Nie jesteś zalogowany.
Nie jest zle ja z pribnej mialem 89%, ale poki co mam 62 z pierwszej czesci (słuchania i text), kurde z 35 p mam 31:p ale zobaczymy co bedzie z tych 2 textów pisanych:D moze około 82% wycisne:D
a czy pisze ktoś może jutro WOS?:>:P
Ty?
Ja do szkoły idę dopiero w następną środę na ustny z polskiego. Urodziłem się szesnastego, a egzamin mam szesnastego o szesnastej Mam nadzieję, że to dobry znak.
"Skazany na zajebistość"
tak:D ja pisze:D a później wolne do 17 i najbardziej stresujący egzamin:D historia:D a później tylko ustne i... koniec stresów:D
Ty?
![]()
Ja do szkoły idę dopiero w następną środę na ustny z polskiego. Urodziłem się szesnastego, a egzamin mam szesnastego o szesnastejMam nadzieję, że to dobry znak.
Urodziłeś się 16. A egzamin masz 16. o 16.00.
Jak dla mnie to szatańska data 666 - szatan jest po twojej stronie
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-05-07 23:21:28)
Weee, czyli mam szansę XD
"Skazany na zajebistość"
a czy pisze ktoś może jutro WOS?:>:P
Ja piszę[madrala]
a ja w zasadzie już napisałem
W.O.S masakra ..........niema szans ze zdałam ten szajs.Niewiem co za idota to wymyślił jak spotkam to ZABIJE WŁĄSNYMI RĘKAMI.Juro niemec ros. juz sie boje.......czrno TO wszytko widze
ciam cia ram cia ciam
KaoriChan pisalas rozsz. czy podst. ?
pod
ciam cia ram cia ciam
Ja sobie rozszerzony WOS napisałem i jestem w miarę zadowolony...tylko jak mogłem na mapie pomyliś Rumunię z Węgrami[hehe][hehe][shithappens][shithappens]... A co do podstawowej to słyszałem że jednak nie była taka ciężka, np. rozszyfruj skróty: PIS, PO, SLD... itp. Chy7ba że miałem kłamliwe informacje:D
u mnie średnio... I cz na rozszerzonej dramat:P trzeba się było uczyć lepiej:D no, ale... dalej nie powinno być źle... tematy do opisania dość proste.... jakoś to będzie:D
A włąsnie sprawdizłam odpowiedzi i ZDAM!!!!!!!!!!!Mam to minmum.Dzięki Bogu:) Teraz jeszcze niemiec rozszerzony.....żebym TO zdała............
ciam cia ram cia ciam
Właśnie wróciłem z Ustnej z Polaka zdobyłem 18/20
Hmmm, to znaczy, że jednak umiesz przygotować prezentacje
A ja dziś pisemny język Helmutów miałem. Nawet zadowolony jestem
Matura byla dziecinnie prosta...
Mialem dzisiaj ustna z polskiego 18/20 pkt. Jestem zadowolony
No to gratulacje a jaki miales temat ??