Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Dzięki wielkie za info. Musze już rezerwować telewizor Nie ma jak FMA Movie na 40" :]
Właśnie się skończył i powiem jedno - znowu tłumaczenie skopali. Fansuby są dużo lepsze.
Co do filmu to jest jeszcze dużo lepszy od serii, i to pod każdym względem.
Może i tłumaczenie nie było w 100% idealne, ale i tak wielki szacunek za to, że połączyli praktycznie film z serialem. Ciekawe ile licencja kosztowała? No i słyszał ktoś żeby ten film puszczali gdzie indziej w TV nie licząc Japonii no i Polski?
Satanael napisał:No i słyszał ktoś żeby ten film puszczali gdzie indziej w :PTV nie licząc Japonii no i Polski?
Oczywiście, że nie Wielkie piwo dla ludzi z HYPERa, którzy zajmują się tam anime.
Ta piwo się należy... tylko szkoda że nie mam Hypera
%!%#!@#%aaaa!
A mi kablówka akurat o tej porze i tego dnia, zamieniła na czarny ekran!
Na szczęście Hyper robi często powtórki (patrz: Agito ), więc jeszcze jakoś sobie obejrzę.
P.S.
W dodatku kulturalnym do Dziennika też wspominali o tych anime, nawet obrazek z FMA dali
P.S.
W dodatku kulturalnym do Dziennika też wspominali o tych anime, nawet obrazek z FMA dali
Ten z pentagramem?
A ja przypadkiem dzisiaj włączyłem TV i akurat trafiłem na początek FMA movie. Ogólnie wrażenia super, dobrze sobie od czasu do czasu coś takiego przypomnieć.
FMA Movie to straszna porażka. Szkoda, że puścili akurat ten film, bo tym samym zepsuli wielu fanom FMA pamięc po tej serii...
Co osoba to inne zdanie - mnie FMA the movie się podobało.
Strony Poprzednia 1 2