Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czy jest możliwość przeglądania zasobów (avi,raw,itp) tch serwerów (czym one by nie były) bezpośrednio (nie kożystając z innych stron)?
re THX zmora150
ja też próbowałem.
ps. Czy możecie podać jakie jeszcze znacie serwery uploadujące pliki anime/manga te dwa tytułowe wiem że mają super transfer rapidoshare u mnie ok 300kb/s, mu 60kb/s
Ostatnio edytowany przez krzykr (2007-05-09 10:22:08)
powiem tak już próbowałem na wszystkie strony i powiem nieeeee chyba ze ktoś ma główkę i coś zrobił ;] to z chęcią posłucham
Pozdrawiam Zmora
Bez konta premium? Co ty chcesz od ludzi? Cudu?
ps. Czy możecie podać jakie jeszcze znacie serwery uploadujące pliki anime/manga te dwa tytułowe wiem że mają super transfer rapidoshare u mnie ok 300kb/s, mu 60kb/s
Z tego co zauważyłem to dużo Anime uploadują też na Gigashare ale transfer mam taki sobie.
Pozdro
wejdz sie na direct download lub torrent niezawodne i szybkie
wejdz sie na direct download lub torrent niezawodne i szybkie
Póki neta w domu nie ma
Do kafejki chodzić nie chce
Bibloteka mi zostaje
Co darmo udostępnia
Lecz torenta ani muła
Instalować tam nie zdołam
hehe
mareczek_65 napisał:wejdz sie na direct download lub torrent niezawodne i szybkie
Póki neta w domu nie ma
Do kafejki chodzić nie chce
Bibloteka mi zostaje
Co darmo udostępnia
Lecz torenta ani muła
Instalować tam nie zdołamhehe
instalować? a po co? utorrent - plik zip bez instalki istnieje. Emule? - najlepszy mod Xtreme jest w zipie. Troche chęci...
stary emulu jest dobry ale trzeba miec duzo klijentow tak przynajmniej z 2000 a w utorrent nie trzeba.Caly czas uzywam utorrent[okej]i minisite taka stronka no i czasami funsub.tv
jako, że nie mam internetu to te nowinki są dla mnie obce. narazie czytałem o extreme mod i utorrent i jak się domyślam wymagają instalacji co jest niemożliwe przy systemie z ograniczeniami na pliki bodajże .bat .exe itp.:(
ps http mi wystarcza i darmowe konta gdyż mam przenośny dysk 1gb i 2h dziennie na ściąganie[kombinuje]:D
Ostatnio edytowany przez krzykr (2007-05-10 09:44:40)
jako, że nie mam internetu to te nowinki są dla mnie obce. narazie czytałem o extreme mod i utorrent i jak się domyślam wymagają instalacji co jest niemożliwe przy systemie z ograniczeniami na pliki bodajże .bat .exe itp.:(
ps http mi wystarcza i darmowe konta gdyż mam przenośny dysk 1gb i 2h dziennie na ściąganie[kombinuje]:D
Może sam sprawdzisz jak pisał Beavis? Obydwa są spakowane albo w instalkę albo w plik zip.
stary emulu jest dobry ale trzeba miec duzo klijentow tak przynajmniej z 2000 a w utorrent nie trzeba.
Współczuję, spróbuj Xtreme, jak jest 2 klientów to jest dobrze Pliki pponad 100 mb pobieram z przyzwoitą prędkością jak na emule gdy jest ich mniej niż 4.
emule ma jedna wade system kolejkowania jest z dupska ostatnio plik wazacy 4 mb sciagalem ponad godzine, z czego ponad 95% czasu nie sicagalo sie nic, w tym samym czasie azureusem sciagnolem inny plik 60 mb i seedowalem go do ratio 3 utorrent jest tez bardzo fajny
ara ara...
THX wszystkim ściągnołem instalki programy utorent i xtreme ps. żeczywiście się nie instalują. Oba wyglądają ciekawie.
Teraz będę miał jak ściągać książki i mange z mula co prawda tylko w sobote u brata ale zawsze coś:)
Ostatnio edytowany przez krzykr (2007-05-12 19:53:00)
Strony 1