Nie jesteś zalogowany.
Skoro przynajmniej 2 osoby [jeśli potraktuję SLF osobowo] biorą lub wzięły się za ten film, w takim razie ja sobie podaruje jego tłumaczenie. I tak póki co jestem na 20 minucie, a daleeeka droga jeszcze. Powodzenia dla tłumaczy.
hehe, dzięki Hatake
movie z wykonania jak dla mnie bardzo dobry tylko ta fabuła tak sztampowa i nudna ze odtrąca,ale pod koniec napisy jak lecą i te screeny
SPOILER:
ach Sakurcia super wygląda w stroju kąpielowym a rock lee tez niczego sobie xD
ach Sakurcia super wygląda w stroju kąpielowym a rock lee tez niczego sobie xD
Też w stroju kąpielowym?
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-05-01 16:00:07)
UWAGA MOGA BYC SPOILERY <g>
jeee co za kiszka
anime i manga dla doroslych, a filmy dla 10 letnich dzieci?
chyba najgorszy z dotychczsowych filmidel o naruciaku
grafika moze byc, choc momentami dziwna jakas, wrecz obrzydliwa. Nie podoba mi sie ta rozmazana stylizacja w walkach. Anomalie anatomiczne jak zwykle u Azjatow - zeby poruszajace sie razem z wargami, zyrafa wielkosci domu, ech... Morda tego przeciwnika Lee nad wyraz koszmarna i zle zrobiona, nawet jezeli tak mialo byc - just potworek animacyjny.
Kakasz wyjatkowo dal d... w tym filmie, szczegolnie w pierwszej walce, Lee tez, az dziwne. Liczylam na naprawde dobre pokazowki Lee, a to bylo takie jakies...
Fabula szkoda slow. Co to maja byc te dragkłiny jako przeciwnicy? Tygrysy szablastozebne i mamuty? Ratowanie trupa na sznurku (no zlitujcie sie, facet mialby przetracony kark w ulamku sekundy), lezenie na brzuchu, podczas gdy ma sie w niego wbite to i owo, zwierzak lazacy luzem na wystepach, ale zamykany do klatki co jakis czas, bo niebezpieczny i zracy jablka... A zakonczenie najbardziej - robi wrazenie, ze juz im sie nie chcialo tego filmu robic, wiec wrzucili pare nieruchomych obrazkow zamiast ruchomych. A taka mialam ochote zobaczyc ksieciunia "after" (a moze "before" zalezy jak na to patrzec).
I te zdjatka na koncu to chyba najlepsza czesc filmu. Tak jak juz ktos wspomnial wczesniej, Sakura w kostiumie. Mnie osobiscie podobal sie Kakashi robiacy pompki w lozku Czego oni tak boja sie pokazac Lee bardziej golego? Powinien miec klate jak sie patrzy,a oni albo robia z niego jakiegos komputerowca-kurczaka, albo wciskaja w spioszki plazowe bleee
Dobrze, ze z Sakury nie zrobili niedorajdy - sciskanie raczki na poczatku bylo niezle Uratowala tez dupsko zalodze, bez jej umiejetnosci Kakasz moglby sobie pomachac raczka, a Narus nozka, ze ho ho! No i w walkach radzila sobie porzadnie, pojedynek byl do przyjecia. Nie bylo zadnego ratujcie mnie, help, zawiodlam, nie moge sie poddac, i zamykania oczu, i przelatujacego zycia.
Sadzilam, ze te prawdziwe patyki posluza do rozbicia slepia, a tu sie zawiodlam... "Milo" z ich strony, ze w ogole nic nie wyjasnili, kto, co i dlaczego
Myslalam, ze juz sie nie doczekam niebieskiej pileczki, a jak juz zupelnie stracilam nadzieje i uznalam, ze widocznie film jest z czasow jak jeszcze tego nie umie robic, to prosze, zrobil.
A, "mamy letnie ubrania" rozbawilo mnie szalenie - krotkie nogawki u Lee i krotkie rekawki u niego i innych, a reszta zakutana pod szyje z bezrekawnikami wlacznie.
Tylko Sakura faktycznie nieco bardziej wyletniona.
Duzy plus - Naruto nie darl wciaz bezsensownie geby. Troche darl, ale trzeba mu przyznac sensownie. Milo mnie zaskoczylo, ze standardowa scene przekonywania chlopaczka i budzenia w nim zapalu bojowego "odegral" stonowanie i po cichu oraz bez niesmiertelnego "nigdy ci tego nie wybacze".
Walka na plazy dobrze poprowadzona pod katem zupelnego zapomnienia o jednej osobie . Efekt zaskoczenia im sie udal.
Powiedzcie mi czemu oni na pomysl walkietalkie wpadaja tylko w filmowkach, a w mandze i animie zero kontaktu ze soba? Ewentualnie znaki dymne albo robaczywe <g>
Jeżeli tylko dorwiemy iso, to można się jej spodziewać na dniach.
Skoro tak szybko ma wyjść to pozostaje wyczekiwac polskiego hardka i zyczyc szybkiej, przyjemnej i owocnej pracy przy Movie 3 i aby nie bylo konieczne wydawanie kolejnych i kolejnych wersji z poprawkami jak w przypadku Naruto Shippuuden
Arunis napisał:ach Sakurcia super wygląda w stroju kąpielowym a rock lee tez niczego sobie xD
Też w stroju kąpielowym?
Pewnie bez żadnego stroju
Ostatnio edytowany przez RedDragon85 (2007-05-01 17:17:36)
Hej. Chciałbym dowiedzieć sie czy robi ktoś napisy do tego naruciaka? Jeśli tak to nie bede musial sie meczyc a jesli nie to pomecze sie i zrobie sam:P
czekam na napisy jeszcze dzisiaj chciałbym obejrzec licze na was;]
my cie nie bronimy przed oglądaniem^^ oglądaj do woli!!
mozecie podac linka zkad zciagnonc odcinki Naruto?
Jakis popsoty link dales bo tu nie ma odcinkow. Ktos ma inne?
Gogi napisał:Jakis popsoty link dales bo tu nie ma odcinkow. Ktos ma inne?
Google to wyszukiwarka ! Tam sobie wpisz Odcinki naruto albo cos. Pozatym mozesz w Jetix objerzec, po co sciagać.
Sciagnolem juz dwa odcinki ale one nie dzialaja. Jakies dziwne koncowki maja a ja bym chcial avi.
Robisz tak: Ściągasz program Bitcomet i za jego pomącą uruchamiasz te pliki tzw torrenty i ci się ściąga Wpisz w google "bitcomet download".
No właśnie... ech, znowu spam na sali, niech tu wkroczy moderator [swoją drogą to mają oni chyba ostatnio urwanie głowy, bo spamu na ansi co nie miara].
Torrenty po polsku, 25 pierwszych epków Naruto są tu: http://anfo.pl/opis.php?id=1630
Powracając do tematu.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Podobała mi się scena, w której Sakura rozpoznaje przeciwniczkę po smrodzie jej perfum, i wyzywa ją od dziecka. Urzekła mnie mina Sakury, jak dowiedziała się, że tamta ma 22 lata ;]
Dragmaru napisał:Sciagnolem juz dwa odcinki ale one nie dzialaja. Jakies dziwne koncowki maja a ja bym chcial avi.
Ić stond! @______@
Sory, nie mogłem się powstrzymać. Dzieci neo i dzieci rocznika 94... teraz juz 95. Niech ten post zostanie usunięty jako pierwszy przy robieniu porządków w tym temacie.
Gogi napisał:Jakis popsoty link dales bo tu nie ma odcinkow. Ktos ma inne?
Padłem...nie wstane...
Robisz tak: Ściągasz program Bitcomet i za jego pomącą uruchamiasz te pliki tzw torrenty i ci się ściąga Wpisz w google "bitcomet download".
Sciagnolem Bitcomet ale pokazuje mi ze mam wirosa. Co zrobic?
Ić stond! @______@
masz tutaj blond