Nie jesteś zalogowany.
Jest pewien gatunek, za który panie sięgają chętniej. Nie wiem jak on się nazywa, ale chodzi mi jak dwóch facetów mizia się ze sobą nie chodzi o hentai, a raczej romans z facetami <przechodzą ciarki>.
Jezus a co ma płeć do ulubionych gatunków? To ze lubie romanse, ale ROMANSE a nie kretyńskie ecchi, to juz musze byc kobieta??
Albo to ze nie lubie ecchi to tez? A to ze kobieta lubi horror, dramat, rozbryzgi krwi to jest facetem?
Nooo dajcie spokój!
Kazdy ma swoje ulubione gatunki niezaleznie od płci. Może zdarzają sie jakies specjalne upodobania np shounen-ai ale to nie znaczy ze to jest reguła!
W ogole głupi temat. Bezsensowny
A tak z czystej ciekawości - są tutaj dziewczyny lubiące cyberpunk?
Jest nas tu pełno! ^^
A co mnie kręci w anime...? Oj wszystko.. Zaczynając od fabuły, poprzez kreskę i aż po muzykę
Niby temat dla dziewczyn, a zostal "przejety" przez facetow. Operacje, przeszczepy itd. sie szykuja?
Jest pewien gatunek, za który panie sięgają chętniej. Nie wiem jak on się nazywa...
to sie nazywa Yaoi
Racja ~B4RT3K zgadzam sie z Tobą. ~robak niezależy mi na aprobacie płci męskiej ( pięknej też nie ) Jeszcze lubie tez anime zboczone np.ORUCHUBAN EBICHU(nieżle sie uśmiałam,przydał by sie taki Ebichuman na świecie )Colorful też może być,ukazuje jacy są faceci,jak sie zachowują gdy widzą kobiety(najlepiej piękne i szczupłe)
ciam cia ram cia ciam
Cyberpunk też jest fajny np.Texhnolyze świetne anime Serial Experiments Lain też wymiata,Blame! anime tylko widziałam ,mangi nie czytałam. Metropolis też fajne
ciam cia ram cia ciam
Ja nie przepadam za słodkimi komedyjkami, wolę bardziej mroczne i krwiste kąski, jak Elfen Lied. Ponadto anime o wampirach, jak NightWalker, Vampire Hunter D - Bloodlust, Legend of Duo, ciężkie do przetrawienia jak Texhnolyze, Gungrave, czy Wolf's Rain. Pięknie wykonane i ze świetną muzyką, jak Wonderful Days. No i oczywiście Death Note
~Jasmine i to jest TO
ciam cia ram cia ciam
Generalnie wystarczy popatrzeć na napisy, które zrobiłam i od razu widać, co lubię Wygląda na to, że więcej jest tu facetów, którzy lubią romansidła, niż dziewczyn Co to anime robi z ludźmi
Chyba masz racje xD ja strasznie lubie wszelkie komedie romantyczne ecchi itd xD ale horrorkiem i dobrym kryminałem nie pogardze;P a zawsze myślałem że kobiety to w romanse lecą...musze uzupełnić notatki xD
Podobno w dzisiejszych czasach kobiety robią się bardziej męskie, a mężczyźni zniewieściali Ja już się na to przygotowuję i kompletuję skrzynkę z narzędziami, bo niedługo nawet w tej kwestii nie będzie można liczyć na facetów
ja jestem leniwy i nie umiem ! jasmine ! ;] wiec ci nie pomoge ;~ a co do kobiet na forum troszku malo ich .. :X
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-05-03 12:34:36)
ja jestem leniwy i nie umiem ! jasmine ! ;]
Taaaaa... To też jakaś powszechna przypadłośc ostatnio Ja sobie na szczęście umiem radzić sama
Wygląda na to, że więcej jest tu facetów, którzy lubią romansidła, niż dziewczyn Co to anime robi z ludźmi
Moze dlatego lubia bo wola sie popatrzec na piekne animowane dziewczyny niz na jakis kolesi - tez animowanych
Ja tam nigdy się na żywo nie spotkałam z chłopakiem, który lubi anime XD A dziewczyn, które się tym interesują znam sporo, szkoda tylko, że większość z nich z chęcią oglądałaby na okrągło anime pokroju Peach Girl XD Ja nie mam jakiegoś ulubionego gatunku, bo lubię shoujo, shounen, shounen-ai, yaoi, horror, mistykę... Mogę np. oglądać Elfen Lied i Pretear i oba anime mi się podobają XD
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Moja siostra tu czasem wpada.
temat śmierdzi seksizmem bo z góry narzuca, że kobiety nie posiadają "jakiejś" cechy wybitnie męskiej która skłaniałaby do oglądania anime.A przecież to bzdura! jak widać, dziewczyny są tylko sie czasami ukrywają. A to wszystko wina Was facetów[jezor] bo jak sie któraś odezwie, albo pokaże to co niektórzy dostają jacyś nie obyci z dziewczynami czy jak no i zdarza się że traktowane są mniej poważnie, ale z góry zaznaczam że to nie jest normą.
Muszę to napisać, po prostu muszę:
Moja siostra tu czasem wpada.
To twoje alter ego, tak?
"Skazany na zajebistość"