Nie jesteś zalogowany.
Za to w tym tamcie możecie pogadać o Naruto Movie 4 ^^ Wkońcu to będzie już na podstawie Shippuudena ;]
Hmm, zabawne, wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, ale moglibyście mi powiedzieć czemu odcinek 11 w wersji DB i S^M różni sie openigami ?
Odcinki 1-10 to zawartość JEDNEGO tomu mangi , nieźle "gnają" no nie?
Aż ciężko się połapać
Odcinki 1-10 to zawartość JEDNEGO tomu mangi , nieźle "gnają" no nie?
wolę już, żeby to porozwlekali niż żeby dawali znowu swoje fillery.
Nareszcie. Można śmiało rzecz, iż 12 epek Shippuudena jest naprawdę niezły, tym bardziej z uwagi na to, co zacznie się dziać w kolejnych epach. Szczegółów nie podam. Obejrzyjcie sami
Nareszcie. Można śmiało rzecz, iż 12 epek Shippuudena jest naprawdę niezły, tym bardziej z uwagi na to, co zacznie się dziać w kolejnych epach. Szczegółów nie podam. Obejrzyjcie sami
Ano, chociaż następny odcinek ma nr.13 (szczęśliwy* ;p) więc mogą wymyślić jakąś poboczną historyjkę na ten odcinek xD
Nie koniecznie chodzi, o to, że to nr.13, ale zawsze jak coś ciekawego się dzieje to lubią zrobić offtopic* ;p, może po to by ochłonąć z emocji...? Kto wie? ^,^
Znalazłem bardzo ciekawy artykuł dotyczący legendy, na której opierał się Pan Kishimoto tworząc Naruto, a mianowicie legendy o Bijuu. Sam szukałem informacji na temat jet legendy, ale nigdzie nie mogłem znaleźć. Niestety, artykuł jest po angielsku, ale jeżeli ktoś potrafi czytać, to bardzo zachęcam.
Legend of The Tailed Beast
Newat całkiem ciekawy tekst:D Naj;epsze to to Kyuubi the king of Bijuu. I według legendy nie przegrał z żadnym innym bijuu i jako jedyny ma nieograniczoną siłę i chakrę.
bodzio napisał:Nareszcie. Można śmiało rzecz, iż 12 epek Shippuudena jest naprawdę niezły, tym bardziej z uwagi na to, co zacznie się dziać w kolejnych epach. Szczegółów nie podam. Obejrzyjcie sami
Ano, chociaż następny odcinek ma nr.13 (szczęśliwy* ;p) więc mogą wymyślić jakąś poboczną historyjkę na ten odcinek xD
Nie koniecznie chodzi, o to, że to nr.13, ale zawsze jak coś ciekawego się dzieje to lubią zrobić offtopic* ;p, może po to by ochłonąć z emocji...? Kto wie? ^,^
Emocje biorą górę i pisze się jakieś nie przemyślane posty byle tylko coś napisać:D:D
PS Wie ktoś może czy shippuuden będzie się ciągną jak pierwsza seria???
W jakim sensie? Manga Naruto jest jeszcze nieskończona, nie wiemy ile autor ma zamiar wydać chapterów, ale spokojnie można powiedzieć że krótsza od I części Naruto to nie będzie .
I bardzo dobrze że się ciągnie.
FMA sie kończy
D.Gray Man się skończy (pewnie)
Beck się kończy ....
A Naruto jak moda na sukces, będzie zawsze ..
Jeżeli zostanie utrzymane obecne tempo to obecne chaptery mangowe według mych luźnych wyliczeń pojawią się w anime za jakieś 100 odcinków
A według mnie jak tępo w anime będzie się posuwać tak jak do tej pory to nie uraczymy zbliżenia do mangi nigdy chyba ze się zakończy. I oby tak było.
Ściągał może już to ktoś? Jeśli tak to jest to normalny 13 epok Naruciaka?
http://www.mininova.org/tor/698612
Ostatnio edytowany przez Jamatano Orotchi (2007-05-10 21:57:31)
Ściągał może już to ktoś? Jeśli tak to jest to normalny 13 epok Naruciaka?
http://www.mininova.org/tor/698612
Nie k***a, Killer częśc 2... xD
Oczywiście, że normalny. Szukać na necie nie umiesz, wszędzie pisze a najwiecej w googlach.
[cytuj]Jeżeli zostanie utrzymane obecne tempo to obecne chaptery mangowe według mych luźnych wyliczeń pojawią się w anime za jakieś 100 odcinków [/quote]
Jeśli wogóle puszczą 100 odcinków związanych z fabuła mangi, może sie tak zdarzyć że wyjdzie jeszcze z 70 epków i zaczną się filery.
No i odcinek calkiem dobry, mozna bylo sie obawiac ze wstawek ze starych odcinkow bedzie wiecej, a to tylko kilka po kilkanascie sekund Ogolnie odcinek jest podzielony 55% gadanie 45% akcja
gdzie tu widzisz 45 % akcji . ja daje max 20% ... reszta to nie porozumienie .