 jak sie nie zgodzi mozna ten watek usunac bo nie udostepnie tego dvdr
edit2 poszukalem troche na gogle wiem juz o co chodzi. Wiec ja dla siebie robie dosc czesto dvd z wysokiej jakosci avi/ogm/mkv, i z dvd, niekoniecznie z anime , niema to jak ogladnac na stacjonarnym DVD i duuuzym TV dobre anime . Nigdy tego nie udostepnialem i raczej watpie zebym zaczal, ale w przypadku GITS 2 jestem w stanie zrobic wyjatek, gdyz film jest wyjatkowy. Niezbyt interesuje mnie udostepnianie, lub to czym zajmuje sie MikeGold ze wzgledu na:
1. moje lacze nie nadaje sie do seedowania tak wielkich rzeczy jak DVD - mam dsl i upload max 32 kb/s
2. mieszkam w Anglii
3. kompa uzywam tez do grania online, a seedownie i granie w tym samym czasie jest niemozliwe
ara ara...
To jak to jest ściągasz DVD czy DVD-Rip? (bo KAA wydało DVDRip).
Odnośnie wypowiedzi Amarthara to sądze, że miał na myśli, iż MikeGold już coś takiego robi..
Z resztą ja też ale ja robię cały pack: GITS Remastered i Innocence + Napisy Freemana z drobnymi poprawkami technicznymi + Menu + OSTy jak skończę to mogę puścić w net jesli będzie zainteresowanie
mam wersje KAA, ale zaczolem sciagac DVD idzie strasznie powoli ale mysle ze w ciagu paru dni sie sciagnie i bede mogl sie zaczac
ara ara...
Mam juz wersje DVD, no i zaczne niebawem, mysle ze po weekendzie bedzie juz wszystko ladnie zrobione. Duzo nie musze zmieniac zeby dodac same napisy, ale menu jest dosc ladnie zrobione wiec sproboje je przerobic lekko, a jako ze nigdy tego nie robilem, to zabawy bede mial co nie miara
ara ara...
Kilgur napisał:
> mozesz rozwinac swoja wypowiedz ?
Chodzilo mi o to ze Mike jako pierwszy wzial sie za robienie fansubow na dvd. Juz wydal bodajze dwie plytki z Tsukuyomi Moon Phase i teraz jeszcze robi Beyond the Clouds (i oczywiscie dalsze Tsukuyomi).
hmm odgrzewam zimny kotlet
moze ktos z Was ma napisy freeman'a z synchrem do Ghost_in_the_Shell_Innocence.DVD(xvid.ac3-5.1)[KAA][00C92C0A] ??
Dwie? A mi się wydawało, że 4 już mam
hmm odgrzewam zimny kotlet
moze ktos z Was ma napisy freeman'a z synchrem do Ghost_in_the_Shell_Innocence.DVD(xvid.ac3-5.1)[KAA][00C92C0A] ??
A nie widzisz kiedy ja tego posta pisalem? 12go maja!!
To ja go podgrzeję..
Napisy takowe zrobiłem i posiadam. Całe tłumaczenie przypisy itd są autorstwa Freemana i to on jest autorem napisów. Ja tylko je odrobinę przesunąłóem, zrobiłem mały typesetting i efekty na początku.
Z racji, że to Freeman jest autorem, a nie ja, to nie mam zamiaru rozpowszechniać tychże napisó, bez jego zgody.
Hihihi. Faktycznie! Coś mi się ubzdurało i byłem święcie przekonany, że to nowy post
Cala sprawa z tym DVD jest teraz troszke nie aktualna, mialem kilka hmm hardwarowych niespodzianek w pijanym zwidzie sformatowalem nie ta partycje co trzeba . Naszczescie uzywalem ja tylko do robienia dvd, ale i tak kilka dni pracy nad GITS 2 poszlo sie je.......ć, no i z braku czasu, lenistwa i zmeczenia praca porzucilem "projekt" na czas nieokreslony, ale niedlugo sproboje raz jeszcze
ara ara...
Dajcie mi znac jak ktos bedzie miał GITS 1 i 2 na DVD.. ale nie ripa, albo z divx'a i xivid'a zrobiony tylko poprostu orginalny, bo takiego z Divix's robie w niecałe 30 min....
Bardziej mi zalezy na jedynce
tak wiec czekam na blogoslawienstwo Freeman'a
@Suchy - Freeman sie nie odpowiada ani na gg, ani na PM (moze wyjechal - tego nie wiem), wiec jesli masz z nim jakis kontakt - to moze uda ci sie zdobyc pozwolenie na wystawienie tych napisow
Freeman jest teraz w Anglii, i nie sądzę aby miał coś przeciwko udostępnianiu (prywatnie) jego subów z tylko dobrze zrobionym synchro
Imperare sibi maximum est imperium
@Suchy - pozwolenie modka jest jesli jestes nadal chetny na wyslanie tych subow, to jacek.gather(at)gmail.com
Czołem wesoła załogo
@Gather- w tej kwestii pozwolenie modka to obawiam się za mało, choć z drugiej strony akurat mod Kane byłby uprawniony do podjęcia takiej decyzji
Przyjacielu Suchy, jeśli masz ochotę, to możesz zainteresowanym udostępnić te napisy Jak wrócę do (nie)normalności, to trzeba będzie z tym wszystkim zrobić porządek
Pozdrawiam