Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Okay, okay.
Dziękuję za tyle odpowiedzi w tak krótkim czasie, widać, że choć paru osobom zależy na tym, by polskie strony były utrzymywane na poziomie. Inaczej, podejrzewam, byście nas tak nie zjechali ^^"
A co powiecie, żeby nam pomóc? Zdaję sobie sprawę, że niektórzy (tak, to do Ciebie, ikki... == Po za raz KOLEJNY zresztą ==) cierpią na chroniczną alergię na Worda i wszelkie programy sprawdzające pisownię. Ja się na serio przyłączę do ekipy po maturach (a wtedy drżyjcie, dyslektycy >]). Już teraz wiem, że bardzo przydałaby nam się osoba, która pomogłaby przy pisaniu recenzji, opisów, zbieraniu obrazków... czy choćby przy samym wytykaniu nam błędów. Mimo wszystko jesteśmy początkującą, mało zgraną (nie zaprzeczaj, adminie ==) ekipą, która musi się jeszcze wielu rzeczy nauczyć. Wierzę, że uda nam się (z czasem, z czasem...[baka]) dojść do wysokiego poziomu. Ale do tego potrzebujemy cierpliwości i wytknięcia nam błędów, których w większości sami nie widzimy. Ktoś z Was może zechciałby nam pomóc?
Co do tematyki - piszemy, o czym lubimy pisać Stronę traktującą o anime dobrze jest zacząć od tytułu, który lubi się najbardziej. W naszym przypadku jest to One Piece (ownz my soul XD), na temat którego możemy mówić godzinami i pisać naprawdę chętnie, dużo i bez znudzenia.
JaDaK - bardzo chętnie A pomożesz nam w tym przedsięwzięciu? ;3 (bo ostatecznie pod hasłem "shounen" kryje się NAPRRRAWDĘ spora ilość tytułów XD)
Zróbcie strone na poziomie Kage.pl wtedy nikt się nie będzie Was czepiał.
nie wiem czy wy to pamiętacie ale ja tak jak NarutoZ miało swoje początki wszyscy bez wyjątku pisali po co kolejna strona o naruto mamy senpuu mamy( nie pamiętam nazw).. a teraz jest to jedna z najlepszych stron o naruto a może i najlepsza.
"na 10 tysięcy prób jedna czy dwie musza sie udać"
Szansa jedna na miliard sprawdza się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
Wiec musimy spróbować
Zapraszam na stronę i forum.
Bo coś nas mało jest:P
Strony Poprzednia 1 2 3 4