Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
A oto nowy tytuł który dzisiaj ujrzał światło dzienne: THE SKULL MAN
RAW już do ściągnięcia na saiyaman.net
http://www.skullman.jp/ - link do oficjalnej strony Skullman-a. Są na niej trailery wiec smialo można zaczajic klimat anime :X
Czekam na pierwsze komentarze nowych odcinkow, a najbardziej mnie interesuje jaka grupa wezmie ten projekt na siebie!
Chcialbym zeby to bylo Eclipse ale oni juz maja 2 projekty.
Najnowsze odcinki to:
THE SKULL MAN -Prologue of Darkness- 00 RAW.avi
THE SKULL MAN 01-02 RAW.avi
Milego oglądania!
Dodam jeszcze że tym anime zajmuje sie studio BONES, wiec jest to kolejna przemawiająca za tym anime sprawa.
Wykonują kawał dobrej roboty przy każdym anime.
Jak komuś nie działają trailery na oficjalnej stronie to dużo jest na youtube.
Ostatnio edytowany przez gracol (2007-05-07 16:09:20)
A ja już mam hardsuba. Powiem szczerze, po pierwszym odcinka mam dziwne wrażenie, co do tego anime.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-05-07 13:32:00)
Ja czekam aż jakaś konkretna grupa się za to weźmie, bo jak na razie to jest lipa.
wes podaj linka albo cos bo ja nie moge znalesc
No tez mam hardsuba od Death Toll i przyznam szczerze, ze troche mi sie to kojarzy z Blood+ , tak na pierwszy rzut oka, ktory zrobilem Moze anime byc calkiem fajne
Kurde juz sam tego nie kumam, ten -Prologue of Darkness- to jest 1wszy ep czy nie?
wes podaj linka albo cos bo ja nie moge znalesc
Mnie zaciekawiło jedno, mianowicie:
[cytuj]Longing revenge for the murder of his parents he becomes Skull Man, a shadowy crusader who battles The Syndicate and its evil leader Rasputin.
Rasputin lol
Pokazał się hadek od SHS-NanaOne.
Pokazał się hadek od SHS-NanaOne.
Super
a bedzie ktos to tłumaczył :p
Dodatkowo wzmienię, że pojawiły się w sieci dobrej jakości pliki w rozdziałce 1024x576 w kontenerach mkv. Póki co znalazłem odcinki 1,2,4
Jest i 3
Ostatnio edytowany przez ddarek (2007-05-24 14:15:57)
ile jak narazie wyszlo epow tego anime? ja mam jak narazie 4
Strony 1