Nie jesteś zalogowany.
Zanim zacznę, chciałbym nadmienić, że strona, o której będę mówił, jest forum. Wielu adminów wkurza się za reklamowanie innych for na ich własnych, dlatego nadmieniam to tutaj. Moją intencją NIE jest 'kradzież' uzytkownikow tego forum. animea.net, jako młode srodowisko, jest baaardzo spiace i osoby chetne do postowania by sie przydaly, ale powtarzam, nie jest moja intencja jakakolwiek szkoda dla tego forum. Nie chcesz postowac, nie musisz, sciagac mozesz ile dusza zapragnie
animea.net uzywa wlasnych serwerow, 99% anime na forum jest umieszonego na nich. tylko bodaj 2 serie to linki do zewnetrznych serwerow.
a o to miesko:
Serie:
Tenjou Tenge
Hani Hani - Operation Sanctuary
Elfen Lied 1-13 + DVD Special
Kanon
Berserk
Full Metal Panic: Fumoffu (brakuje unaired epizodu, wlasnie go uploaduje ;P)
Full Metal Alchemist
Samurai Champloo (1-17 ep )
Green Green
Sporo Bleacha
Filmy
Appleseed the movie
Tenjou Tenge - The Past Chapter
Akira
Naruto The Movie
Jest tez duzo soundtrackow
Nowe downloady pojawiaja sie czesto
Prędkosci są bardzo dobre. Z pewnoscia wyciagniecie max swoich łączy, gdyż ja nawet po ograniczeniu ilosci polaczen ze strona przed admina spokojnie wyciskam 1000 KB/s (ta, tysiac ;p)
Strona jest calkowicie darmowa Milego sciagania i dyskusji na forum jesli sa chetni, ale jak macie postowac tylko na jednym, to róbcie to dalej TU, nie tam coby sie admini nie burzyli ;p
Musze przyznać forum za{cenzura} mi transfer sięga blisko 140 KB/s (flaszgetem oczywiście) polecam i skarżę się, czemu tak długo milczałeś z taką stonką.
ładnie pieknie tylko mi wywala Internal server error przy każdej pozycji
EDIT: dzięki lodzio juz wszystko gra
@isil - zapewne dlatego, ze byl jakis crash i strona 15 min nie dzialala, ale juz jest all na chodzie
@synibos - bo strona jest młodziutka? odczekałem tylko az co nieco sie pojawi i napisalem ;p
e to super
Lodzio widze ze jestes tam modem, moglbys pogadac z adminem zeby mi podmienil avatara w bazie? Napisz do mnie PW moj nick to HAKU
no właśnie, co to do cholery jest Tenjou Tenge - The Past Chapter ?? ściągnąłęm ale do OVA mi nie pasuje.
A co za problem samemu to zrobic? Ustawienia avatara masz w profilu.
Z tego co wiem, to jest to cała ta retrospekcja z serii wzięta do kupy, plus dodane jakies sceny.
Forum nie przepusci pliku php jako avatar
świetna strona . Dzieki!!!!
uwaga! pojawilo sie pare nowych serii! kto nie zagladal dalej, niech zaleci!
co sie dzieje z ta strona juz 2 serii nie mozna zassac ( tenge i evangelion ) czy ktos wie czy te anime tam znowu sie pojawia i czy mozna jakos zdobyc info ktore anime zniknie i kiedy zeby mozna je zassac wczesniej
TT już chyba działa. ja wczoraj oav-ki ściagałem ale bez flash geta ( bo flash getem nie szło)
Taa, fajnie tylko że jak chcę to ściągnąć to zapisuje mi stronkę w HTML a nie Anime. Oczywiście się zalogowałem. Jak chcę to normalnie ściągnąć to odpala się WMP. Co robić?
Kurcze to co chce sciagnac to te linki nie dzialaja dlaczego tak jest?
Jan chciałem ściągnąć DearS (ten specjal - 10 ep), i zapisywało mi html.
tt ova dziala ale te 24 epki nie
mi wszystko działa, czasami chce zpisywać pliki jako strony, ale tylko gdy używam jakiś "przyspieszaczy" jak kożystam ze standardowego ściągania (firefox, IE) to wszystko działa bez problemów.
JEZU TASTRONKA JEST WYPASNA DZIEKUJE LODZIO ZA UJAWINIENIE JEJ