Nie jesteś zalogowany.
Konnichiwa pragnę zaprosić wszystkich na nowo powstałą stronę o dwóch najlepszych anime na świecie: Bleach i One piece
Adres Srony: www.one-piece.pl !! ZAPRASZAMY !!
to chyba jakaś klątwa
Najbardziej podoba mi się to, ze wszyscy robią strony o takich anime w których właściwie nie ma już nic do powiedzenia, ponad to anime te muszą mieć co najmniej 200 odcinków. Zrobilibyście stronę o jakimś porządnym anime... -.-'
Najbardziej podoba mi się to, ze wszyscy robią strony o takich anime w których właściwie nie ma już nic do powiedzenia, ponad to anime te muszą mieć co najmniej 200 odcinków. Zrobilibyście stronę o jakimś porządnym anime... -.-'
bleach ma dopiero 123odcinki. O one piece sa tylko 2strony i tylko moja jest aktualizowana.
bleach aktualnie są tylko dwie moja i bleachnet.
a co mam ci robić strona o anime które ma 24odcinki :| po co?
Zrób strone o higurashi xD oyashiro sama cie pobłogosławi^^
Żeby być oryginalnym ?
to jestem orginalny nie robie kolejnej strony o DB czy Naruto ale o anime mniej znanych jak one piece czy bleach
bleach ma dopiero 123odcinki.
Powiedzmy sobie szczerze - sądzisz, że autorzy poprzestaną na tylu ?
Często 24-odcinkowe anime ma do przekazania więcej treści niż 123 odcinki walk.
np taki Higurashi xD zrób o tym stronke!! załatw rawy mangi odcinki itd xD A Vir...znaczy Oyashiro-sama cie pobłogosławi i nie umrzesz w watanagashi xD
Hehe, ciekawe co z tego wyjdzie....
oglądam one piece i bleach wiec o nich robie stronkę nie będę robił serwisu o anime/mandze jakiej nie czytałem/ nie oglądałem, i nie mam zielonego pojęcia.
To polecam obejrzeć xD
to jestem orginalny nie robie kolejnej strony o DB czy Naruto ale o anime mniej znanych jak one piece czy bleach
W światku rdzennych otaku te serie są tak samo znane : ]
I fakt - o tych anime wszystko zostało już powiedziane, po co dalej to ciągnąć?
Krótkie serie wcale nie są gorsze.
A poza tym - strona pod względem graficznym - cudo, chociaż tak pochwalę :]
to sie bardzo cieszę że chociaż grafa sie podoba xD
oglądam one piece i bleach wiec o nich robie stronkę nie będę robił serwisu o anime/mandze jakiej nie czytałem/ nie oglądałem, i nie mam zielonego pojęcia.
Warto zainteresowac sie bardziej ambitnymi seriami
I wlasnie o nich zrobic ladna, ciekawa strone w koncu swietnych serii nie brak
PS: Osobiscie to mi nawet wyglad sie nie podoba zbyt jasne kolory, jak dla mnie.
Ostatnio edytowany przez RedDragon85 (2007-05-02 20:53:14)
Zgadzam sie^^ najlepiej kultową znaną wyjadaczom ale nieznaną zwykłym początkującym^^
na razie słyszę tylko słowa krytyki może ktoś mnie zacznie mobilizować?
Co to za problem teraz zrobic stronke ? Wrzucasz skrypt i jakis lay na serwer... gotowe.. powstaje enta z serii stronka o Naruto/Bleachu/DB itd. Zeby znajdowala sie tam chociaz jakas wartosciowa tresc. W gruncie rzeczy, wszystkiego site'y tego typu sa do siebie diabelnie podobnie, opis ras/postaci/mocy... wszystko to samo . Postarajcie sie chociaz, zeby ten serwis byl w jakis sposob unikalny ^^.
Ostatnio edytowany przez Lanfeust (2007-05-02 21:03:38)
na razie słyszę tylko słowa krytyki może ktoś mnie zacznie mobilizować?
Widzisz nikt tego nie robi, proponuje zmiane podejscia i zrobienia stronki o jakims innym anime, chociazby jak zaproponowal ~khadzad o Higurashi no Naku Koro ni albo jakims innym ciekawym...
Wbrew pozorom naprawde mnostwo rzeczy mozna napisac na temat tego pozornie krotkim anime. Gdyz wprawdzie nie ma 200 epkow ale ciekawa i rozpudowana fabule
Ostatnio edytowany przez RedDragon85 (2007-05-02 21:05:35)