Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Namo Amida Butsu!! Czyli dostępne są 2 świeżutkie, full wypaśne subki Seto no Hanayome... ściągajcie, cieszcie się i przede wszystkim komentujcie... humor w tym anime powala... czwarty epek niebawem . Pamiętajcie, ze subki tutaj są bardzo okrojone, i żeby cieszyć się pełnią smaku, należy ściągnąć hardka, który niebawem się pojawi
.
kiedy będą suby do kolejnych odcinków ? Bo na razie jest tylko dla 16
Świetna seria. Uśmiałem się nieziemsko, a "Masa-san..." wgniatał mnie za każym razem w ziemię:-D. Z pewnościa zrewatchuję sobie za jakiś czas:). Może kreska nie powala, ale humor nadrabia wielokrotnie. Jeśli ktoś nie oglądał, to polecam jako "Must see";).
Kreska nie powala? Kreska jest wlasnie swietna... to oprocz fabuly i humoru jeden z czynnikow, dzieki ktoremu ta seria zrobila na mnie takie wrazenie.
Źle powiedziałem. Oczywiście nie chodzi o to, że mi się nie podoba, tylko jest specyficzna (w moim odczuciu). Może wyrażę się tak, kreska mnie nie powala, choć bez niej nie było by tego uroku, jak to zwykle bywa;). O fabule zapomniałem wspomnieć, że też jest bardzo ciekawa. Anime ma coś z Onegaia, GTO, Futakoia Alt i Dokuro.
SARU EYES!
Powiem tak: najlepsza komedia swojego sezonu.
Gdyby był ktoś zainteresowany to na http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=11699 jest cała seria w raw grup: [S^M], [l33t-raws], [BR-RAWS] i [moyism]. Epizody od [l33t-raws] są w 1024x576, a [BR-RAWS] w 1280x720. I jeszcze jedno, epizod 25 jest w trzech wersjach tzn od [S^M], [BR-RAWS] i [l33t-raws].
DTV ssie... w dodatku badziewne upscale... Moze sobie wydam kiedys ripy z DVD... jak zdobede pozostale ISO.
Szukajac czegos luzniejszego do obejrzenia, natrafilem przypadkiem na 4chanie na pozytywne opinie o Seto no Hanayome, korzystajac z swiatecznego okresu niezwlacznie sciagnalem. Jak sie okazalo komedia jest przednia. Postacie sa genialne, kazda ma swoje odjazdy - podobaja sie od pierwszego ujrzenia (Masa-san ). Gagi sa naprawde dobre, a do tego nie ma sytuacji nadmiernego eksploatowania jakiegos motywu. Naprawde godna polecenia pozycja. Ninkyou 4 life
.
Ostatnio edytowany przez m_jay (2009-01-01 14:11:41)
Strony Poprzednia 1 2