Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich! Chciałbym wasz zachęcić do odwiedzania strony o Naruto. Adres: http://www.nworld.glt.pl. Strona ma dopiero 2 dni i rozwija się w dobrym kierunku. Nasz team tworzy również grę Naruto (MMORPG), którą zobaczycie za jakieś 2,3 tygodnie. No więc serdecznie zapraszam.
Ps. Co wam się nie podoba na stronie możecie wypisać, chętnie poprawimy .
Ostatnio edytowany przez Lompi (2007-05-05 12:46:14)
Musze przyznac, ze szablon bardzo mi sie podoba (I nawet Itachi jest na dole!!!).
Popracujcie nad interpunkcją - szczególnie Wasz admin niech się lepiej postara. Słowo Japonia piszemy z dużej litery
Przy rozdzielczości 1280x1024 (IE 7, Opera) szata graficzna się rozjeżdża... patrz screen niżej:
[URL=http://img129.imageshack.us/my.php?image=24757739la6.jpg][/URL]
Wizualnie dość standardowo (przez ostatnie lata ten powielany schemat).
Na razie mało artykułów, a te które są to... są Może lepiej jak sami coś najpierw popiszecie, a później będziecie szukać redaktorów?
Powodzenia w dalszej pracy!
Hmm dziwne ja też mam 1280x1024 i w IE, Operze, FF mi się nic nie rozjeżdża, ale dzięki postaram się poprawić.
Hmm n1 Layout ale tak wlasciwie to malo was tam jest :X taka jakas srednia stronka zajrze kilka dni pozniej i zobacze jak wam tam sie dzieje ;]
u mnie cos takiego nie wystepuje: FF 2.0 i taka sama rozdzielczosc
Dlaczego po zalogowaniu gdy wchodzę w jakiś dział wywala mnie (czyt. wylogowuje)?
[cytuj](...) pochodzący z Wioski Ukrytego Liścia (Konohy).[/quote] - Artykuł z "biografii Kakashiego", w innych pewnie jest tak samo.
Raczej "Ukrytej Wioski Liścia".
Poza tym, artykuły niedopracowane, nadrabia jedynie layout strony.
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-05-05 15:54:07)
[cytuj](...) pochodzący z Wioski Ukrytego Liścia (Konohy).
- Artykuł z "biografii Kakashiego", w innych pewnie jest tak samo.
Raczej "Ukrytej Wioski Liścia".
Poza tym, artykuły niedopracowane, nadrabia jedynie layout strony.
Ale popatrz też na to że ta strona ma 2 dni i pewnie wszystko zostanie dodane a z tą nazwą to na jedno wychodzi ale lepiej brzmi "Ukrytej Wioski Liścia".
Mi stronka się podoba przynajmniej tyle co zdążyłem zobaczyć
Fakt, layout bardzo fajny. Tylko taka sprawa : jest sens umieszczać w internecie i reklamować tutaj 2 dniową stronę ? Potem odpierać ataki typu : "Mało artykułów." ? Myślę, ze gdyby powstrzymać się z tym chwilę, to wszyscy by na tym skorzystali.
Strony 1