Nie jesteś zalogowany.
Co mnie kręci w anime........myśle że pogmatwne historie,kreska,muzyka(OST),wydaje mi sie że to co powstaje czyli anime.Fajne jest to że konkretny pomysł jest przelewany ''na papier''Podoba mi sie też to że moge znaleśc wszystko w anime od sexu do śmierci ,po prostu RÓŻNORODNOŚĆ I INY TYP MYSLENIA.A pozatym anime jest to coś co poprawia mi humor i pozwala mi sie oderwac od tego zas...... świata.Lubie jak krew sie leje,ludzie cierpia(dramaty ),jak postacie sie złe i mroczne (a nie słodkie i głupie).Nieznosze shojo,głupich komedyjek romantycznych itp. Ja lubie akcje,mistyke,horror ,dramat i proze życia
ciam cia ram cia ciam
Takie niedelikatne dziewcze z ciebie;P(bez obrazy;P)
Lubie jak krew sie leje,ludzie cierpia(dramaty ),jak postacie sie złe i mroczne (a nie słodkie i głupie).Nieznosze shojo,głupich komedyjek romantycznych itp. Ja lubie akcje,mistyke,horror ,dramat i proze życia
Tez to lubie. I moge jeszcze dodac shounen-ai do swoich ulubionych gatunkow. Horrorow sie boje, ale tylko kiedy ogladam film. Anime z gatunku horror, wcale nie jest takie straszne.
To mocne z Was dziewczęta:D ja tam lubię oglądnąć sobie czasem jakąś głupawą, słodką, bezsensowną, niemającą żadnego przesłania komedyjkę. Ale i nie pogardzę serią typy Texhnolyze:)
~KaoriChan napisał(a):
Lubie jak krew sie leje,ludzie cierpia(dramaty ),jak postacie sie złe i mroczne (a nie słodkie i głupie).Nieznosze shojo,głupich komedyjek romantycznych itp. Ja lubie akcje,mistyke,horror ,dramat i proze życia
To ty chyba bardziej jestes facetem niz kobita. Ja lubie komedyjki romantyczne a horrorow nime nie widzialem jeszcze (no chyba ze ten dupny, syfiasty, beznadziejny Elfen Lied).
a ja lubię skrajność, humor, kreskę ale chyba znacznie bardziej wolę anime w rodzaju Spirala czy Death note rurouni kenshin ale nie OAV.
Proszę nie obrażać Elfen Lied:D
A KaoriChan jest płci pięknej, po to qrka mamy te różowe/niebieskie znaczki, które są na na drzwiach od klopa na stacji kolejowej i przy naszych nickach;)
lipa ile razy mamy mówić xD Elfen lied to nie horror!! obejrzyj sobie higurashi xD i jeśli KaoriChan to facet to z ciebie kobitka jest xD
No cóż moja płeć niech pozostanie w tajemnicy Ale z chęcią podzielę się moimi relacjami jak chodzi o anime. A więc lubię akcję (Bleach,FMA,KOBJ,D.Gray-man, One Piece itd.), romantyzm (FY,Ayashi no Ceres), komedię (Green Green, 2x2 Shinobuden), mroczne (Higurashi no Naku Koro ni, Elfen Lied), cyberpunk (Texhnolyze), shonen-ai (Yami no Matsuei,Gravitation) shojo-ai (Kannaduki no Miko,Yami no Boushi Hon no Tabibito) psychologiczne (Death Note, NGE).
A więc jak widać nie lubię tylko jednego gatunku lecz z kazdego przynajmniej znajdzie się dobry tytuł.
.....TAK JESTEM zimną Kobietą i jestem z tego bardzo zadowolana:) Choć musze nad sobą jeszcze popracować....ha,,ha,ha .Zapomniałam dodac że lubie jeszcze anime psychologiczne i o samurajach;)
ciam cia ram cia ciam
.....TAK JESTEM zimną Kobietą
Cos czuje ze masz minusa u wiekszosci osobnikow plci meskiej
(..) lubie jeszcze anime psychologiczne i o samurajach;)
A tu za to plusa
(no chyba ze ten dupny, syfiasty, beznadziejny Elfen Lied).
Za obrażanie Elfen Lied na stos z nim:D
Wielmożny Oyashiro-sama!! rzeknij słowo a czego go kara!!
lipa3000 napisał:(no chyba ze ten dupny, syfiasty, beznadziejny Elfen Lied).
lepiej ukrzyzowac:D
PS. wiekszosc fanow anime to faceci; gry mmorpg(i nie tylko) - wiekszosc faceci; sport - wiekszosc faceci; itd itp.. liste te mozna rozwinac niczym srajtasme.
ale czym sie zajmuja kobietki? robia na drutach czy jak? zawsze mnie to zastanawialo...
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-02 23:57:40)
Virus napisał:lipa3000 napisał:(no chyba ze ten dupny, syfiasty, beznadziejny Elfen Lied).
lepiej ukrzyzowac:D
PS. wiekszosc fanow anime to faceci; gry mmorpg - wiekszosc faceci; sport - wiekszosc faceci; itd itp.. liste te mozna rozwinac niczym srajtasme.
ale czym sie zajmuja kobietki? robia na drutach czy jak? zawsze mnie to zastanawialo...
Rozwiń sobie tę srajtaśmę w drugą stronę i wszystko będzie jasne, nawet zastanawiać się nie trzeba.
Offtop.
Wielmożny Oyashiro-sama!! rzeknij słowo a czego go kara!!
Anoo~~ Oyashiro-sama to moja żona... xD
Ją proś... Powinna zrobić w końcu użytek ze swojego reliktu
Ty masz u niej chody spytaj sie xD
spojrz na statystyki ~Freeman. wiekszosc fanow anime sa plci meskiej.
A wiec pytanie do dziewczyn. Co was w anime kreci ?
oto jest esenja moich refleksji. co jest takiego w anime, co osobniki zenskie kreci? jak napisal autor tego tematu.
i nie czepiaj sie slowek, bo powiedzialem to w zartobliwym tonie.
co to offtopow - lepiej spogladnij na niektore posty powyzej.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-03 00:25:25)
A co kręci facetów w anime? Charaktery są różne więc nie ma znaczenia czy to dziewczyna czy chłopak
Co do gatunków: Jedne dziewczyny mogą być "drapieżne" i w tym kierunku kierować się wyborem, a inne mogą być romantyczkami i sięgać po romanse... Z facetami jest tak samo Wszystko zależy od charakteru i zainteresowań
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-05-03 00:34:53)