Nie jesteś zalogowany.
Jak dla mnie to może to być jak na razie dowolny termin. O pracy w wakacje, jeśli będzie, to i tak dowiem się dopiero za jakiś czas. Podawajcie terminy, zakresy czasowe, które wam najbardziej pasują
jakieś 2 miesiące temu po oglądnięciu AMV-u z Love Hiny wpadłem na inny pomysł (genialny ma się rozumieć ).Zapewne ci co oglądali tą ciekawą kreskówkę zauważyli gdzie dzieje się akcja , owszem , w gorących źródłach. Nie zrozumcie mnie źle , nie każe wam do czech się wybierać , znalazłem małą miejscowośc w polsce nazywa się "Cieplice".
propozycja dwa odpada. do czech mam bliżej niż do tych cieplic. jak będę stary i zgrzybiały to może sobie pojadę i pomoczę się w ciepłych źródłach...
(jest to jedyny trochę bardziej zaawansowany program graficzny jaki mam zainstalowany)
Ja z takich zaawansowanych programów miałem zainstalowanego tylko painta heh , troche wyobraźni i widać o co mi chodziło
a ja mam inna propozycje JW1523 a nadodatek miasto uzdrowiskowe
A tak na serio to jednak miejsce ktore rok temu ustalilismy to chyba najlepsze jakie mozna wziac wlasnie ze wzgledu na polozenie. co do terminu mi pasuje prawie kazdy bo moge sobie wziac urlop *czy to w pracy czy z woja* oprocz 20-26 lipiec bo wtedy oddaja mi wolnosc jesli okazaloby sie ze ktos bierze domek mozna by bylo zrobic mini coopy room, ale ja juz odkurzacza nie wezme bo po prostu pudlo mi sie nie miesci (mimo ze w woju nabralem troche krzepy to 700dvd w slimach wazy troszke za duzo " . Co do pogody to podejrzewam ze powinna byc dobra i nie popsuje nam zabawy
A tak nie chwalac sie jestem zolnierzem najlepszego pododdzialu WP
Pogodę to ponoć zapowiadają mega upalną, ale z tym to nigdy nie wiadomo Jeśli chodzi o termin, to mi najbardziej odpowiadałby czerwiec, ale to pewnie odpada z góry.
Pogodę to ponoć zapowiadają mega upalną, ale z tym to nigdy nie wiadomo Jeśli chodzi o termin, to mi najbardziej odpowiadałby czerwiec, ale to pewnie odpada z góry.
Jeżeli koniec czerwca to mi pasi.
Jak dla mnie to termin dowolny. Chyba że wcześniej wyjade do kraju "Kwitnącej Wiśni"
heheheh, no to jak sie pewnie pojawie, a co tam, wypic piwko i pogadac z MANIAKAMI zawsze mozna.
Heh o wilku mowa
Chętnie bym sie przejechał na ten zlot i wypił pifko z ludźmi z ansi w realu, a zważywszy na to, że taka okazja zdarza się raz w roku więc...
Co do miejsca to mi pasuje ten środek Polski, a co do terminu... no właśnie i tu jest problem. W zasadzie nie mam planów na tak odlegle terminy i nie wiem czy będę w kraju, ale już teraz wiem, że początek lipca odpada - bo wyniki z matury, co do reszty wakacji - nie mam pojęcia. Ale jak będę w kraju to wpadnę na pewno
Freeman napisał:Pogodę to ponoć zapowiadają mega upalną, ale z tym to nigdy nie wiadomo Jeśli chodzi o termin, to mi najbardziej odpowiadałby czerwiec, ale to pewnie odpada z góry.
Jeżeli koniec czerwca to mi pasi.
Mi niestety nie, wiecie absolutorium i te sprawy ;/ kiedyś też muszę się obronić
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Mi niestety nie, wiecie absolutorium i te sprawy ;/ kiedyś też muszę się obronić
Ja też ale nie odpuszcze se zlotu
Odświeżam temat i jeszcze raz proszę zainteresowanych o chociaż ogólne ramy czasowe, w których by im zjazd pasował. Wiem, że ciężko jest coś zaplanować na 3-4 miechy do przodu, ale chyba chociaż część z was wie mniej więcej co będzie robić w wakacje.
Ustalenie chociaż orientacyjnej daty by było pomocne dla tych, co dopiero planują
Dla mnie np. termin 25.VI - 8.VII odpada z powodu sesji. Wcześniejsze też raczej nie
Za to całe wakacje mam najprawdopodobniej wolne (może poza kilkudniowym wyjazdem do Niemiec)
Ja wyjeżdżam do Anglii kilka dni po podaniu wyników matur i wracam prawdopodobnie w połowie sierpnia.
"Skazany na zajebistość"
Ten temat powinno się przypiąć na jakiś czas (tu prośba w stronę moderatorów
Mnie najbardziej (na dzień dzisiejszy) odpowiadałby koniec czerwca - początek lipca.
a termin jaki podal freeman nie bardzo mi pasuje bo bede wtedy najprawdopodobniej na budowie mostu O_o[klnie] najlepiej niech kazdy z zainteresowanych poda terminy na ktorych moze sie pojawic i wybierzemy taki na ktory bedzie najwieksze "zapotrzebowanie"
Ja się przystosuje do ogółu.
Wlewy borowinowe doodbytnicze
12,90
11Dziękuję za uwagę.
Atem
Atem production 2007 ^
WTF oO
ja nie jade
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
odswierzam temat
Dzień dobry państwu ogłaszam wszem i wobec że jest cień szansy że pojade (czym zapewne zmartwie kilka osób )
Zależy od terminy i dni w jakich się zlot odbęcie. Nie deklaruje że będęjak sięzjawie to bedzie taka niemiła niespodzianka :D
Dziękuję za uwagę:)
Widzę, że temat upadł:(.
Ja proponuję date:
10.08 - 15.08
Co wy na to?
Widzę, że temat upadł:(.
Ja proponuję date:10.08 - 15.08
Co wy na to?
Może być... chyba będzie mi pasować, jeszcze tylko miejsce.