Nie jesteś zalogowany.
jak by nie było z każdą z tych postaci Ichigo walczył więc ja tam nie narzekam jest gites
edit: roni jeśli Zangetsu kryje się pod tymi postaciami ( a napewno) to po co miałby zabijać Ichigo albo ranic go tak że by sięnie podniósł
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-05-04 00:39:21)
Pewno , animacja do dupy. To mają być walki ? A gdzie dynamizm ? Poza tym w mandze to miało więcej sensu , bo w anime nie miało żadnego.
nie mialo sensu, a co powiesz na taki sens:
Kazda z postaci pokazywala mu ze bojąc sie walczyc bedzie tylko przegrywal. A Karya i Byakuya sie do tego idealnie nadawali. Obaj walczyli z tym instynktem ktorego ichigo nie posiada. No i bez strachu tak jak on.
Wiesz... sens jest tylko niektorzy go niewidza zaslaniając sie odmiennoscią w przeciwienstwie do mangi. Pozatym to jest temat o anime i nie wiąż tych rzeczy w tym wątku bo jeszcze zaczniesz spoilerami pisać.
Wątpię, żeby ktoś był tak zapatrzony w mangę, że nawet jak anime byłoby lepsze, to mówił by dalej że nie dorównuje mandze.
Jeśli chodzi o mnie. W mandze mi się to wszytko bardziej podobało, krótko i na temat. A tutaj musieli czymś zapchać odcinek, a że im to wyszło nie najgorzej, to chwała im za to. Nie ma się nad czym rozwodzić i robić z igły widły.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-05-04 00:49:10)
hybrid good eye widzisz to samo co ja a co inni nie widzą okey dobra ja uciekam papa po za tym nie wiem czemu ale jakos się stęskniłem za Karyią
Hybrid - ręce opadają , mam do Ciebie prośbę : ignoruj moje posty , a ja będę ignorować Twoje.
Tak będzie zdrowiej dla nas dwojga.
Zangetsu kryje sie pod tymi postaciami w takim sensie iz jego moc zostala zduszona przez hollowa. Przez ciagle wachania Ichigo podczas walk, hollow powoli zyskiwal nad nim przewage
~Dżibril: jak widać nie tylko ja dostrzegłem sens. Pozatym nie ignoruje niczyich postów bo takie zachowanie jest niegrzeczne nieprawdaż?
Pewno , animacja do dupy. To mają być walki ? A gdzie dynamizm ? Poza tym w mandze to miało więcej sensu , bo w anime nie miało żadnego.
Skopali animacje (po raz kolejny z resztą)jak w walce Gaara vs Deidara. Jak już kiedyś pisałeś - jeżeli ma być animacja taka jak w walce Ichigo vs Grimmmi to mogę czekać 2 tygodnie, bo to co widziałem dzisiaj nie różni się od fellera... fillera znaczy. Walki były imo słabe i naciągane. Jin walczący instynktem ? Bullshit! Byakuya - instynkt dzikiego zwierza ? No sorry, ale to jakaś pomyłka. Fakt, jeżeli przyjąć, że pokazali walki, w których Ichigo stawał się silniejszy(i jego mafia też...hollow się znaczy), to można ich tam wcisnąć, ale to trochę na siłę, tak jak te wstawki "humor-pomyłka" w wykonaniu wykrywaczy. Jak dla mnie tylko Zaraki i ew Renji walczyli polegając tylko na instynkcie(mam na myśli tylko SS arc). Dobrze, że chociaż walki z Vizardami zostały normalne(tylko po jaką cholere ten koleś od barier ma różowe włosy ?[fuj]).
[cytuj=Yaqb](tylko po jaką cholere ten koleś od barier ma różowe włosy ?).[/quote]
Z tego co pamiętam, to w mandze też miał różowe, więc jest to jak najbardziej na miejscu.
http://www.dailymotion.com/relevance/se … raki-kenpa luknijcie ten klip. Właśnie tam Zaraki uwolnił swojego zabojce:D
A ja jestem Królową wiktorią, Zaraki NIE uwalniał swojego Zabójcy...
Co do odcinka Fillerowego, musieli jakoś puśić mange przodem, więc zrobili cos takiego, a odnośnie walk "Instynktem" to nie Kariya i nie Byakuya walczyli nim, ale Ichigo!! Przecież on wtedy walczył instynktownie, jak dostał Senbonzakurą od Byakuyi, to sam wszedł w Bankai i nie próbował jakoś go podejść...
To powiedz mi co sie stalo z jego mieczem . ok??
Proste. Od początku:
Zanpakutou Zarakiego jest zawsze w formie shikai (pierwsze uwolnienie). Jednak Zaraki nie zna jego imienia, więc nie jest w stanie go uwolnić do bankai (drugiego uwolnienia). To co widzieliśmy na tym klipie było prostym przeprowadzeniem reiatsu (mocy duchowej) przez miecz w celu zwiększenia siły cięcia. Poznajemy to po charakterystycznym niebieskim świetle które w serii Bleach pojawiało się wiele razy.
Wszystko można wyjaśnić, wystarczy tylko uważnie oglądać serię. Wtedy dowiadujemy się że Zanpakutou Zarakiego i Ichigo są zawsze uwolnione w pierwsze stadium czyli shikai.
hehehe THx
Przypadkiem zabojca nie ma trzech form?? 1. normalny mieczyk 2. Mieczyk z bonusami 3. Bankai . Nie mam racji??
ale on nie zna imienia swojego zabojcy wiec chyba jest tak jak ichigo przed tym co go byakuya pocial jak wpadli po rukie.pozniej jak go urahara spowrotem w shinigami "zrobil":P to ma inny.
[cytuj=Yaqb](tylko po jaką cholere ten koleś od barier ma różowe włosy ?).
Z tego co pamiętam, to w mandze też miał różowe, więc jest to jak najbardziej na miejscu.
Nawet nie wiedziałem . W każdym razie wygląda głupio.
W tym pliczku video pokazany jest Zaraki i jego miecz.
Po wywołaniu tej aury z miecza jest przez sekundę motyw, albo lodu, albo wody :| Stawiał bym na wodę
A co do miecza Zarakiego to jest on chyba w pierwszej formie, a że nie zna imienia nie może osiągnąć Shikai.
Poprawcie jeśli się mylę
Ale wydaje mi się że Zaraki ma wodnego Zanpakutou