Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Moje typy na zarezerwowane stanowiska 3 i 4 mod to...
1. Żwirek i Muchomorek
2. Bolek i Lolek
3. Shrek i Osioł
4. Lech i Jarosław Kaczyńscy
5. Jan i Maria Rokita
Pozdrawiam.
Wiecie, jakby coś to walcie do mnie :] Ja mogę modkiem zostać w każdej chwili, bo jako że jeszcze uczę sie w gimnazjum, mam wolne weekendy
No co ty ja też mam wolne weekendy, ale mine nie wybiorom no w końcu nowy tutaj jestem :P:P
Chciał bym uściślić jedną rzecz. Na razie to jest tylko moje prywatne zdanie i nawet nie wiem czy w ogóle będzie kolejny moderator potrzebny. Jednak nawet jeśli okazał by się potrzebny, to raczej będziemy starali się zwerbować kogoś z tajnej listy Kane'a, ale dopiero jak ją poznamy . Tak więc nie zgłaszajcie tutaj swoich kandydatur. Jeżeli będzie już potwierdzoen zapotrzebowanie na moderatora, to zostanie stworzony odpowiedni tematu ku temu i tam będzie stosowne miejsce na wpisywanie się na listę wyborczą . Czyli raczej coś w stylu tego, co uświadczyliśmy przy ostatnim naborze na moderatorów (czyli jakieś 9 miesięcy temu).
Będzie coś w stylu głosujcie na XX lista wyborcza numer YY pozycja ZZ ?? Nie no żartuje Modkiem przedewszystkim musi być ktoś kto zna sie na tym i wie co zrobić w razie błędu
Ja sie do tego nie nadeje bo nie mam cierpliwości do niektórych ludzi na forum ;] Chociaż czasami żałuje że nie moge wywalić których tematów i dać komuś bana bo niektórzy sie o to proszą (np. papaja111 może kojarzycie Z słynnego już tematu "zamienie płyte główną za anime" ) Ale bycie modkiem nie polega na kasowaniu postów i banowaniu
Ostatnio edytowany przez AKUMA (2006-03-07 05:53:49)
Hej ludziska zrobmy nastepna sonde o typach na mod'kow Za ewentualne odpowiedzi powinnismy wtedy wziasc typu swmichala. Ja osobiscie obstawiam numerek 5. Jan i Maria Rokita :DDDDD
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Mój typ to Timon i Pumba
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Heh sie wtrace a co tam... Mam pewne doswiadczenia w moderowaniu/adminowaniu i wiem ze wiecej z tego udreki ogolnej niz radochy w stylu ' jestem wielki, mam nick na bajerze i oddawajcie mi hold i poklony ', tak wiec osoby napalone na funkcje moda powinny najpierw przemyslec 9999999999 razy swoja kandydature. To naprawde duza odpowiedzialnosc, koniecznosc bycia online srednio raz dziennie (tak bylo w moim przypadku), mozolne przegladanie wszystkich tematow w poszukiwaniu jakichs bledow itp, co czesto zajmuje wiecej niz przyslowiowy kwadrans (czasem i pare godzin)... Co tu duzo mowic, wtedy winamp twoim przyjacielem
Co do typow, to obstawiam nr 7 - Janosik
Witam Panowie (i Panie, jeśli są jakieś na sali )
Nie sądziłem, że taka drobna sprawa wywoła tu taką polemikę Mojej 'tajnej' listy nie opublikuję, bo nie jest to potrzebne, i nie będę faworyzował moich hm.... faworytów; o wszystkim tak czy inaczej zadecyduje Taipan
Imperare sibi maximum est imperium
Suchy ma racje ale często jest też tak że ma sie moda a z niego nie korzysta, czyli nic nie robi itp. Tak zwany mod na pokaz
Hmm, może przydałby się jakiś nowy moderator, bo jakby nie patrzeć, jest o jednego mniej (Kane jest teraz adminem).
Chociaż jakiś zastępczy, żeby usuwał co poniektóre tematy i pilnował porządku. Bo coś u redakcji ostatnio chyba krucho z czasem. Już nie mówię o forum, ale w napisach ostatnio coraz więcej "kfiatków" typu "Taxi 4" czy plagiatów.
To jest dobry pomysl. Ja juz mam dwoch uzytkownikow na oku, ktorzy moim zdaniem nadaja sie na modkow.
...ale w napisach ostatnio coraz więcej "kfiatków" typu "Taxi 4" ...
Czyli to nie bylo moje przewidzenie. Zauwazylem to akurat, gdy odswiezalem strone i po tym zniklo, wiec pomyslalem, ze mam omamy
Ja bym obstawił Freemana albo Wingeda na to stanowisko;P A najlepiej jednego i drugiego^^
Nooo.. Freeman i jeszcze Suchy (nie wiem czemu sie tak na niego uparlam).
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-05-03 14:34:28)
Owszem przyda sie nowy moderator. Jednak wg mnie bardzo zlym pomyslem byloby dac go komus kto chce zrobic wszystko tak jego widzimisię -> Freeman.
Jesli kogos bym widzial w tej roli to moze Starfox.
z sentymentu az zajrzałem na moje stare forum jeszcze z czasów Bitefighta
bycie modem to fajna sprawa, bo kto ma racje??....MOD i jest porządek
a ja proponuję promocje biorą Freemana Suchy gratis i na odwrót oboje by nam się bardzo przydali :) a poza tym oni muszą wyrazić zgodę na bycie modami a nie że my ich obstawiamy
Ostatnio edytowany przez szefu (2007-05-03 14:41:24)
lb333 - całą armię^^.
A tak na poważnie, to fakt, przydałoby się i to z 3 nawet, bo nie dość, że przy napisach bajzel, to na forum wręcz burdel jest. ;/
Owszem przyda sie nowy moderator. Jednak wg mnie bardzo zlym pomyslem byloby dac go komus kto chce zrobic wszystko tak jego widzimisię -> Freeman.
Jesli kogos bym widzial w tej roli to moze Starfox.
Być może dla ciebie zaprowadzenie elementarnego porządku to jest "widzimisię", ale na szczęście jeszcze nie dla wszystkich.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna