Nie jesteś zalogowany.
bardzo prosze o dokonczenie serii:
lovely idol 6 wzwyz (12) http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4584
red garde 5 wzwyz (22) http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4522
dokonczenie > Hunter x Hunter i Eyeshield
dokończenie "air master"
Dlaczego nikt nie odpowie?? Przynajmniej mógłby ktoś powiedzieć, że będa dalej tłumaczone bądź nie. albo chociaż odwal się
~kotami, nie przesadzaj
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dlaczego nikt nie odpowie?? Przynajmniej mógłby ktoś powiedzieć, że będa dalej tłumaczone bądź nie. albo chociaż odwal się
W takim razie nie będą. Albo raczej będą. Do wyboru. Tak oto pospieszyłem z pomocą dziewicy w potrzebie.
P.S. Albo i nie dziewicy. Może być damsel in distress. Do wyboru.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-05-11 19:10:57)
kotami napisał:Dlaczego nikt nie odpowie?? Przynajmniej mógłby ktoś powiedzieć, że będa dalej tłumaczone bądź nie. albo chociaż odwal się
W takim razie nie będą. Albo raczej będą. Do wyboru. Tak oto pospieszyłem z pomocą dziewicy w potrzebie.
Dzielny rycerzu!
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Czy ktoś mógłby przetłumaczyć AIKa R-16 i Toki wo Kakeru Shoujo??
Czy ktoś mógłby przetłumaczyć Negima!? bo stanęło na 5 epie i ejesheld 21
Plose baldzio.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
:Witam:)
Mam wielką prośbe.... Mógłby ktoś przetłumaczyć Maison ikkoku...
Z góry dzięki!!!
Berserk - odcinek 26 (jest taki, mam go ale po japońsku bez subów)
kotami napisał:Dlaczego nikt nie odpowie?? Przynajmniej mógłby ktoś powiedzieć, że będa dalej tłumaczone bądź nie. albo chociaż odwal się
Wcale nie albo.:)
I to nie jest odpowiedź
Eyeshield i Saiyuki^^
Właśnie ściągam Reminiscence of Final Fantasy VII
i prosze o TXT
Tu macie link na emule
ed2k://|file|Final.Fantasy.VII.Advent.Children.With.Extra.DVDRip.XviD.iNT-TLF-Reminiscence.of.FF7.avi|313358336|F19D8C6DEBD7477795D96CEBD0C267C1|/
Eyeshield 21 - Seria warta tłumaczenia ale odstrasza ilość epów (ponad 60 [od Saizen])
Yuu Yuu Hakusho - 100+ odcinków dlatego nikt się za to nie bierze a szkoda bo seria naprawdę dobra choć stara. Każdy fan super mocy i akcji znajdzie coś tu dla siebie
Hunter X Hunter - 62 odcinki lecz 45 jest przetłumaczonych więc dużo nie zostało a seria naprawdę zajeboza....
Saiuuki - tak samo dużo epów więc odstrasza choć duża część jest już przetłumaczona...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Toki wo Kakeru Shoujo ktos to tlumaczy??? eyeshild 21 tez by sie przydal tylko szkoda ze nikt sie za to nie zabral jak saizen zaczal to wydawac.Na dzien dzisiejszy watpie by sie ktos zabral za cala serie! moze jednak???:P
:Witam:)
Mam wielką prośbe.... Mógłby ktoś przetłumaczyć Maison ikkoku...
Z góry dzięki!!!
Powiedz skąd to masz.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-05-13 16:39:16)
"Skazany na zajebistość"
Ja chcialem sie spytac czy ktos tlumaczy to anime Seirei no Moribito??