Nie jesteś zalogowany.
ja obejrze wieczorem dla mnie wazne jest zeby nie bylo zapychaczy :PP wszystko inne zniose
Jezus uwielbiam jak akcja idzie tak powoli ol mai gad.
Jezus uwielbiam jak akcja idzie tak powoli ol mai gad.
Zobaczysz, że w przyszłych walkach będą sobie robić przerwy na herbatkę
o ile nie umre z "noodow" ogladjac tak powlne odcinki Naruta.
mam pomysl - wogole nie ogladaj - szanuj zycie - to dar.
ja tam nie wiem co niektorzy maja do tego odcinka, dla mnie był ok ( lepszy niz polaczenie walki z kakashim o dzwoneczki i walka gaary... )
z tymi dzwoneczkami to byl jakis joke :DDD myslalem ze rozegra sie jakas niezla fight i naruto pokaze czego sie nauczyl ale coz... mnie odcinek 11 bardzo sie podobal i z niecierpliwoscia czekam na kolejny
W epie 11 troche informacji bylo ale nie bylo za bardzo akcji, tylko pikne wyczynki sakurki, czekam na walke z akatskuki, bo ogladajac to walke widac bylo szybkosc pieczetowania kakashiego + wiele nowych technik z roznych ze tak powiem dziedzin wody ziemi ognia itp Mysle ze on tez urosl w sile i ogolnie kazdy bohater ma dla nas cos do pokazania, ale Naruto treonwal u wg mnie najlepszego sannina bo to on uczyl przeciez czwartego
No i w zapowiedzi nastepnego odcinka widac bylo juz twarz Itachiego to mam nadzieje ze nie bedzie ona tylko przez pare sekund ale zdecyduje sie na lowy Naruto tym bardziej ze ten nie jest pod opieka jirayii
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-27 20:57:57)
Jest już trzecia kinówka od DB, ale seedów nie ma jeszcze zbyt dużo.
A tutaj macie torrent [DB] Naruto Movie 3
I tak przy okazji spytam się, czy ktoś będzie brał się za tłumaczenie tego? Może bym się skusił i przetłumaczył ten film.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-29 16:04:00)
I tak przy okazji spytam się, czy ktoś będzie brał się za tłumaczenie tego? Może bym się skusił i przetłumaczył ten film.
Na razie to tajemnica[kombinuje]
A ktoś wie jaka kopia?
no raczej DVD
ja tam mam nadzieję że do środy napisy wyjdą byleby dobre a nie jakieś przeciętne.
A tutaj macie torrent [DB] Naruto Movie 3
poda ktos linka do torenta w wersji Raw ?
Psychopata napisał:A tutaj macie torrent [DB] Naruto Movie 3
I tak przy okazji spytam się, czy ktoś będzie brał się za tłumaczenie tego? Może bym się skusił i przetłumaczył ten film.poda ktos linka do torenta w wersji Raw ?
jescze nie ma dobrej wersji, będzie niedługo.
sciagne to i zerkne jaka kopia
Jest już dostępna wersja [DB]_Naruto_Movie_3_[C688AE50].avi!!!!!!
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
http://a.scarywater.net/db/nmovie3.torrent - to wersja raw z hardsub'em EN
Wiecie, jest specjalny topik poswięcony Naruto Movie 3, więc może przeżućcie się właśnie tam, a nie w Shippuudenie gadacie o czymś, co z Shippuudenem ma niewiele wspólnego. [Pewnie zostanę za to wyklęty, ale co tam]