Nie jesteś zalogowany.
Co tu dużo mówić, seria jest godnym następcą Futakoi Alt... w dodatku to adaptacja mangi. OP to czysta poezja (słuchać setki razy można), po pierwszym epie omal co nie padłem ze śmiechu (musialem sobie ręcznik w gębe wlozyc, bo bym starszych obudził). Romansidło, komedia, yakuza i syreny. Po prostu kolejne cudo z Gonzo. Długo czekałem aż wyjdzie ang rel (juz chciałem ze śłuchu lecieć) i sie doczekałem od GG. Poza paroma błedami w tłuamaczeniu i karaoke całkiem ładnie im to wyszło. Na razie udostępniłem v. beta, ale bedzie wersja ostateczna.
Serie polecam z czystym sumieniem.
jak polecasz to zaraz zassie i ocenie ^^
To samo po przeczytaniu opisu czekałem na nag sub i czekalem i czekałem aż już staraciłem nadzieję ,że ktoś to przetłumaczy:D ale co tu dużo mówić anime godne polecenia.
Ja to będę tłumaczył do końća... nawet jeśli będzie miało ze 100 epów xD w co wątpie. Obstawiam że nie więcej niż 26.
Hehe, a jak jakiś czas temu już wszystkim mówiłem że może być fajne to nikt mnie nie słuchał . Zara to ściągam
.
Haaa.. chyba tez zaczne to tlumaczyc *cyk cyk*.
Godny następca Futakoi Alternative? Muszę to mieć, bo Futakoi Alt to chyba mój ulubiony tytuł.
"Skazany na zajebistość"
Haaa.. chyba tez zaczne to tlumaczyc *cyk cyk*.
Mało jest serii nie zrobionych, że az trzeba sie dublować, ni? -_-"
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-04-24 10:11:33)
Dodana wersja beta2... która wprowadza wiele zmian wizualnych... tak sd, temat cosik zamarł ;]
temat zamarl bo wyszlo tyle nowych serii ze czlowiek zanim dokopie sie do Seto no Hanayome to moze troche minac
aktualnie oprocz tej seryjki polecil bym overdrive i kaze no stigma (te trzy tytuly ogladam z zapartym tchem, przy okazji powtorka do matury z anglika bo brak napiskow)
1 ep dosłownie wymiata, jak się jeszcze ciekawie rozwinie, to jeszcze może mi Claymore na liście najlepszych obecnie emitowanych serii przebije (bo od DN i tak gorsze).
hmm trochę bezsensu, że trzeba się rejestrować żeby wejść na forum... :/
(bo od DN i tak gorsze).
Hmm... powiedz mi jedno, kto porównuje romantyk do thrilleru detektywistycznego? To sie ma ze sobą jak piernik do wiatraka... Fakt, DN króluje jako thriller... ale nie ma sensu porównywać anime dwóch róznych gatunków.
Isao: hmm, to już nie moja działka... pewno jakieś zabezpieczenia antyszpiegowskie xD
zergadis0 napisał:(bo od DN i tak gorsze).
Hmm... powiedz mi jedno, kto porównuje romantyk do thrilleru detektywistycznego? To sie ma ze sobą jak piernik do wiatraka... Fakt, DN króluje jako thriller... ale nie ma sensu porównywać anime dwóch róznych gatunków.
Wiesz... porównałem po prostu do ogółu serii które obecnie wychodzą.
Zauważyłem ze w sprawie "Seto" coś sie ruszyło, na toshokanie pojawił się torek do 2 epka, ale od Ayako. "[Ayako]​_Seto​_no​_Hanayome​_-​_02​_(H264)​_[2D1B692C].mkv". Z góry informuje: NIE będę z niego tłumaczył, bo Ayako ma shitowy przekład... zabieram się dopiero, gy pojawi się relek od gg. Zatem czekajcie cierpliwie ;] , a będzie wam dane suby HQ.
Mam problem z napisami po zainstalowaniu CCCP mam ang. tekst lecz brak wciąż Polskiego aha odtwarzam to w SubEdit Player może ktoś mi podpowie co mam zrobić żeby chodziło
poczytaj komentarze... już wyjasnialem to... nazwa subów = nazwie odcinka ot cala filozofia... -_-"
Mimo wszystko z opisu bardziej podochodzi mi pod następcę onegai teacher, niż pod następcę Futakoi Alt (któreto bardzo mi się spodobało tak na marginesie ). No ale zobaczymy
Z Futakoi Alt skojarzyło mi sie pod wplywem humoru (yakuza i te sprawy), ale jesli chodzi o romantyczny wątek to wykapany Teacher xD.
PS> Szykujcie sie na cos wiecej niz tylko softsuby! Az strach sie bac co to będze xDDD !
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-05-02 01:32:35)