Nie jesteś zalogowany.
Hej mam pytanie czy ktos moglby mi podac adres ftp'a albo http'a albo link do torenta gdzie znajde movie 2 The Castle Of The Sleeping Princess tylko ze w dobrej jakosci gdzy ta co posiadam zajmuje tylko 352 Mb a zalezy mi na minimum 550 mb ale najlepiej takie ok. 700 np. OGM a takze jakby ktos mial DB movie 4 The Way to become the Strongest rowneiz w dobrej jakosci :) jak rowniez DBZ Gaiden oraz 10th Anniversary Special sa to specjale pozegnalne no i jakby ktos wiedzial tez gdzie znajde film fabularny Dragon Ball'a The Magic Begins Prosze o dokladne linki gdyz nie zawsze potrafie sie odnalesc w stronach :P z gory dziekuje za pomoc brakuje mi tego do calej kolekcji Db w dobrej jakosci iw alsnie chce potem zrobic z tego torrenta ze wszystkimi filmami DB DBZ DBGT by nikt nie musial sie meczyc z ich szukaniem
Ps. moze ktos na link do wszytskich odcinkow telewizyjnych z polskim lektorem wszystkich serii ale w dobrej jakosci
"a takze jakby ktos mial DB movie 4 The Way to become the Strongest rowneiz w dobrej jakosci "
ja mam.
"Prosze o dokladne linki gdyz nie zawsze potrafie sie odnalesc w stronach "
tragedia, Boze widzisz i ...
poszukaj tu http://isohunt.com/
Hmmm dziekuje za ten adres sa tam przydatne rzeczy niestety jest tylko jeden torrent z movie 4 i nie ma on zrodel wiec nie wiele mi to da:( moze ktos mialby jeszcze jakies pomysly gdzie znajde to co mnie interesuje?
Dziekuje za ten link mialem jzu go bo korzystalem z mininovej tylko tam jest podwujny dzwiek i nie wiem jak to bedzie wygladac czy bedzie mzona cos zrozumiec :( ale sciagne i sie przekonam lecz obecnie tez nie am zrodel moze ktos jeszcze zaskoczy mnie jakims linkiem ktory mi pomoze:) z gory dziekuje:)
No prosze:> odpowiedz ktos na to
lol,
IMHO, najlepszy link.
Imperare sibi maximum est imperium
co oznacza IMHO ? A co do google.pl dzieki ale tam nie znajde tego mam z mininovej 4 film DB ale on zajmuje 1,32 GB i sie sciaganac nie moze bo zrodla pouciekaly :P
Masz bana na jkljfoiuewkj czy jak?
btw. ---------->
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Więc tak wszystkie w/w przez Ciebie filmy są dostępne na torrenta wystarczy dobrze poszukać (co do zródeł to już inna sprawa). Przyznam że najgorzej (przynajmniej dla mnie) było własnie z kinówką DB Movie 2 bo ta którą miałam w wersji 350 MB mnie nie satysfakcjonowała ale znalazłam namiary na w miare dobrą wersje i jestm happy ( DB Movie 2 wielkość 510 MB format MKV (2 ścieżki dzwiękowe do wyboru japońska lub niemiecka). Reszta jest do znalezenia trzeba tylko przewertować kilka stron torrentowych takie jak
skarbnica wiedzy o Anime
anime element
Boxtorrents
torrentreactor
ahq
P.S. Odsyłam także do mojego starego temnatu tutaj
heh te skroty niezle :P:P no dobra sprobuje z tymi googlami ale mam dodac gdzies w nazwie torrent????
> a takze jakby ktos mial DB movie 4 The Way to become the
> Strongest rowneiz w dobrej jakosci :) jak rowniez DBZ Gaiden oraz
> 10th Anniversary Special sa to specjale pozegnalne
DB Movie 4 i 10th Anniversary Special to jedno i to samo.
maly problemik z torrentreactora nie moge tego sciagnac szukam tej nazwy i nie ma jej tam :(:( POMOCY!!! Z gory dzieki:D:D:D
Jeśli chodzi ci o film DB magic begins to ja nie miałem problemu z wyszukaniem go na torrentreactorze, widocznie nie każdy może być taki jak ja (piękny, mądry, skromy i w ogóle ) Wystarczy odrobina wiedzy (np. DOS'owej) przy wpisywaniu w wyszukiwarce <<magic begins>>
no ja nie moge znalesc torrenta do magic begins moze moglbys mi go wyslac na rudyy.sa@interia.pl jak go posiadasz:)
ps. bardziej by mnei interesowal torrent do DB-Movie4-The Path to Power(10th Anniversary Special)(Saikyo e No Michi) tylko nie ten z mininovej bo on w pewym momencie sie zatrzymuje jak ktos posiada to albo linka albo na podanego wyzej maila prosze przeslac z gory dziekuje :D
link bezpośredni > http://www.torrentreactor.net/search.ph … s&cid=
Co do DB Movie 4 to na boxie nie ma, a głowe bym dała że był:P no cóż w takich sprawach liczy się szybkość musisz po prostu sprawdzać na bieżąco strony torrentowe (na każdej z nich jest taki magiczne pole szukaj tam wpisujesz tytuł a jak nie znajdzie bawisz sie w kalambury i wpisujesz różne kombinacje) i jak znajdziesz tytuł na którym Ci zależy ściągasz. Podałam Ci wyżej namiary na kilka więc jak Ci nie pasi ten z mininova to lukaj na nie, a napewno znajdziesz kinowke 4 DB Movie
Gokuh dziekuje za pomoc wsumie wlaczylem na sciaganie ten film fabulary ale cos chyba znow zrodel brak:/:/ nie wiem co sie dzieje. A mzoe ktos by mial movie 4 DB na kompie i by mi wyslal za drobna oplata jacys chetni?:)