Nie jesteś zalogowany.
Ponieważ, zapewne wszyscy wiedzą, że kanał Animax ma w tym roku pojawić się w Polsce.
http://www.satkurier.pl/?polskie_kanaly … 0&id=35314
http://media2.pl/media/18541-kanal-z-an … olsce.html
Moje pytanie.:
Czy gdyby ten, bądź inny program, o tematyce anime pojawił się w na danej platformie satelitarnej np. N to czy bylibyście zainteresowani zawarciem umowy o daną platformę, by móc oglądać ten kanał?
Czy bylibyście nim zainteresowani?
Czy taki kanał jest w Polsce potrzebny?
nie,nie,tak
Czy gdyby ten, bądź inny program, o tematyce anime pojawił się w na danej platformie satelitarnej np. N to czy bylibyście zainteresowani zawarciem umowy o daną platformę, by móc oglądać ten kanał?
Nie, mam już cyfre, powinien na niej się pojawić, jeśli w ogóle sie pojawi.
Czy bylibyście nim zainteresowani?
Pewnie niektórymi z jego pozycji.
Czy taki kanał jest w Polsce potrzebny?
Z pewnością.
Lepiej by było gdyby ten kanał był ogólnie dostępny dla wszystkich a nie tylko na satelicie.
Jest to raczej nierealne marzenie.
1. Z pewnością, już się zastanawiamy w domu nad kupnem N albo Cyfry+, a to będzie dodatkowy argument
2. Tak
3. Głupie pytanie, oczywiście że tak:D.
Mam Cyfre+
Tak
Tak
1. Nie (Nie mam pieniędzy.)
2. Nie (Nie lubię anime.)
3. Nie (Anime aż tak popularne nie jest. Zresztą, czy anime jest do czegoś potrzebne? Już lepiej jakiś przystępny kanał naukowy dla młodego widza.)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ja z chęcią bym wykupił ten kanał ale jak sie mojej kasy spytałem to dostałem odpowiedz ajuta nieeeeee mordują
A poza tym taki kanał w Polsce to by było ;]
Pozdrawiam Zmora
2. Nie (Nie lubię anime.)
Jak nie lubisz anime to po co siedzisz na tym forum:P?
Winged napisał:2. Nie (Nie lubię anime.)
Jak nie lubisz anime to po co siedzisz na tym forum:P?
Nie pierwszy raz słyszę to pytanie.
Bo lubię to forum... ba, ja je wręcz kocham.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie
Nie
Tak
[cytuj]Czy gdyby ten, bądź inny program, o tematyce anime pojawił się w na danej platformie satelitarnej np. N to czy bylibyście zainteresowani zawarciem umowy o daną platformę, by móc oglądać ten kanał?
[/quote]
nie - nie znosze telewiiizjii; poza tym wystarczy odpowiedni reczerwier kupic i go zaprogramowac, by mieć kodowane kanały... co ja wygaduje..!?!..
[cytuj]Czy bylibyście nim zainteresowani?[/quote]
tak, byłbym zainteresowany, ale... to TV. Osobiście wole ogladać dokładnie to, na co mam ochote. Jednak sprawdzał bym, co emitują. No i będą tam też morderstwa, czyli dubbing[cenzura]
[cytuj]Czy taki kanał jest w Polsce potrzebny?[/quote]
nie jest niepotrzebny.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-08 14:19:39)
A ja też odpowiem
1. Mam N
2. Raczej nie, bo wolę ściągać anime i oglądać, kiedy mam czas i ochotę. Choć zapewne jakiś tytuł, dwa wpisało by się w mój grafik, zależy co by leciało i w jakiej formie /dubbing, lektor, napisy)
3. Nie jestem za przekonywaniem tłumu niewiernych, choć taki program mógłby poprawić odbiór anime w Polsce. Może też przekonać animesepytków /choć to zależy co by leciało i jak głęboko utwierdzony jest sceptycyzm u danego widza).
Według mnie wiele osób by oglądało
Dzieciaki zaczęłyby oglądać i powstałoby nowe pokolenie fanów
Ja i tak to co potrzebuję to z Internetu ściągam
Ale dla osób, które sobie nie mogą na to pozwolić to by był cud
Jestem za takim programem
Najlepiej jakby był na satelicie
Najlepiej na Astrze xD
Ale Anime tylko z napisami
Takich stacji nigdy nie jest za mało. Kto by je oglądał? - głównie dzieciaki (i veterani anime); i własnie od tego się zaczyna. Pamietam jak z jakies dwadzieścia lat temu oglądałem moje pierwsze anime. był to zdaje się Daimos. Od tego się zaczelo. Potem dopiero bóg stworzył internet, i co za tym idzie, szeroki dostęp do anime.
Poszerzyły sie horyzonty. Miłość rozkwitła.
Takie kanały są potrzebne.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-08 15:20:25)
nie oglądam telewizji, nie chcę lektora/dubbingu, chcę sam sobie wybrać co obejrzę, kiedy i ile odcinków na raz. i od jakiej grupy. a wątpię, czy by te ich napisy były naprawdę dobre (m. in. dlatego większość oglądam z ang subami).
czy w polsce jest potrzebne? dla mnie nie...
miałbym go w tv - fajnie, ale i tak wątpię czy bym oglądał. a kupować specjalnie n/cyfrę+/cyfrowy polsat > nie upadłem na głowę ;]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-05-08 14:40:05)
tak, tak, tak
1 Mam N
2. Tak
3. Tak
Hyh. Moi rodzice na pewno 100% nie zgodziliby się na zakup N,Cyfry+, bądź czegokolwiek innego, tylko po to, bym ja mógł oglądać anime. Kanał by się przydał, po to by inni nie mając internetu mogli rozszerzać horyzonty na temat anime. Ogółem to byłby przydatny.
1. Tak - o ile w promocji dostałbym n-box recorder
2. Tak - o ile byłby w jakimś ciekawym pakiecie
3. i Tak i Nie - najpierw trzeba by sprawdzić jaki to poziom a'la pokemon czy coś ambitniejszego [akira, gits, ...]