Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, mam pytanie czy istnieja strony torrentowe nie publiczne gdzie mozna pobierac anime stare i nowe z predkosciami bardzo wysokimi tak jak np. na PT etc ? wiem ze jest duzo stron torrentowych o anime ale na kazdym upaja ludki z laczami po 30kb ;/ etc. i moze sa jakies dla ellite :p
na kanalach irc'owych za wplaty (>20$) na rzecz grupy dostajesz dostep do archiwum a nawet OP
Też mnie to interesuje. Jakaś stronka na z anime na której istnieje coś takiego jak ratio by się przydała.
Na boxtorrents.com jest ratio :]
jest ale wiesz tam mozna pobierac i bez konta :d wiec jeden pies i transfery nie sa w cale takie wysokie i nie powiem od czasu do czasu uzywam
Irytują mnie już strony, na których ktoś coś zamieszcza a potem znika i nie ma seeda. Albo ludzie, którzy coś ściągają i jak już mają 100% to znikają.
Na PT nie mam szans, bo nikt mnie nie zaprosi, gdyż mam niski Upload, ale może zna ktoś polskie strony torrent'owe z ratio na które łatwiej sie dostać? Może być jakaś opłata wstępna /tylko nie tor renty.org, bo tam już jestem, jednak ta strona nie ma ratio /
Aha zapomnialem dodac Demonoid.com nie same anime, ale transfery sa tam naprawde konkretne :]
Aha zapomnialem dodac Demonoid.com nie same anime, ale transfery sa tam naprawde konkretne :]
Registrations are closed
songoku napisał:Aha zapomnialem dodac Demonoid.com nie same anime, ale transfery sa tam naprawde konkretne :]
Registrations are closed
Wyślę ci zaproszenie. Sprawdź PM.
dobry temat bo: np ostatnio próbowałem sciagac z trackera AnimePeople...boże uchowaj...do tej pory walcze z samurajami
dobry temat bo: np ostatnio próbowałem sciagac z trackera AnimePeople...boże uchowaj...do tej pory walcze z samurajami
A wystarczyłoby poprosić na anfo o seedów
A żeby nie offtopować to polecam ADC (jeśli kogoś interesują oryginalne wydania DVD).
Ostatnio edytowany przez gracol (2007-05-06 10:52:48)
Na boxtorrents.com jest ratio :]
I tak wszyscy na to ratio leją. Kto chce ten seeduje, a kto nie chce ten ściąga omijając ratio.
A żeby nie offtopować to polecam ADC (jeśli kogoś interesują oryginalne wydania DVD).
Oryginalne to nie zawsze to samo co legalne .
Strony 1