Nie jesteś zalogowany.
True. Jedna z nielicznych gigantycznych sag bez filerów i spowalniaczy akcji (w przeciwieństwie do Dragon Bala czy Naruciaka). Doszedłem do 141 odc i wciąż cieszy.
Przydałby się przyzwoity download z tym anime. Z żadnego z powyższych nie mogę skorzystać. Zbyt wiele pobierających lub ograniczenia sieci..humm.. upiedliwe:/
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-04-29 21:32:59)
True. Jedna z nielicznych gigantycznych sag bez filerów i spowalniaczy akcji (w przeciwieństwie do Dragon Bala czy Naruciaka). Doszedłem do 141 odc i wciąż cieszy.
Tu jednak też są fillery, do 140 odcinka to całe Warship Island to filler oraz pare odcinków fillerów było wplecionych w poszczególne historie.
Kupa fillerów jest w One Piece . Jednak stoją na takim poziomie, że trudno zauważyć różnicę .
Kupa fillerów jest w One Piece . Jednak stoją na takim poziomie, że trudno zauważyć różnicę .
Zgadzam się:)
to anime jest bardzo, ale to bardzo schematyczne, główny bohater dostaje w czape i leją jego kupli, ale i
tak w końcu łapie piane i rozwala tych złych:P Mówisz na to drugi dragon ball, ale i tak oglądasz:D
Yaqb napisał:Kupa fillerów jest w One Piece . Jednak stoją na takim poziomie, że trudno zauważyć różnicę .
Zgadzam się:)
to anime jest bardzo, ale to bardzo schematyczne, główny bohater dostaje w czape i leją jego kupli, ale i
tak w końcu łapie piane i rozwala tych złych:P Mówisz na to drugi dragon ball, ale i tak oglądasz:D
Zgadzam się z tą schmetycznością, każda historia w serii każdy film zawsze tak samo przebiegają i są zawsze rozciągnięte, ale i tak oglądam.
No ale co z tego, jest już 308 odcinków ,7 filmów i parę speciali, niczym moda na sukces albo jakiś Brazylijski tasiemiec, to wszystko się nie liczy:) i tak każdy odcinek przeżywasz inaczej:D i choć doskonale wiesz co się stanie, nadal jesteś tym zauroczony... to się nazywa seria:D
Ta, a jana temat one piece moge powiedzieć tyle co stwierdziliśmy z kumplem. One Piece to nie Anime, One Piece to One Piece
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ta, a jana temat one piece moge powiedzieć tyle co stwierdziliśmy z kumplem. One Piece to nie Anime, One Piece to One Piece
Równie dobrze możesz to samo powiedzieć o "Dead Leaves"
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-04-30 20:57:20)
Tu jednak też są fillery, do 140 odcinka to całe Warship Island to filler oraz pare odcinków fillerów było wplecionych w poszczególne historie.
Kyaaa moje oczy! Moje oczy! OŚLEPŁEM!!!
W tym wypadku pocieszne zjawisko ^^ Chociaż jest trochę przygód nie związanych z głównym wątkiem to dodając je ubogacili historie oraz pozwolili więcej dowiedzieć się o samych bohaterach. Nawet cienia odczucia yakoby były to filery. Nie nudzą, nie są przydługie, zdają się być wetknięte we właściwe miejsce,..
One piece jest tasiemcem który oglądam z takim samym uczuciem 1 odcinek czy 306 to sam. Spokojnie naruto i jego dogoni , a liczba tylu odcinków , filmów i speciali świadczy o popularności która miło upływu tylu lata nadal jest bardzo bardzo duża, fillery są ale stoją na wysokim poziomie a filler G8 to mistrzostwo fillerów. Obecna saga Enies Lobby to chyba według mnie najlepsza jak dotąd saga w one piece , a przed nami jeszcze najlepsze, siedzę ciut ale tylko ciut w mandze i naprawdę będzie się działo one piece nie zwalnia tempa , one piece to one piece[slina]
Ostatnio edytowany przez hwdp (2007-05-01 10:45:32)
ja skonczyłem na 157 odcinku chyba bo do tego sa napisy tylko czekam na miłych ludzi az przetłumacza
na poczatku byłem niemile nastawiony do tego anime ale jakos sie wkreciłem i mi sie podoba max
Właśnie ktoś wystawił torrent z OnePiece od 1 odcinka do 303 - wersje DVDRip oraz HDTV (nie tak dobre jak mbella ale zawsze) - aha i nie bagatela coś kole 116GB !!! danych miłego ossania
link tutaj OnePiece 1-303
HEj!! Mam pytanko do osób oglądających tę serię... Czy opłaca się ściągać fillery One Piece? Bo widziałem że od czasu do czasu wkładają z 10-15 odcinków z poza mangi, po prostu czy jest to czas stracony jak np. w Naruto czy jednak interesujące troszkę>??
Z góry dzięki
HEj!! Mam pytanko do osób oglądających tę serię... Czy opłaca się ściągać fillery One Piece? Bo widziałem że od czasu do czasu wkładają z 10-15 odcinków z poza mangi, po prostu czy jest to czas stracony jak np. w Naruto czy jednak interesujące troszkę>??
Z góry dzięki
Na pewno bardziej interesujący niż w Naruto - mogę cię o tym zapewnić
śmiem powiedzieć, że niektóre fillery są nawet lepsze niż samo naruto:)(G-8)
Mogę dodać, że pewnie się nawet nie zorientujesz kiedy będziesz oglądał fillery Nie odstają od serii ani klimatem, ani kreską.
Niektóre i tak są integralną częścią głównych sag, więc nie ma szans, by odróżnił, co jest fillerem, a co nie, jeśli nie czytał mangi:)
Właśnie ktoś wystawił torrent z OnePiece od 1 odcinka do 303 - wersje DVDRip oraz HDTV (nie tak dobre jak mbella ale zawsze) - aha i nie bagatela coś kole 116GB !!! danych miłego ossania
link tutaj OnePiece 1-303
Mam małe pytanko - Ten torrent jeszcze działa, bo z tej strony niewiele kapuję?