Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Czyli jednak są nap ang.?
tak są na 100%
W takim razie u mnie z softem albo z plikiem jest coś nie tak
Mimo to anime, jak dla mnie, zbyt infantylne - odpada
Ja osobiście oglądałem już to jakiś czas temu, tylko bez nap. ang.
Trochę dziecinne, to prawda, ale nie takie straszne
~Beavis
Mógłbyś nie używać takich dziwnych wyrazów <infantylne>?
EDIT
Jaroo napisał:~Beavis
Mógłbyś nie używać takich dziwnych wyrazów <infantylne>?infantylne to znaczy dziecinne i to nie jest dziwny wyraz:)
Wiem co to znaczy, ale i tak nie zmienia to faktu, że dla mnie to dziwny wyraz
Ostatnio edytowany przez Jaroo (2007-04-30 21:38:15)
~Beavis
Mógłbyś nie używać takich dziwnych wyrazów <infantylne>?
infantylne to znaczy dziecinne i to nie jest dziwny wyraz:)
a niewie ktos czy sa dostepne same napisy a jak tak to gdzie ?? bo anime mam ale tlumaczenia ni w zab. moze byc tlumaczenie na angielki , nie wymagam ojczystego jezyka.
a niewie ktos czy sa dostepne same napisy a jak tak to gdzie ?? bo anime mam ale tlumaczenia ni w zab. moze byc tlumaczenie na angielki , nie wymagam ojczystego jezyka.
Chyba nigdzie nie znajdziesz. Może ktoś z ANSI podejmie się tłumaczenia tego anime. Jak bardzo chcesz obejrzeć to skorzystaj z tego linku co ~cieslak podał, tam jest odcinek z ang. napisami.
Ehh... nie wiem czemu, ale mi sie to odpala bez angielskich napisów... Poza tym, nie mogę tego odtworzyć w żadnym programie do robienia napisów<tych jakich używałem, bądź używam... nienawidzę mkv
Ostatnio edytowany przez Jaroo (2007-05-01 10:25:41)
Czyli mówisz, Jaroo, że chcesz się wziąć za Blue Dragon? W takim razie, ja to sobie odpuszczam. Nie mam czasu na dziecinne (jak tu niektórzy mówią, sam nie widziałem) anime.
Co do anime , to fakt jest dziecinne. Chociaż da się obejrzeć. No i opening nie przypadł mi do gustu. Jednak gdy się komuś nudzi to można obejrzeć.
same napisy (po ang.) można ściągnąć z Napisy Blue Dragin
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
ehh spodziewalem sie czegos lepszego a to mi wyglada na nastepne pokemony -.-
Strony Poprzednia 1 2 3