Nie jesteś zalogowany.
[respekt][respekt][respekt][respekt] Dla tego co mialby tytuły ktore mnie interesuja...
mianowicie...
wszystko to co, co bym chcial miec mozna znalezc pod adresem
www.fspl.110mb.com/spis.html
nioe chce ci sie wpisywac to kliknij na www pod moim avatarem
po pobraniu spisu wchodzimy w 2 zakladke i widzimy to co chcialbym miec...
zainteresowanych zapraszam do wymiany itp...
Przeginasz. Twoja oferta jest już chyba wszędzie
Przeginasz. Twoja oferta jest już chyba wszędzie
Trzeba sie jakos reklamowac:P W dzisiejszych czasach kto nie ryzykuje ten nic nie ma...
Ale tak szczerze mowiac to jego avatara i to co jest pod nim to ja juz chyba na pamiec znam:D
Zaśmieciłeś połowie tematów i jeszcze dowalasz to w nowym [deprecha]nie mogłeś odrazu napisać nowego tematu
Koleś napisał 8 postów z czego 5 to reklama
Koleś napisał 8 postów z czego 5 to reklama
To przegiecie, bana MU
ja wiem :-)
ja wiem :-)
Dalszy komentarz jest zbędny...
"Skazany na zajebistość"
uploadowalem spis na nowy serw bo tamten kojknal
kto wie skad biora anime np grupa [saizen] bo oni maja niektore takie stare tytuly na ktore poluje...
WinNy lub Share, takie magiczne programy ktore pewnie nic ci nie mowia ale niepytaj jak ich uzywac i gdzie znalesc.
Edit:
Uzyj funkcji szukaj, dostepnej na forum[madrala]
Edit: Spoznilem sie z edytowaniem i juz odpisales
Ostatnio edytowany przez RedDragon85 (2007-05-03 21:15:34)
Uzyj funkcji szukaj, dostepnej na forum[madrala]
A znajdziesz informacje przynajmniej odnosnie pierwszego programiku[madrala]
Ostatnio edytowany przez RedDragon85 (2007-05-03 21:16:44)
wiecie jestem oryginalny... a co oryginalne to lepsze ... dzinsy... dolary ... i wiecie ja :-)
Kurcze, jeszcze nie widzialem, zeby ktos ,kto jest na ANSI prawie poltora roku pisal trzy posty jeden pod drugim[ostrzezenie]
Nieladnie... Oj zle sie dzieje...:)
Racja, przegiecie, Bana Mu[madrala]
Gdzie Ci ludzie co rano wrzucali i wysmiewali sie z kolezanki, ktora zalozyla moze nie zupelnie poprawny temat
Dziewczyny wysmiewacie a mezczyzn ignorujecie Gdzie sprawiedliwosc.
Ociesek napisał:Kurcze, jeszcze nie widzialem, zeby ktos ,kto jest na ANSI prawie poltora roku pisal trzy posty jeden pod drugim[ostrzezenie]
Nieladnie... Oj zle sie dzieje...:)
Racja, przegiecie, Bana Mu[madrala]
Gdzie Ci ludzie co rano wrzucali i wysmiewali sie z kolezanki, ktora zalozyla moze nie zupelnie poprawny temat
Dziewczyny wysmiewacie a mezczyzn ignorujecie Gdzie sprawiedliwosc.
Po odpowiedziach w tym Topicu widac ,ze nie ignorujemy:)
A tak na serio ,to nie chce byc wredny, ale proponowalbym zamkniecie watku...
A ~qnop1989 niech po prostu przeedytuje swoje posty w poprzednich watkach i wszystko bedzie w porzadku[yahoo]
EDIT: Zdecydowanie ponawiam prosbe:D
Ostatnio edytowany przez Ociesek (2007-05-03 21:31:55)
ej juz nie pisze po 3 na raz... juz edytuje,,, mogliscie to zobaczyc na 1 moich wypowiedzi...
hm...
1. nie masz wcale aż tak dużo (i nic niedostępnego nigdzie indziej), żeby od razu dyktować warunki w stylu '2ga strona pokrywa koszty wysyłki' czy '2ga strona wysyła płyty pierwsza':]
2. nie jesteś tu zbytnio znany imho, więc raczej mało osób cię może zarekomendować :] więc tym bardziej nie powinieneś stawiać takich warunków ;]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-05-03 21:33:14)
qnop1989 jak chcesz dobrze żyć na ANSI to (w twoim wypadku)pomyśl 100 razy zanim coś napiszesz bo ludzie zapamiętają cię jako frajera i będą mieli o tobie niezbyt pozytywne zdanie!!!
Proponuje zamknąć temat bo nic nie wniósł a tylko zrobił zadymę
Po odpowiedziach w tym Topicu widac ,ze nie ignorujemy:)
Tylko tutaj wypowiedzialo sie ledwie 3 osoby, a gdzie reszta
Edit: Juz wiecej
A ~qnop1989 niech po prostu przeedytuje swoje posty w poprzednich watkach i wszystko bedzie w porzadku[yahoo]
EDIT: Zdecydowanie ponawiam prosbe:D
Zgadzam sie z tym.
ej juz nie pisze po 3 na raz... juz edytuje,,, mogliscie to zobaczyc na 1 moich wypowiedzi...
I tego takze, bo nie rozumiem nawet co tam napisal. Czytalem go 4 razy i dalej nie pojmuje.
Ostatnio edytowany przez RedDragon85 (2007-05-03 21:37:25)
hm...
1. nie masz wcale aż tak dużo (i nic niedostępnego nigdzie indziej), żeby od razu dyktować warunki w stylu '2ga strona pokrywa koszty wysyłki' czy '2ga strona wysyła płyty pierwsza':]
2. nie jesteś tu zbytnio znany imho, więc raczej mało osób cię może zarekomendować :] więc tym bardziej nie powinieneś stawiać takich warunków ;]
te warunki to skopiowalem za zgoda desarniana.. ona ma takie same.. i nie przejmuj sie nimi bo w praktyce zawsze wychodzi to inaczej niz tam jest napisane...
Widze ze ktos wie gdzie moge znalezc goal field hunter wiec bylbym wdzieczny za uslyszenie jakiejs rady gdzie lub w jaki sposob posiasc to anime..
Co wg Ciebie oznacza słowo "POSZUKUJę"?
Wg mnie to nie oznacza, że się na coś wymieniasz, tylko Ty szukasz.
Świadome wprowadzanie w błąd...powinno być karane.