Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Właśnie pokazał się hardek tego super zapowiadającego się anime. Wzięli się za to Saizen wraz z Entropy, więc hardek nie powinien być zły. Obejrzałem wczoraj rawa i naprawdę kreska jest fajna, muza też spoko. Mam nadzieję, że spodoba mi się na tyle, żeby dać to jako projekt KA.
A ktoś z was zapoznał się już z rawew ?? a może z hardkiem ??
No i na sam koniec, jakby na to nie patrzeć, mamy kolejne anime o sporcie.
Krótki opis:
The series, set in Saitama, follows Ren Mihashi, who had previously excelled as his middle school baseball team`s ace pitcher, due to his grandfather`s connections as its manager. As he graduates to high school, whose baseball team his grandfather does not manage, he initially does not believe he is good enough to succeed at baseball, however, but assisted by his friends, he grows in stature, confidence and skill, helping his team excel with his own ability.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-04-28 07:07:49)
Przesłuchałem po raz enty opening. Jest boski.
Dajcie zna jak wyjdzie w jakimś dobrym formacie poza torrentem (tj. p2p).
Z tego co napisałeś zapowiada się całkiem przyjemna seria
Jednak nie bierzemy tego, jako projekt.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-05-01 00:12:10)
No no oglądnołem OP i chyba zapowiada się ciekawie czas zassac epek:P
Sory za zwłokę. Myślę, że już w najbliższym czasie wezmę się za to. Obejrzałem pierwszy odcinek i powiem, że pozytywnie się zapowiada:) Z niektórymi tekstami będzie mały kłopot, ponieważ występują różne specjalistyczne nazwy charakterystyczne dla baseball'a. Ale w sumie kiedyś interesowałem się tym sportem, więc myślę, że większego problema nie będzie:P.
Dobra, chcę to tłumaczyć, bo anime super. Ma ktoś jakiś dobry download? Bo szukam i kapa. Torek ssie, a wszystkie DD jakie mam, nie działają. Dlatego proszę o pomoc w ściągnięciu tego anime!
Kurna, jak chcę tłumaczyć, to nie mogę zassać, a jak nie chcę, to mogę. ;/ Życie...
Dobra, chcę to tłumaczyć, bo anime super. Ma ktoś jakiś dobry download? Bo szukam i kapa. Torek ssie, a wszystkie DD jakie mam, nie działają. Dlatego proszę o pomoc w ściągnięciu tego anime!
Kurna, jak chcę tłumaczyć, to nie mogę zassać, a jak nie chcę, to mogę. ;/ Życie...
Mówisz, masz Ookiku Furikabutte 1 - 26
Ostatnio edytowany przez Kensei (2008-07-13 17:20:08)
Dzia wielkie za pomoc!
slabizna:( spodziewałem sie czegos lepszego!głowny bohater to wielkie nieporozumienie!
Ma jedną poważną zaletę: jest o baseballu
Ogólnie seria nie jest zła. Szkoda, że nie ma polskich napisów.
Siedem odcinków obejrzałem od razu.:D Nawet nie zapowiada, seria jest super. Główny bohater - Mihashi - mazgaj, niemota, choć całkiem niezły miotacz, zupełnie inny nić Goro(potwór, którzy rzucał tylko szybkie:P) z Majora. To naprawdę jest duży plus, bałem się, że to anime będzie robione na wzór wspomnianej serii. Jak Cieślaczek pisał, ending super. Pozostaje tylko oglądać dalej.
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-02-25 19:02:27)
Anime nudne jak flaki z olejem. Obejrzałem bodajże połowę serii i all poszło do kosza. Cóż, jakoś nie przypadł mi ten motyw z głównym bohaterem. Mogę rzecz, że oprócz endingu reszta to kapa.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2009-02-25 19:04:54)
Ale cieślaczek jest dziwny, wszyscy o tym wiemy. xD