Nie jesteś zalogowany.
Mam wrażenie jakby zwolnili tempo, chociaz teoretycznie dali tyle samo co w mandze... szacunkowo jeszcze dwa odcinki i sie okaże czy rzeczywiście anime jest tak dobre jak manga (póki co jest)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Mam wrażenie jakby zwolnili tempo, chociaz teoretycznie dali tyle samo co w mandze... szacunkowo jeszcze dwa odcinki i sie okaże czy rzeczywiście anime jest tak dobre jak manga (póki co jest)
Też tak myślę. W końcu umieścili 3 "wolniejsze"(o tempo chodzi) chaptery w 1 odcinku. W następnym prawdopodobnie ruszy już główny wątek.
P.S. Nie pasuje mi głos Romi Paku (Hitsugaya, Edward Erlic, Temari) do Teresy. Dobrze gra ten obojętny ton, ale przy jej uśmieszku (który nie jest tak wyraźnie zaznaczony jak w mandze)powinna mieć imo słodszy głos.
Mi sie własnie o dziwo ten głos podoba choć rzeczywiscie przy uśmiechu Teresa powinna mówić nieco słodziej. Ale i tak wymiota czekamy na napisy Yaqb;P
khadzad podobno tam mange tlumaczycie Claymore ?:D dal bys jakies ifno skad moge to dostac ?
www pod moim avatarem
a co tak malo?:D zrobcie calosc :DDD
Kolejny który myśli że zrobienie 30 stron(w pierwszym 60...)zajmuje godzinke...człowieku...ja sie nad 60 meczyłem 12 GODZIN wiesz ile to jest?? nie długo bedzie 3 rozdział...
dobra nie pekaj ja i tak znam perfekt angielski wiec moge czytac po ang + troche japonski XD
ale fajniej sie czyta po polsku i tyle dobra robota
To spróbój samemu przetłumaczyć(plus edycja itd)skoro znasz tak dobrze angielski...zobaczysz ile czasu ci to zajmie
Ja też umiem na tyle angielski, żeby all zrozumieć, perfekt to nie będzie ale zawsze coś. Tylko że nie umiem tak szybko czytać po angielsku, jak po polsku i muszę pauzować, a tego nie lubię robić
Napiski do 5 epa by Deshirey and Yaqb są już na ansi.
No nareszcie:P
Mnie na razie ciekawi jedno, tak niby maja ładny tył, nóżki, buska spoko, ale co takiego odstrasza facetów z przodu? piersi małe nie są, to fakt ale chyba te maszynki do zabijania mają z przodu jakieś blizny po połączeniu z potworkiem Lub coś takiego jak bohaterka saikano (czy jak to sie tam pisało)
A anime coraz leprze, ale ten 5 odcinek to są wspomnienia Clare(retrospekcja czy jak to sie tam zwie)?
ale link do niego z BakaUpdates nie działa, czy ktos może ma działający? (możebyc torrent)
chyba znalazłem link do torrenta
10 vol tez jest już przetłumaczony
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-05-09 02:30:02)
No wlasnie obejrzalem najnowszy odcinek i jest zajebisty, tylko zastanawia mnie czy dlugo jeszcze bedzie ten gaiden z Teresa ? Moze ktos sie orientuje...
Ale jak Tereska sie zdenerwowala i ich zaczela siekac to az skakalem z radosci )
Kocham takie dark fantasy
He he he wiedziałem, że będzie fajny tytuł
Na marginesie to skończyłem 10 tom mangi i az mnie skręca... czemu nie ma następnego to zbrodnia aby przerywać akcję w takim momencie.
[10sigh] który odpowiada za tłumaczenie tomów 8-10 ma już u mnie ołtarzyk na którym codziennie składam mu ofiarę całopalną w intencji tłumaczenia 11 tomu