Nie jesteś zalogowany.
Chetnie bym poszedł, Poznań, Powiedzcie które kino i kiedy a powiniem być^^
Też w Poznaniu, ale nie mam 100% pewności czy pójdę.
A ile wstemp do łódzkiego kina i które to bedzie kino?
Niewiem jeszcze czy pójde bo musiałbym dołożyć 20 zeta na transport.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2007-05-05 08:36:31)
duch_84: z tego co mi wiadomo cena biletów wynosi zazwyczaj ok ~15-20 zł.
Dragmaru: Zmień AseManu na AceMan, pliz ;]
A zresztą... mało ważne... zdrówko!
Ja z checia w Poznaniu sie wybiore:D
O jak łódź to mnie też dopiszcie z chęcią się wybiorę do kina.
Coś mało osób z Warszawy Nie mam pewności, czy sam sie wybiorę, ale na wszelki wypadek możesz mnie dopisać Dragmaru.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Szczecin! Prosze mnie dopisac.
Hmm no to może i ja, Poznań choć w sumie jak mnie najdzie to i do Wawy mogę pojechać ^^
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
a ja sie w Warszawie wybiore tylko dogadajmy sie do jakiego kina
lilith wpadaj do nas, bedzie fajniej :]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
waski: a zapewniasz mi nocleg?
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Może i ja sie przejde, ale to sie okaże w dniu w którym bedzie palnowany wpad do kina;)
Szczecin ,takze ide.
W Radomiu mogę pójść, ale jak zgłoszą się jakieś fajne dziewczyny, z chłopakami nie chodzę ;p
Waraszwa:
Kino - proponuję Multikino (przy stacji metra Imielin, więc nie będzie problemów z dojazdem) lub Silver Screen (na Puławskiej) Ceny biletów we wszystkich kinach są praktycznie takie same.
Dzień - 20 maja (niedziela) - bo jest wolne
Godzina - seans ok. 16:00
Oczywiście to są tylko moje propozycje. Niech każda chętna i każdy chętny się wypowie i wspólnie wszystko ustalimy.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2007-05-05 22:41:36)
co do wawy to czemu nie. Co sie tyczy noclegu, to wiesz lilith jesli naprawde bys sie chciala do nas pofatygowac, to pewnie jakies lozko by sie znalazlo
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
tylko wiesz waski, jak już jechać to na kilka dni a nie tylko na seans
lilith, zawsze możesz nocować pod mostem. Piękne okoliczności przyrody, miłe towarzystwo...
Jeśli chodzi o stolicę to dorzucam jeszcze dwie ewentualne możliwości:
- Cinema City Arkadia
- Kino Femina
Dojazd w miarę dobry (oba kina rzut beretem od metra) i łatwo trafić.
tylko wiesz waski, jak już jechać to na kilka dni a nie tylko na seans
Zawsze można trochę pozwiedzać...
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
lilith_ napisał:tylko wiesz waski, jak już jechać to na kilka dni a nie tylko na seans
Zawsze można trochę pozwiedzać...
O to mi chodziło