Nie jesteś zalogowany.
Już jest 10? Łoł one niemalże jednym ciągiem ostatnio wychodzą , ech Raj poprostu Raj
Coś mi się ten torrentowy link nie chciał załadować (wczoraj 9 wszedł bez problemu dziś też już nie działał) więc macie tu coś takiego 1-11
Trzeba się zalogować ale potem to już Eldorado , ściągam co chcę
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-05-11 13:03:26)
super anime. looknalem 1 epek ale juz mi sie spodobalo. ta kreska, klimat .... cos wspanialego zobacze jak sie dalej rozwinie :] mam nadzieje ze bedzie to koljna b. dobra seria
... ach ten mieczyk xD.
Pozdrawiam
lakimakromedia
zgadzam się,a fabuła też niczego sobie
(Więź chłopca i wojowniczki)
Po pierwszym ep. najbardziej spodobała mi się właśnie kreska
nic tylko czekac na napisy :p
otóż to napisy i kolejne ep
a ja sobie juz chyba daruje ogladania . za slaba akcja dla mnie i jakos nie przekonalem sie do "alla wiedzmina" chyba dlatego ze nie ogladalem i nie czytalem ofcorse wiedzmina
nyo po 5 epach moge sobie spokojnie darowac te anime z czystym sumieniem ze probowalem
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-05-10 09:11:17)
Jestem po sześciu odcinkach i nawet niezłe, aż się chyba wezmę za mange bo jak znam życie pewnie jest lepsza .
Obszerniejsza
nyo po 5 epach moge sobie spokojnie darowac te anime z czystym sumieniem ze probowalem
Prawdziwa jazda bez trzymanki zacznie się od siódmego
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-05-10 14:22:26)
Kurcze, obejrzałem 6 epek i muszę przyznać że jak dla mnie para Teresa i Clare jest lepsza niż Clare i Raki:D.
Aizen za slabe nie moj klimat fakt poczatek zaciekawil mnie ale nic wiecej dla mnie lepsze jak narazie jest Darker Than black :]
Może po prostu Mavet nie lubisz tego gatunku anime, ja z koleji miałem problemy z Darker Than Black i się zastanawialem jak tym się mozna zachwycac.. dopiero 4 epek mnie przekonał
A dla maniaków: wiecie że 11 tom tez juz jest przetłumaczony, własnie szukam torrenta
a tu jest DDL
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-05-10 21:41:46)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Może po prostu Mavet nie lubisz tego gatunku anime, ja z koleji miałem problemy z Darker Than Black i się zastanawialem jak tym się mozna zachwycac.. dopiero 4 epek mnie przekonał
A dla maniaków: wiecie że 11 tom tez juz jest przetłumaczony, własnie szukam torrenta
a tu jest DDL
No to koleś się popisał . Chyba więcej tomów na razie nie ma, nie(w ogóle)?
w japoni wyszło 12, oficjalnych anglojezycznych wyszło 10 (10 niedawno wmiarę)
mam nadzieję że nie zamierzają przedłużać serii ponad 20 tomów, ja wiem że jest fajna, ale od pół roku czytam berserka po jednym rozdziale na miesiąc i to nie jest fajne, własciwie juz zapomniałem co było w ostatnim tomie, mange należy czytać całą na raz.
A poza tym jeśli manga jest za długa to klimat też zamiera, 16 - 26 tomow to optimum.
Yaqb robisz napisy do 6 Ep
Ja czekam
No i kolejny tom (12):) mozna go znalesć tu:
DDL
niestety kolejne czesc historii przyjdzie nam czytać pojedynczymi chapterami... chyba ze ktoś ma silną wolę i będzie czekał 6 miesięcy
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-05-12 16:27:27)
Na anime-eden jest inna manga autora claymore Angel Densetsu(to chyba o tę chodzi...)
DDLniestety kolejne czesc historii przyjdzie nam czytać pojedynczymi chapterami... chyba ze ktoś ma silną wolę i będzie czekał 6 miesięcy
tamdamdam ściągam
Na anime-eden jest inna manga autora claymore Angel Densetsu(to chyba o tę chodzi...)
Komedyjka z tego co wiem
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-05-12 17:10:39)
DDLniestety kolejne czesc historii przyjdzie nam czytać pojedynczymi chapterami... chyba ze ktoś ma silną wolę i będzie czekał 6 miesięcy
A wiesz może na jakiej stronie będzie można ściągnąć kolejne chaptery??