Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Wtedy sansiro zmienia znaczek...
w koncu walczyly kobiety o rownouprawnienie? to teraz macie, najlepiej juz kompletowac sobie skrzynke z narzedziami.
Tak w ogole nie znosze tych stereotypów. Niby facet placi, facet to, facet tamto. Tak mi ciagle moja byla dziewczyna powtarzala. to od niej odeszłem. Jeszcze czego... to ze jest kobietą nie oznacza ze ja niby mam wszystko robic.
dzisiaj granica podzialu obowiazkow np w domu juz mozna to powiedziec ze nie istnieje, facet moze gotowac, zajmowac sie dzieckiem, pranie robic , a kobieta moze ciezki szmal zarabiac( tylko zeby po robocie nie siadala przed TV z piwkiem i ogladala mode )i ja nie mam nic przeciwko. Najwazniejsze jest szczescie w zwiazku, a nie kto co ma robic bo tak bylo kiedys.
A tak z czystej ciekawości - są tutaj dziewczyny lubiące cyberpunk?
cyberpunk i postapo Uwielbiam te klimaty, ale glownie kiedy mam grac jakas sesje RPG albo uczestniczyc w LARPie.
No to ja jestem jakiś "zdziewczyniały":P : gotuje, piorę, szyje(jak zajdzie potrzeba), ale jak mam coś naprawić to już ciężko jest...
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-05-03 13:29:51)
Nie ty jeden B4RT3K;P Na szczescie sie za facetami nie oglądam^^
Czytając wasze posty zaczynam się o siebie bać Nie interesuję się motoryzacją, komputerami i komórkami, lubię rysować a moje ulubione anime to Futakoi Alternative. Czy jestem jakiś dziwny? Raczej nie, po prostu utarły się pewne stereotypy i już, a moim zdaniem należy je łamać. Co nie zmienia faktu, że znam w realu tylko jedną dziewczynę lubiącą anime, a drugą wkręcam (uwielbia BECKa).
"Skazany na zajebistość"
Beavis napisał:A tak z czystej ciekawości - są tutaj dziewczyny lubiące cyberpunk?
cyberpunk i postapo Uwielbiam te klimaty, ale glownie kiedy mam grac jakas sesje RPG albo uczestniczyc w LARPie.
Jest jedna taka, cichociemna, uwielbiająca cyberpunk, filmy akcji i nieprzetrawiająca komedii romantycznych-blefu blefu
Ostatnio edytowany przez Jinx (2007-05-03 13:47:20)
Muszę to napisać, po prostu muszę:
Sansiro napisał:Moja siostra tu czasem wpada.
To twoje alter ego, tak?
Nie. Siostra.
Zjadacz napisał:Muszę to napisać, po prostu muszę:
To twoje alter ego, tak?
Nie. Siostra.
BRAWO. Czysty przykład jak na głupie pytanie odpowiedzieć mądrze.[okej]
Sansiro napisał:Zjadacz napisał:Muszę to napisać, po prostu muszę:
To twoje alter ego, tak?
Nie. Siostra.
BRAWO. Czysty przykład spamerskiego posta, z którymi tak zawzięcie walczysz.
Sansiro napisał:Zjadacz napisał:Muszę to napisać, po prostu muszę:
To twoje alter ego, tak?
Nie. Siostra.
nie rozumię, dlaczego Sansiro nie może mieć siostry?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6