Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanie do wszystkich posiadających ten program. Otóż kiedyś korzystałem z programu do tworzenia listy filmów i pamiętam, że miałem w nim zapisanych mnóstwo tytułów, aż pewnego razu musiałem zrobić formata. Wtedy po zainstalowaniu windowsa i ponownym wgraniu programu prubowałem odtworzyć zachowaną bazę danych programu lecz ku mojemu zdziwieniu ona nie chciała się wczytać i cała praca poszła na marne. Dlatego też mam do Was pytanie odnośnie tego programu, czy po formacie dysku udaje Wam się w nim odczytać starą bazę danych gdyż niechciałbym znowu przeżywać takiej samej katorgi. Pytanie może wydawać się głupie, ale już raz się zraziłem do tego rodzaju programów i blizna pozostaje na całe życie
nie ma problemow moze uzywales v2 a pozniej przeszedles na v3 i musiales skonwertowac baze lub na odwrot
Co do v.3 bez problemu po formaciku mozesz sobie baze odczytac.
ok, thx zi0m's, to chyba wreszcie to zainstaluje, bo apgrejdy we własnej liście html są uciążliwe:P
Heh. Ostatnie formatowałem i nie miałem później żadnych problemów.
Taki jeszcze jeden głos potwierdzenia
Pomimo że exel to potega...to jednak strasznie upierdliwie chodzi na moim złomie xD wiec wole ALB;P
Ja mam pytanko. Po cholere uzywac tego prgramu? W Excelu mozna wiecej rubryczek sobie porobic. Ogolnie jest wieksza mozliwosc edycji, nic nas nie ogranicza. Wyswietlamy sobie co chcemy, latwo mozna poprawic plik, wyszukac itp.
Więcej roboty. Ja i tak uzywam aniDb list - łatwo i przyjemnie