Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Mam jakieś mieszane odczucia co do tego... połączenie świata baśniowego+krwawa jatka... hmm no nie wiem, poza tym pełno tam jakichś śmiesznych stworów, do dupy nie podobnych, jedno co mnie przeraziło i zniechęciło:
czyli zmechanizowane krasnale i najbardziej te wystrzałowe buty... po prostu śmiechu warte, przynajmniej księżniczka ładna xD
Kwestia gustu, mi z kolei te sceny były obojętne, ale na zdecydowany plus były inne. Zresztą ta mała to lalka-robot, krasnli nie ma (no chyba, że te krasnoludo-podobe stwory). Ale jak jest scena z butami to wtedy też leci na bardziej hardkorowa muza i daje to fajny efekt, zreszta całe anime ma tendencję do korzystania z przyjemnjej dla ucha muzyczki z gatunku metal.
A "dziwadztwo" stworów jest ala 12 Królestw co także jest +-em.
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-04-05 17:45:07)
a napisy kiedy mniej więcej będą
Seria zapowiada się fajnie ma potencjał, następne anime na moiom liste o_O teraz tylko czekam na napisy
Zobaczyłem suba od Ayako, i nie powiem... lekko się załamałem:D Speedsubs sux...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-04-06 05:11:14)
w ciagu kilku godzin będą moje
są w korekcie czyli za 1h bedą
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-04-06 09:26:52)
Taka seria pół żartem pół seri.....Kilka motywów zbiło mnie z krzesło np. Loli cyborgi ..A tak pod względem graficznym spoko... Dziwek i muzyczka niezła.. kopia od Ayako ładna ..I księżniczka z kataną krew i humor, za mało mroczne ale gitara
(i jak ktoś jeszcze zrobi napisy do Heroic Age będę w niebo wzięty)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-04-06 13:05:51)
Hehe, i rzeźnia i motywy jakby wyciągnięte z różnych dziwactw, i zarąbisty soundtrack, kreska też fajna. Szkoda tylko że to OVA i trzeba czekać prawie miesiąc na następny odcinek:D.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-04-07 08:30:19)
Z tego co na anidb piszą, następny ep ma wyjść 25 kwietnia.
juz jest drugi OAV od grópy AYAKO. Ciekaw jestem czym nas zaskoczą w tym epku
Widział już ktoś ten drugi odcinek?
Do mnie nie przemówił ten tytuł
Napisy będą najpóźniej do soboty bo najpierw muszę skończyć ikkitousena 09, w najbliższym czasie spodzieałbym się też aktualki epka 1 ale najpierw muszę sciagnąć hadsub gg. Epek 02 MP niczym nowym nie zaskoczył 9w mandze chyba było lepiej) ale i tak miło się oglądało. Osoby zakochane na zabój w Księżniczce zapraszam do oglądania Monster Princess:D.
W poszukiwaniach krótkiego animca trafiłam na MP ...no i teraz oczekuję nowych epkóe...Fajnie wyszła ta koronacja..tylko ciekawe w co to za szał mordu wpadła nasza "księżniczaka"?
~radziocd a gdzie dostanę Monster princess? narobiłeś mi smaku^^
Chyba mamy problemy z jarzeniem:D
Monster Princess ściągałem przez emula:(
Dodam tylko, że Kuroshi Anime wydało softsub do tej serii - bardzo dobry zresztą.
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-05-03 19:23:18)
Anime fajne teraz trzeba czekac na ep. 3 walsnie zasysam cos opatrzone nr 3 ale do bani ze 6 odcinkow i kurde wychodza kazdy pod koniec miecha ;/
Anime fajne teraz trzeba czekac na ep. 3 walsnie zasysam cos opatrzone nr 3 ale do bani ze 6 odcinkow i kurde wychodza kazdy pod koniec miecha ;/
To powiedz Avexowi, żeby szybciej wydawał...
hehehe no tak maila mu wysle ,
mam juz 3 ep. ale jest po japonsku z japonskimi napsiami na dole
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna