Nie jesteś zalogowany.
Łał, ale beznadziejny wątek :-D:-D
Eh, subiektywne zrąbanie swoich antytypów jest równie miłe co bezsensowne
Nie mogę się z Tobą zgodzić : po Twoim opisie Shakugan no Shana wiem że nie tknę tego anime nawet kijem , a właśnie zabierałem się do ściągania.
A ja właśnie oglądam Shanę i muszę stwierdzić, że nie jest wcale taka zła.
"Skazany na zajebistość"
A ja naprawde nie wiem co macie do Trinity Blood xD
Fakt...Księżulo głupawo sie zachowuje(zupełnie jak Vash) i z twarzy wygląda zupełnie jak Vash z triguna
Zabija wampiry z gracją niczym alucard
Siostrunia zakonna jak w chrno
Pojazdy latające żywcem z Last Exile
Ale naprawde mimo wszystko ta seria była dla mnie fajna;P Szczeczególnie spodobala mi sie za kreske i muze(ach te opening xD)I humor też był...imo naprawde dobre anime^^
filippiarz napisał:Eh, subiektywne zrąbanie swoich antytypów jest równie miłe co bezsensowne
Nie mogę się z Tobą zgodzić : po Twoim opisie Shakugan no Shana wiem że nie tknę tego anime nawet kijem , a właśnie zabierałem się do ściągania.
No co Ty? 90% widzów jest bardzo zadowolona z Shany, skąd wiesz, że akurat w tym wypadku nasze gusta sie pokrywają? Ja mam dziwny gust, często pieję z zachwytu nad rzeczami, które krytykuje 90% ludzi a czasami załamują mnie absolutne hiciory
Przetestuj na sobie choć kilka odcinków.
Nie mam ochotę na nic zbreźnego. A szczególnie na żadną Shanę którą określiłeś mianem 'szczeniara'. To słowo mnie odrzuciło - nienawidzę czegoś co lata po ekranie i tak się zachowuje. Haruhi była nieznośna , ale to była komedia więc dałem radę. Shana komedią nie jest , na tanuki też nie ma najwyższych not , więc sobie podaruje.
BTW. Jak tam Claymore - dalej beznadziejne ?
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2007-04-30 11:49:37)
Mi też Shana się nie podobała. Co do opisu głównej bohater to zgadzam się w 100%. A Claymore 3 o 4 ep były już fajne, a od teraz akcja tylko się bardziej będzie rozkręcać.
Oj a ja mam taką serie Mugen no Ryvius, ogólnie fajna, hard od basaki(bomba), ale jest pewien szkopuł, męczę ją już kilka miechów i zmęczyć nie mogę... oglądnąłem połowę, wypaliłem na płytkę i wywaliłem z dysku, nawet nie chce mi się ruszać tej płytki ehhh, a anime jest fajne...:)
Beznadziejne:
*Elfen Lied - ani straszne, ani zabawne, zalosne juz predzej
Slabe:
*High School Girls - malo smieszne, wieje nuda,
*Eiken - gdzie jest fabula?
Jak to bylo kurcze "o gustach sie nie dyskutuje" w lacinie? Mialem to na etyce. To sie dobrze odnosi do tego tematu.
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2007-04-30 18:31:05)
Co ci sie w EL nie podobało x_X
Beznadziejne:
*Elfen Lied - ani straszne, ani zabawne, zalosne juz predzej
Wg mnie właśnie Elfen Lied nie powinno być ani straszne, ani śmieszne. Najbardziej w nim chodzi chyba o wzruszenie widza, o wyciśnięcie z niego łez. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Ja na EL ani się nie bałem, ani się nie śmiałem, ale doła mialem porządnego...:)
ED:
Chcesz czegoś strasznego?? Idź po Higurashi xD
Chcesz coś śmiesznego?? Idź po Azumange xD
Elfen Lied to nie komedia ani Horror wiec nie miał być ani straszny ani zabawny xD
Dokładnie to miałem na myśli:)
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2007-04-30 18:46:53)
Chcesz czegoś strasznego?? Idź po Higurashi xD
Chcesz coś śmiesznego?? Idź po Azumange xD
Elfen Lied to nie komedia ani Horror wiec nie miał być ani straszny ani zabawny xD
ktos powiedzial ze mobile suit gundam Seed bylo glupim anime ... moim zdaniem ma taki minus ze lepiej zebym go nie spotkal na zywo D: nawet jesli to dziewczyna...
Turnauem go poszczujesz? Mnie od Gundamów odstręcza właśnie ich głupota (pod tym względem to istne kuriozum, bo wcale nie wymagam od każdego anime, żeby koniecznie było mądre).
P.S. Gundamy - anime o trepach (w dodatku o tych głupszych, z których generałów raczej nie będzie) i o ich, pożal się Boże, przysłowiowym pchaniu palca między drzwi.
P.P.S(z).
Trwa zażarta walka o pokój
Zażarta walka o pokój trwa
Czarni stoją na straży pokoju
Biali stoją na straży pokoju
Żółci stoją na straży pokoju
Czerwoni stoją i nic się nie boją
(cyt. z pamięci)
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-05-01 04:00:29)
P.S. Gundamy - anime o trepach (w dodatku o tych głupszych, z których generałów raczej nie będzie)
to mnie rozwaliło xDDDD dodając fakt, że mój przyjaciel od czerwca też zostanie trepem
Co do gundamów - hate it or hate it ;-)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
A mi sie Gundamy ( Seedy ) podobały , w sumie wiem , że to nic ambitnego i że raczej ma marną kreskę , ale takie hm.... baśniowe podejście do mechów , wojny ras itd. bardzo mnie ujęło. Piszę baśniowe , bo tak to odebrałem i nie jestem w stanie poprzeć tego żadnym przykładem czy argumentem.
Jeszcze plus należy się gundamom za to , że zmusiły mnie do przemyśleń na temat terroryzmu i wojen.
A ja totalnie nie rozumiem zachwytow na seria "school rumble", obejrzalem okolo 8 odcinkow i naprawde malo ktora scena mnie do tej pory rozsmieszyla :/ Czy do konca ta seria bedzie trzymala poziom tych osmiu odcinkow? I niech mi ktos jeszcze odpowie, czy dziwne jest to, ze uwielbiam wrecz serie GTO (za to ze byla na prawde ciekawa i jak dla mnie bardzo smieszna)i porzadnie sie usmialem na golden boy'u, a SR uwazam za malo smieszne, wrecz glupie i dla dzieci?
Ostatnio edytowany przez kaykay (2007-05-05 14:28:25)
Musze się z tobą zgodzić ~kaykay, ponieważ po obejrzeniu kilku odcinków SR też odniosłem takie wrarzenie. A to, że uwielbiasz GTO to nie jest dziwne, bo też lubie to anime, zresztą mange też
jak LH to Ecchi to ja jestem swiety ^_^ toz to komedia romantyczna Ecchi to He is My master porownajcie sobie ok ? :X
do moich Niet Favorite dorzucam Glupie gurren lagan czy jak to sie tam pisze ^_^ (nowa seria a juz tak z niecheca :X )
co do SR tez tjestem takiego samego zdania nothing wesole.
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-05-05 14:26:20)
pierwsze 8 ep SCH , jest beznadziejne. Ale dalej....
do moich Niet Favorite dorzucam Glupie gurren lagan czy jak to sie tam pisze ^_^ (nowa seria a juz tak z niecheca :X )
Bluźnisz.
Oczywiście żartuje, są gusta i guściki. Dla mnie to jest super anime.
pierwsze 8 ep SCH , jest beznadziejne. Ale dalej....
Czyli uwazasz ze sa szybko sie zniechecilem seria School Rumble (skonczylem na odcinku, w ktorym dziewczyny scigaly sie na basenie i sie okazlao ze zadna nie umie plywac)? Czy widziales GTO lub Golden Boy'a?