Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nie będę się rozpisywał. Patrzcie tu.
Ktoś będzie szedł? Parę osób na forum z Torunia bądź okolic jest.
Ja sam mam komunię 20, więc może przejdę się na jakąś atrakcję wcześniejszą.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Późno się nawróciłeś Ale za to dostaniesz fajniejsze prezenty
Ciekawa rzecz z tymi dniami kultury japońskiej, coraz więcej ich jakby... Wypada tylko się cieszyć.
kurde same jakies wyklady profesorow, nie wiem czy to takie fajne
kurde same jakies wyklady profesorow, nie wiem czy to takie fajne
fajne, bo są raczej wiarygodni i rzetelni (zazwyczaj)
SZpilaTT napisał:kurde same jakies wyklady profesorow, nie wiem czy to takie fajne
Co więcej, Ingarden jest człowiekiem, który stworzył podwaliny japonistyki w Polsce. Miałem przyjemność mieć kilka spotkań z tym "profesorkiem" - niesamowity! Polecam jego prelekcje!
Epra napisał:SZpilaTT napisał:kurde same jakies wyklady profesorow, nie wiem czy to takie fajne
Co więcej, Ingarden jest człowiekiem, który stworzył podwaliny japonistyki w Polsce. Miałem przyjemność mieć kilka spotkań z tym "profesorkiem" - niesamowity! Polecam jego prelekcje!
Tu chodzi o Romana Stanisława Ingardena, syna filozofa Romana Witolda Ingardena? O Romania Witoldzie Ingardenie to napomknięto mi na wykładach z etyki, czy też z filozofii. Ale o Romanie Stanisławie Ingardenie to wiem tyle, że jest fizykiem (plus parę innych suchych faktów). Fizyk stworzył podwaliny japonistyki? Nie bardzo wiem o kogo chodzi. Może ktoś mnie oświecić.
Późno się nawróciłeś Ale za to dostaniesz fajniejsze prezenty
[EDIT] Faktycznie chodzi o tego fizyka.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-05-09 23:39:51)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Strony 1