Nie jesteś zalogowany.
ja zaciagalem na bierzaco z Tokyo toshokan, ale widze ze juz tam nie ma tych odcinkow, jakby komus sie mniej spieszylo to w poniedzialek moge wrzucic kilka pierwszych odcinkow na ddl. Od [LuPerry]w (704x396_XviD).
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
(..) jakby komus sie mniej spieszylo to w poniedzialek moge wrzucic kilka pierwszych odcinkow na ddl. Od [LuPerry]w (704x396_XviD).
Było by miło
Ja mógłbym też wrzucić pierwsze cześć epów na megaupload
to ja wrzuce 1-4 a ty wrzuc 5-8, moze byc?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja mam tyko narazie cześć epków
to ja sprobuje wrzucic jutro odcinki, ktore sa na tej stronie w avi czyli 1, 2, 12, 13. Oczywiscie ta wersje (704x396_XviD).
Macie tutaj link do Sumomomo Momomo - The Strongest Bride on Earth na Rapidshare odcinki 1-16 w MKV((704x396_XviD) podzielone na 2-3 części(odc.):
http://epidem.ru/2007/03/17/sumomomo_mo … earth.html
Miłego zassysania
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
dobra jak na razie wrzucilem wszystko na MegaUpload, bo szlo najszybciej. Tutaj macie linki:
Jak ktoś chciałby to mogę wrzucić od 2-6 epka, więc napiszcie czy mam wrzucać
jakby sie nie podobal Megaupload to jutro sprobuje wrzucic gdzies indziej
Jak ktoś chciałby to mogę wrzucić od 2-6 epka, więc napiszcie czy mam wrzucać
Nie pytaj nawet - wrzucaj ^^
Trudno o tą serię w dobrej jakości z http.
Tylko dobrze by była w tej samej wersji [LuPerry] - mkv co podane przez waski'ego
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-05-08 13:40:39)
coś się zatrzymało? Oo
to też TA grupa : LuPerry ?
No na to wychodzi zresztą pisze tam że jest od LuPerry
Okay, dzięki za linka ^^
Ja tam widziałem tylko 1 epek ale kurczę pochwalę cię waski za napisy. Po prostu ekstra sie z nimi oglądało.
Co do LuPerry - oni wydali do 19 odcinka jak na razie? czyli jeszcze 3 i full torrent powinien się gdzieś pojawić
No na to wychodzi zresztą pisze tam że jest od LuPerry
Brakuje tylko episode 07 & 13 - wrzucili inną grupę.
Proszę o upload odcinków LuPerry (704x396). Arigato