Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
A potem Japońskie dzieciaki stawiały bariery i robiły rozwałke:)
Pewnie ktos tak powiedział robiac to anime. Jak nazwy piosenek i ksiażek, autor siedzi rozmawia i tafia sie jakies inne od reszty stwierdzenie, ktore przyjmuje jako tytuł:D
Dla tych co słuchaja Metallicy tytuł piosenki "Somekind of monster" tak m.innymi powstał Moze wiec i sam tytuł nie ma nic wspolnego z jakas myśla:) Badz głebszym sensem:)
Dobra zostane przy nieawiadomej na 1 miejscu krzyzu na 2 i narkotyku na 3 wielkie dzieki za wspolprace temat w zasadzie do zamkniecia...
Wiem, ale obawiam się że nauczyciel który ma moją pracę rzetelnie się przygotuje i będzie wiedział (on tak a ja nie)
Wątpię , ale jeśli będzie chciał się do tej pracy przygotować to będzie musiał się trochę wysilić co może go lekko zdenerwować. Przygotuj się dobrze do pytań z św. Jana, bo to będzie znał na pamięć (jak pisałeś wszyscy to mają ).
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2007-04-29 12:07:06)
Juz mnie straszyl(a) (pani z komisji z mojej sql) i wie co to sa smoki ziemi i nieba... ale anime nie ma skad sciagnac, bo sie mnie pytala xD hehe - odpowiedz byla : z torrentow ...
Strony Poprzednia 1 2