Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
1) Z wiąsku z prawdziwym napływem stron o naruto,bleach itp. powinien powstać osobny dział dla tego typu reklam, i najlepiej jak by się one nie pokazywały w głównym panelu nowych tematów (Jak ktoś by szukał takiej strony weszedł by w ten własnie dział lub też użył google)
3) kolejna sprawa to napływ tematów które by mogły by sie pokazać na łamach gazety "BRAVO" może by tak założyć temat np. "animesub bravo i gówniane sprawy" gdzie by nie którzy pisali o swych sprawach które na ogół gówno ludzi obchodzą i w FAQ by można by umieścić
"jeśli chcesz napisać o swych podbojach, dziwnych sytuacjach(czyli pierdołach) nie zakładaj nowego tematu wejdź w [ nazwa tematu ]
A na samym dole małym druczkiem jak czytałeś a mimo tego założyłeś taki temat masz warna (jak nie czytałeś madsz dwa warny, FAQ się czyta )
4) Obcja EDYTUJ I CYTUJ by się przydała w komentarzach do napisów
5) chyba dodatkowy modek by się przydał : /
6) w sklepie obok nie maja mojej ulubionej dimple,15 letniej whisky. Więc jak ktoś ma niech podeśle bo mam smaka.
Dokonuje się oto multiplikacja tematów z propozycjami.
A gdzie punkt drugi?
I czy punkty 1, 3, 4 i 5 nie są pretekstem dla punktu 6.?:-D
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-05-06 20:21:09)
1) Z wiąsku
[roftl]
5) chyba dodatkowy modek by się przydał : /
Pretendujesz?
6) w sklepie obok nie maja mojej ulubionej dimple,15 letniej whisky. Więc jak ktoś ma niech podeśle bo mam smaka.
Jak kogoś takiego znajdziesz, to podziel się kontaktem z bliźnimi.
ええ
Podobają mi sie te propozycje, choć może nie cały dział, ale temat na te reklamy stron /przynajmniej na początek/. Punkt 4 koniecznie
A co z ta nową władzą. Działa już?
Ło matulo! Ile ortów i jak strasznie napisane(bazgrane) ;|
Też mam wrażenie, że Zgrzyt się nieco użala tutaj :/
Według mnie, tematy z propozycjami niech zejdą do lamusa, gdyż już ich tyle było, a i tak niczego się nie nauczyliśmy... Weźmy się za poprawianie nastroju i wyglądu (tzw. image x_X) tego forum w opinii userów spoza grona forumowiczów ANSI.
Propozycje lepiej chyba słać bezpośrednio do moderatorów - niech rozpatrzą sprawę, a może sami założą wątek i lepiej na to spojrzą?
Ostatnio edytowany przez madafaka (2007-05-06 20:26:36)
1. Dzial "Polec strone" doskonale sie nadaje... Jedynie mozliwosc wykluczenia z OSTATNICH DZIESIECIU TEMATOW mi nie przeszkadza.
3. Durnoty. Dzial hydepark - O wszystkim i o niczym (oraz napis: "Dyskusja dowolna, na każdy temat") wystarczaja do zakladania tematow typu bravo.
5. ok, byle nie ty
Te propozycją są potrzebne jak ślepemu rower.
4) Obcja EDYTUJ I CYTUJ by się przydała w komentarzach do napisów
Samica Obcego?
Powinien powstać dział -> Jesteś dyslektykiem ? To jest dział dla Ciebie :D:D:D:D:D
Powinien powstać dział -> Jesteś dyslektykiem ? To jest dział dla Ciebie :D:D:D:D:D
może być XD ale możesz w nim pisać o ile pokażesz skan świtka potwierdzającego że naprawdę jesteś dyslektykiem, i wiadomo pisanie bez błędów jest zabronione
5. ok, byle nie ty
Ja bym nawet nie chciał, i tak stresu mam pod dostatkiem : /
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-05-06 20:45:14)
Opcja EDIT w komentarzach - tak. CYTUJ - nie; jedno forum nam wystarcza.
Jeżeli Góra bedzie potrzebowała nowych moderatorow, sama nas o tym poinformuje (o ile bedzie to konieczne)
Nie ma 15-letniego dimple.
EDIT
ok jest 15-letni tez:P. gome.
PS. sprobuj szato de jabol rocznik biezacy[ukryty] na bank mają w sklepie obok
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-06 21:38:11)
Ad.1) Jest już coś takiego w HP --> Poleć stronę
Ad.2)
Ad.3) też o tym pisałem - na razie zero odzewu
Ad.4) Kane stwierdził nie tak dawno, iż są ważniejsze sprawy
Ad.5) Lepiej jakby sami użytkownicy dbali o własne podwórko
Ad.6) nie podpadaj w alkoholizm
[EDIT]: Zgrzyt popracuj nad gramatyką [rip][rip]
Ostatnio edytowany przez Beavis (2007-05-06 21:18:38)
Strony 1